czy dobrze myślę że 60p to cena brytyjskiego znaczka lotniczego na najmniejszą wagę do Polski? czy w Anglii tez maja tez że najmniejsza waga jest do 50 gramów czy to jakaś niższa granica jest? i ile kosztuje znaczek na wyższą wagę?
_________________ Making history, not reliving it. Chelsea! "Mam tak samo jak ty, miasto moje, a w nim- najpięknieszy mój świat, najpiękniejsze dni..."
Szczerze nie wiem, ale wiem że piłkarz nakleił takie dwa na kopertę i z Anglii doszło do mnie w tydzień (po stemplu widzę).
_________________ Nie pisać w sprawie wymiany lub kupna/sprzedaży.
Nie wymieniam się, nie kupuję ani nie sprzedaję!
---
Zapraszam do mojej galerii autografów
www.gallerymackinho7.fotopic.net
_________________ Making history, not reliving it. Chelsea! "Mam tak samo jak ty, miasto moje, a w nim- najpięknieszy mój świat, najpiękniejsze dni..."
Ponownie muszę zapytać Was o cenę znaczka, bo o ile moi znajomi są bardzo uczynni i chętnie znaczki kupują, to rzadko zapamiętują o jakiej wartości znaczek kupili.
Ostatnio zmieniony przez Kotinho_07 Wto Sie 10, 2010 17:41, w całości zmieniany 1 raz
Potwierdzam, moja kuzynka wysłała jednym znaczkiem pocztówkę i doszła ;D
[ Dodano: Wto Sie 10, 2010 6:59 pm ]
nba napisał/a:
A wie ktoś ile kosztuje obecnie zwykły znaczek z Egiptu do Europy?
Podwyżka nastąpiła w Egipcie bo właśnie wróciłem i wiem ;D.
Teraz 250 piastrów. Takich znaczków nie ma więc trza 2 po 150 piastrów.
Kupiłem pełno takich chce ktoś kupic?
_________________ ,,Jeleń puścił Bąka po lewym skrzydle... "
Jacek Gmoch
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum