Grzegorzu, bo do poważnego człowieka się zwracam : Rozkmiń sobie to że jakby ten adres był ogólnodostępny to by zaraz znalazłoby się paru chętnych do odwiedzenia tego sędziego w celu wiadomym .
No tak, ciekawe po co komuś podpis jednego z lepszych sędziów w Anglii, a co za tym idzie na świecie? Aha, przecież podyktował przeciw nam słusznego karnego, powiesić go.
Jeśli ktoś ma to poproszę o adres do Roberto Manciniego.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Nie wiem czy w PZPN-ie jest mile widziany, ale myślę, że warto tam spróbować. W końcu to jeden z niewielu polskich arbitrów znany trochę bardziej niż inni, a poza tym był prezes naszego wspaniałego związku. Nie gwarantuję odpisu, ale zawsze spróbować można - ja pisałem do Janka Tomaszewskiego tam i dostałem od nich zwrot, ale może z Listkiewiczem jest inaczej. Postąp tak, jak uważasz.
Jest koordynatorem ds. Euro 2012.... w sumie to nie wiem czy dostaniesz autograf jego po napisaniu na PZPN... ale jak sie spróbujesz to się nie przekonasz
[quote=\"herdek\"]Nie wiem czy w PZPN-ie jest mile widziany, ale myślę, że warto tam spróbować. W końcu to jeden z niewielu polskich arbitrów znany trochę bardziej niż inni, a poza tym był prezes naszego wspaniałego związku. Nie gwarantuję odpisu, ale zawsze spróbować można - ja pisałem do Janka Tomaszewskiego tam i dostałem od nich zwrot, ale może z Listkiewiczem jest inaczej. Postąp tak, jak uważasz.[/quote]
A ja z PZPNu od Pana Janka Tomaszewskiego dostałem odpis
Dlatego nie ma reguły. Z tym, że pewnie pisałeś dawniej - jak większość stamtąd dostawała. Ja wysyłałem jakoś w połowie 09' i dostałem zwrot i napis na kopercie: ON TU NIE PRACUJE!!!. Dobra, EOT.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum