Profil: Autografy piłkarskie
Kolekcjoner od: autografów od sierpnia \'08
Wysłany: Sob Mar 28, 2009 20:38
U mnie na poczcie nie ma żadnej zniżki ni podwyżki. A po zatym wszystkie listy przychodzą na starych znaczkach. Więc chyba ktoś sie pomylil. Wszystko jest normalnie tak jak było
Info pewne na 100% znaczki w Polsce nadal mają nominaly tak jak kiedys zwykly-1,45 a priorytetowy-2,10 !
_________________ ''Polska-naród wspaniały, tylko ludzie k*#@^!''
U mnie na poczcie nie ma żadnej zniżki ni podwyżki. A po zatym wszystkie listy przychodzą na starych znaczkach. Więc chyba ktoś sie pomylil. Wszystko jest normalnie tak jak było
Info pewne na 100% znaczki w Polsce nadal mają nominaly tak jak kiedys zwykly-1,45 a priorytetowy-2,10 !
No i po co się wypowiadasz, skoro nie masz racji.
[ Komentarz dodany przez: mani: Sob Mar 28, 2009 10:31 pm ]
Ma rację. Skoro jeszcze nie wprowadzono podwyżki, to czemu teraz ma płacić więcej?
Napisalem przeciez, ze od kwietnia beda te zmiany... A zmiany cennika obowiazuja cala Poczte Polska, wiec nie martw sie Nowik, Twojej poczty to tez nie ominie.
To w zasadzie nominal znaczka bedzie juz za maly i teraz kwestia, co na to poczta. Nie wiem, czy na poczatku po wprowadzeniu zmian cennika przymykaja jeszcze na takie rzeczy oczy, czy nie. Z drugiej strony, to tylko 10gr za malo i jesli to bedzie jakis w miare pojedynczy przypadek, to bez sensu, zeby robili problemy, tym bardziej, ze pilkarz pewnie nie napisze adresu zwrotnego, wiec nie beda mieli sie od kogo domagac doplaty. W takim przypadku na 99% powinno dojsc mimo wszystko wg mnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum