Profil: Autografy
Kolekcjoner od: Szczęśliwi czasu nie liczą ...
Wiek: 18 Dołączył: 10 Kwi 2008 Posty: 230 Skąd: Grudziądz
Wysłany: Sob Lut 07, 2009 13:23 Odbiór
No właśnie. Jak jest u Was z odbiorami przesyłek ? Prosto ze skrzynki ? Może przywozi Wam je "paczkowóz" a może odnajdujecie karteczkę informującą do odbioru na poczcie ?
Wysłany: Sob Lut 07, 2009 14:01
Mi listy listonosz wkłada prosto do skrzynki. Czasami coś do niej włoży a czasami też nie, ale wiem, że w każdy dzień chodzi lecz jak mówię, nie zawsze coś przyniesie nie chodzi tylko w święta - wiadoma sprawa.
Listy dostaję bezpośrednio do skrzynki (dziwne, nie?). Jak przesyłka jest duża lub jest to polecony, zazwyczaj listonosz zostawia to u babci (chyba, że rodzice albo ja jesteśmy w domu). Czasami zostawia jakieś awizo, ale raczej rzadko
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
u mnie zeby bylo smieszniej polecone i zwykle woza dwaj odzielni listonosze!
_________________ "Tak. To ja ustalam skład. Co do meczu z Realem to jeszcze się zastanawiam czy zmiażdżyć ich jak walec, czy zmielić jak maszynka do mięsa"
Carlo Ancelotti
Pamiętam, gdy kolega z reprezentacji Francji powiedział mi kiedyś: „gdy nosisz koszulkę Milanu, to znaczy, że odniosłeś sukces”.
A u mnie standardowe w skrzynce. Czasem mnie rozbrajają Ci listonosze. Niesie Awizo do góry, ale już listów nie weźmie.. Wpychają byle weszło, kiedyś 8 listów było włożone.. nic, że pogniecione, ich to nie interesuje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum