Moją pocztę dostaję i wysyłam za pomocą gołębi pocztowych. Nie wyobrażam sobie żebym musiał schodzić do skrzynki
nie wiesz, że gołębie już wyszły z mody? Do łask znowu wracają stare, dobre SOWY (już teraz dostępne w ofercie Mango dla ludzi pozamagicznych - Mugoli)
U mnie zawsze zwykłe listy listonosz pakuje do skrzynki lub wkłada do takiej rury na ulotki, i wieksze listy. Kilka razy się zdarzyło ze było coś większego to przynosił do domu. Ale nie wiem jakby było teraz bo wtedy inny listonosz jeździł
Profil: Autografy piłkarzy i trenerów
Kolekcjoner od: 12.01.2009
Wiek: 16 Dołączył: 27 Wrz 2008 Posty: 1815 Skąd: Camp Nou
Wysłany: Pią Wrz 25, 2009 05:35
U mnie wrzuca do skrzynki a czasem dwoni domofonem i mówi że jest coś do mnie i wchodzi .W skrzynce lądują te małe koperty a duże zawsze przynosi do domu.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
A u mnie najczęściej wrzuca do skrzynki. Jak jest polecony i coś jeszcze do przynosi, ale najczęściej wkłada do skrzynki, kopertę dużą od FC Barcelony złożył na pół i wrzucił. Jeśli nie ma poleconego zawsze wrzuca, chyba że akurat spotkam się z nim na klatce, to daje oczywiście
_________________ Nie pisać w sprawie wymiany lub kupna/sprzedaży.
Nie wymieniam się, nie kupuję ani nie sprzedaję!
---
Zapraszam do mojej galerii autografów
www.gallerymackinho7.fotopic.net
Profil: Autografy piłkarskie
Kolekcjoner od: autografów od sierpnia \'08
Wysłany: Pią Wrz 25, 2009 15:04
No to ja wam powiem.Nic tylko zazdroscic.Moja listonoszka gniecie listy a5 na pół,myli skrzynki,zamiast zanies polecony lub wrzucic do skrzynki wrzuca awizo.Tragedia...
_________________ ''Polska-naród wspaniały, tylko ludzie k*#@^!''
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum