u mnie listonosz troche stary ok50 lat lysy ale spoko, nie musze placic za listy bez znaczkow!
_________________ "Tak. To ja ustalam skład. Co do meczu z Realem to jeszcze się zastanawiam czy zmiażdżyć ich jak walec, czy zmielić jak maszynka do mięsa"
Carlo Ancelotti
Pamiętam, gdy kolega z reprezentacji Francji powiedział mi kiedyś: „gdy nosisz koszulkę Milanu, to znaczy, że odniosłeś sukces”.
A u mnie to chodzi taka pani. a nie. juz nie chodzi. bo chodzi taki koles ok 30. a nie. bo inny teraz chodzi. ale tez ok 30. Dziekuje za uwage! niech zyja Ci, co witaja sie z listonoszem!!
Listonosz, który do mnie przychodzi ma gdzieś z 30 - 35 lat. Jest rudy. Poza tym uprzejmy. Często jak coś przychodzi zamiast do skrzynki, przekazuje od razu mieszkającej pode mną babci, dzięki czemu mogę swoje listy dostać szybciej.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Mnie listy przynosi pan Kuba, którego znam osobiście od dłuższego czasu! Świetny gość, chociaż od czerwca ma zmienić pracę listonosza na sortownika listów.
Kiedyś chodził starszy pan (około 60 lat), często rozmawialiśmy, najwięcej o piłce. Raz nawet mu załatwiłem autograf Jerzego Gorgonia, ponieważ to był jego ulubiony zawodnik. Ostatnio zmienił pracę. Teraz jeździ Pan w wieku 50 lat. Czasem zachowuje się jakby nie wiedział gdzie jest.
A mojego listonosza to z 5 razy na oczy widziałem, głownie dla tego ze, chodzi z rana gdy śpię lub jestem w szkole.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
u mnie chodzi listonosz około 40 listy zawsze przynosi mi do domu nie wie czemu ale mi to pasuje i zawsze przychodzi domnie o 16 tyle że śmierdziało od niego .Teraz jest nowy raz go
Ostatnio swojego listonosza widziałem chyba w listopadzie. Ma ponad 40 lat. W każdym razie jest w porządku. Kiedy przyjdzie mi większa paczka to nie wkłada tak beznadziejnie do małej skrzynki, żeby się pogniotło tylko rzuci pod drzwi lub włoży między słupkiem a furtką. Można powiedzieć, że swoją pracę wykonuje bardzo dobrze. Nie ma to jak dobry listonosz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum