Wysłany: Czw Sie 23, 2007 11:57 am Adresy: trenerzy i sędziowie
Tutaj podajemy adresu do trenerów i sędziów (tak to się odmienia?). Ja na początek chciałbym prosić o adres Leo Beenhakkera (na jaki adres trzeba wysłać list żeby dostać autograf).
_________________ we didn't start the fire
it was always burning since the world's been turning
we didn't start the fire
but when we are gone will it still burn on and on and on?
Ostatnio zmieniony przez tkrass Nie Wrz 02, 2007 11:13 pm, w całości zmieniany 2 razy
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 26 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2212 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Czw Sie 23, 2007 1:52 pm
tkrass napisał/a:
Dodałem jeszcze sędziów bo wpadł mi do głowy pomysł - może ktoś wie dokąd pisać żeby dostać adres Grzegorza Gilewskiego?
Ja wprawdzie nie wiem, ale pisałbym na Mazowiecki ZPN.
Mazowiecki Związek Piłki Nożnej
ul. Bracka 18
00-028 Warszawa
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Należenie do mniejszości, nawet jednoosobowej, nie czyni nikogo szaleńcem. Istnieje prawda i istnieje fałsz, lecz dopóki ktoś upiera się przy prawdzie, nawet wbrew całemu światu, pozostaje normalny. Normalność nie jest kwestią statystyki.
Wysłany: Pon Sie 27, 2007 5:16 pm Re: Adresy: trenerzy i sędziowie
tkrass napisał/a:
Tutaj podajemy adresu do trenerów i sędzich (tak to się odmienia?). Ja na początek chciałbym prosić o adres Leo Beenhakkera (na jaki adres trzeba wysłać list żeby dostać autograf).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum