Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 20:39 Listy drukowane, czy pisane ręcznie.
Jestem ciekawy jakie jest wasze zdanie na ten temat. Piszecie listy na komputerze, a może własnoręcznie? Czy uważacie, że jedna bądź druga metoda wpływa na szanse dostania odpisu?
Osobiście listy piszę na komputerze i dostawiam swój podpis (normalny, nie jakieś wygibasy ). W moim przypadku listy drukowane sprawdzają się zdecydowanie lepiej. Jak sytuacja wygląda u was?
_________________ Osoby, które są w posiadaniu znaczków włoskich (0,65) lub mają możliwości aby je zdobyć, zapraszam na PW.
Wiek: 16 Dołączył: 11 Kwi 2008 Posty: 479 Skąd: Pe do eN z '
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 20:43
Też drukuję listy, ogólnie to nie chce mi się pisać listów ręcznie, za długo to trwa. Odpisy po liście drukowanym przychodzą, więc nie wiem czy to jakaś różnica czy ktoś napisze ręcznie czy wydrukuje. W końcu jak piłkarz będzie chciał odpisać to odpisze, jak nie to nie, i tyle.
Ale do takich graczy jak Doyle, albo Behrami można spoko pisać ręcznie, nie otrzymują listów miliony, to pewnie listy czytają. Mi jak baaardzo zależy to czasem do klubu napiszę ręcznie (przykład Lille, gdzie po SASE ręcznym dostałem 3 grafy ) Głównie listy drukuję, bo nie mam czasu, a do tego brzydko piszę.
_________________ "Będę musiał dziś odśnieżyć 300m2 globalnego ocieplenia."
Ostatnio zmieniony przez mleko Pon Kwi 27, 2009 20:55, w całości zmieniany 1 raz
Ja zawsze pisałam ręcznie i uważałam to za jedyny słuszny sposób Mam ładny charakter pisma, poza tym wydaje mi się że świadczy to o większym szacunku do odbiorcy (chociaz moze okazac sie ze to w ogole nie ma znaczenia)
Ostatnio mam jednak mniej czasu więc zdarza się że coś druknę.
Teraz drukuję. Zaoszczędzam na tym dużo czasu. Oczywiście na koncu podpis własnoręczny. Piszę ręcznie tylko do tych klubów/piłkarzy, na których zależy mi najbardziej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum