też myślałem,żeby wysłać na jakiś związek sędziowski,ale zakończył on karierę sędziego jeszcze przed objęciem stanowiska szefa PZPN.
_________________ "If there's a bustle in your hedgerow, don't be alarmed now,
It's just a spring clean for the May queen. Yes, there are two paths you can go by, but in the long run
There's still time to change the road you're on.
And it makes me wonder."
Witam,
Ponad 2 miesiące temu wysyłałem SASE + list na adres PZPN (bez wywołanego zdjęcia) z prośbą o autograf pana Franciszka Smudy. Niestety, do dziś nie otrzymałem autografu selekcjonera polskiej reprezentacji. Dlatego mam pytanie :
1) Wywołać zdjęć i jeszcze raz wysłać SASE na PZPN
2) Wywołać zdjęcie i napisać na inny adres (jaki ?)
3) Coś innego (napisz co konkretnie zrobić, aby otrzymać autograf)
Zaznaczam, że pisałem też wiele maili do PZPN z prośbą o autograf, oczywiście zero odpowiedzi i całkowite zignorowanie mojej prośby, a wiem, że na tym forum jest wielu doświadczonych i obytych kolekcjonerów, dlatego proszę Was o pomoc. Pozdrawiam.
4)poczekać jeszcze miesiąc i spróbować jeszcze raz,ale ze zdjęciami
ja na odpis od Laty,pisząc na adres PZPN-u czekałem 2 miesiące
_________________ "If there's a bustle in your hedgerow, don't be alarmed now,
It's just a spring clean for the May queen. Yes, there are two paths you can go by, but in the long run
There's still time to change the road you're on.
And it makes me wonder."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum