Jasne, że dojdzie. Jak wysyłasz znajomym pocztówkę z wakacji i zazwyczaj nie pamiętasz nr domu piszesz tylko ulicę i dochodzi bez problemu, a co dopiero do kogoś bardziej znanego.
witam, mam 2 pytania:
1. żeby dostać autograf sneijdera to lepiej pisać na Inter, czy też na federację holenderską, a może jeszcze na jakiś inny adres??
2. Atletico Madryt odpisuje (odsyła) na listy z prośbą o autograf konkretnego piłkarza??
_________________ poszukuję znaczków HOLENDERSKICH I PORTUGALSKICH.
witam, mam 2 pytania:
1. żeby dostać autograf sneijdera to lepiej pisać na Inter, czy też na federację holenderską, a może jeszcze na jakiś inny adres??
Od czego są strony oficjalne piłkarzy ?
Ostatnio zmieniony przez miki_barca Sro Wrz 08, 2010 16:43, w całości zmieniany 1 raz
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1283 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Pon Wrz 13, 2010 16:51
W sumie to chciałem zapytać o Łukasza Nawotczyńskiego. Ma ktoś jakieś informację na temat tego, czy ten piłkarzyk jest w kadrze Korony, bo słuch o nim zaginął na 90minut pół roku temu? W ME Korony nie występuje.
W sumie to chciałem zapytać o Łukasza Nawotczyńskiego. Ma ktoś jakieś informację na temat tego, czy ten piłkarzyk jest w kadrze Korony, bo słuch o nim zaginął na 90minut pół roku temu? W ME Korony nie występuje.
Piłkarzyk pobiera niezłą pensyjkę z klubu,podobno kontuzjowany.Autograf w sklepie kibica za 5 zł można kupić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum