Na początku pisałem ręcznie, potem jak zacząłem na raz wysyłać więcej listów, zacząłem pisać na komputerze i w sumie się przyzwyczaiłem. Do listu oczywiście własnoręczny podpis, sam również piszę zwrot do nadawcy. Ostatnio znowu pisałem ręcznie, ale to przez defekt drukarki
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
ja tam ręcznie napisałem 3 listy, do Overmarsa, do Zendena i do Czereszewskiego, ponieważ te listy pisałem na lekcjach a po lekcjach, jak Bóg przykazał, poszedłem na pocztę i wysłałem. Reszta listów przechodzi przez moją drukareczkę , oczywiście na koniec walę swojego grafa
Profil: Autografy piłkarzy i trenerów
Kolekcjoner od: 12.01.2009
Wiek: 16 Dołączył: 27 Wrz 2008 Posty: 1816 Skąd: Camp Nou
Wysłany: Wto Cze 02, 2009 04:56
Ja tam piszę ręcznie inaczej to wygląda i lepiej.Ja drukuje tylko listy do tych którzy nie czytają tego listu.Pisze ręcznie gdy wysyłam listy do menegementów lub na adresy prywatne piłkarzy.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Ostatnio zmieniony przez Sawik Wto Cze 02, 2009 04:58, w całości zmieniany 1 raz
Olo_13
Profil: Proporczyki
Wysłany: Wto Cze 02, 2009 08:16
A ja tam niezależnie od wszystkiego piszę ręcznie, bo tak mi się wydaje, że lepiej i tyle.
Odpisy są więc nie narzekam. Poza tym na miejscu sportowca to wolałbym dostać odręcznie napisany list, to widać że trochę pracy a nie ctrl+c i ctrl+v i spokój
Ja jak piszę listy (co ostatnio bardzo rzadko się zdarza) to piszę je ręcznie. Zawsze jak piszę list do kluu to przyklejam jego herb, a jeśli do piłkarza to herby drużyn w których grał.
Mi się jeszcze nie zdarzyło nie napisać listu ręcznie.Wysyłam listy pisane ręcznie nawet do klubów takich jak Schalke,które sprawdzają tylko jakie chcemy autografy.Do tego jeszcze naklejam herby klubów w jakich grał zawodnik.
Ja tam zawsze pisze ręcznie, ale dawnoooo już nie wysyłałem listu z powodu braku czasu, kasy na znaczki(ostatnio podrożały) i innych drobnostek które mi w tym przeszkadzają. Gdybym pisał listy na kompie, to w dodatku szkoda by było mi tuszu
Gdybym pisał listy na kompie, to w dodatku szkoda by było mi tuszu
To co ty tutaj jeszcze robisz?
żeby nie było - ja listy drukuje...
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Ostatnio zmieniony przez Fler Wto Cze 09, 2009 21:13, w całości zmieniany 1 raz
ja skrobię jak kura pazurem,więc zawsze drukuję.Ale żeby nie było jakoś nudno to drukuje na kartce kolorowej-czerwonej,niebieskiej,żółtej lub zielonej.
_________________ "If there's a bustle in your hedgerow, don't be alarmed now,
It's just a spring clean for the May queen. Yes, there are two paths you can go by, but in the long run
There's still time to change the road you're on.
And it makes me wonder."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum