Ja zostawiam sobie wszystkie koperty. Mimo wszystko to też jest jakaś pamiątka. A zresztą, jak ktoś mi nie uwierzy skąd mam autograf to pokażę mu kopertę i z głowy.
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1283 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Sro Lut 04, 2009 21:11
Podobnie jak poprzednicy koperty zachowuje wszystkie i dopóki będę miał na to miejsce tak zostanie. Nie ma tu nic w kwestii wierzenia czy nie wierzenia bo jeśli ktoś nie wierzy skąd mam graf to jego problem, nie mój
Ale zachowuje je na pamiątkę, gdyż fajnie jest czasem otworzyć pudełko w którym je trzymam i jeszcze raz wszystkie obejrzeć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum