Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2828 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Wto Gru 23, 2008 17:25
Mart_Poom napisał/a:
Jeśli ktoś ma znaczki duńskie, szwedzkie lub norweskie (bo białoruskich to na pewno nie macie) to radzę teraz wysłać listy, bo od 1 stycznia szykuje się tam podwyżka (odpowiednio: 8 DKr, 12 Sek, 10 NOK). Pozdrowienia.
A tak znaczek A norweski to nie wiesz ile jest wart? Bo chcę wysłać do Heninga Berga, znaczek już jakiś czas kiszę, bo dopiero od 2009 ma być trenerem Lillestroem.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Jeśli ktoś ma znaczki duńskie, szwedzkie lub norweskie (bo białoruskich to na pewno nie macie) to radzę teraz wysłać listy, bo od 1 stycznia szykuje się tam podwyżka (odpowiednio: 8 DKr, 12 Sek, 10 NOK). Pozdrowienia.
Białoruskie o jakim nominale muszą być? bo kilka znalazłem
Mam dwa znaczki hiszpańskie/portugalskie: 0,30 E oraz 0,45 E. Czy jeśli z Hiszpanii do Polski znaczek kosztuję 0,60 E to naklejając moje dwa (razem 0,75 E) list dojdzie. Musi być dokładnie 0,60 E? Z góry dziękuję za pomoc.
P.S. Ile kosztują priorytety z Francji, Hiszpanii, Portugalii i Włoch?
Profil: Autografy piłkarskie
Kolekcjoner od: autografów od sierpnia \'08
Wysłany: Pon Gru 29, 2008 11:15
juby napisał/a:
Mam dwa znaczki hiszpańskie/portugalskie: 0,30 E oraz 0,45 E. Czy jeśli z Hiszpanii do Polski znaczek kosztuję 0,60 E to naklejając moje dwa (razem 0,75 E) list dojdzie. Musi być dokładnie 0,60 E? Z góry dziękuję za pomoc.
P.S. Ile kosztują priorytety z Francji, Hiszpanii, Portugalii i Włoch?
Myślę że jak wyjdzie więcej niż 0,60 € nic się nie stanie. Jest więcej wie ok.Mógłbyś się martwić gdybyś miał powiedzmy mniej niż te 0,60 €
_________________ ''Polska-naród wspaniały, tylko ludzie k*#@^!''
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum