Mam pytanie do osób, które piszą listy na adresy domowe piłkarzy. A mianowicie, czy w liście piszecie przeprosiny piłkarzowi, że wysłaliście list na jego adres. Jeśli tak, to co piszecie?, bo nie mam pomysłu.
Ostatnio zmieniony przez Paweł Sob Lut 20, 2010 13:49, w całości zmieniany 1 raz
Beitar
Profil: autografy
Kolekcjoner od: 2007-11
Wiek: 19 Dołączył: 20 Sie 2007 Posty: 1756 Skąd: Warszawa
Nie za to, tylko czy nie denerwował byś się gdyby przechodziły by do ciebie listy od obcych osób. A twój adres krąży wokół obcych osób. Ludzie nie szanują twojej prywatności.
Ostatnio zmieniony przez Paweł Sob Lut 20, 2010 16:17, w całości zmieniany 1 raz
Według mnie piłkarz (sportowiec) cieszy się, że ma fanów na całym świcie, bo to też dzięki nam kibicom sport się "kręci". Dlatego też Paweł po co pisać jakiekolwiek przeprosiny.
Pozdro
Część na pewno,ale niektórzy traktują fanów i ich listy jak najgorsze zło,więc wynajmują innych do "brudnej roboty",czyli odpisywania fanom.
_________________ "If there's a bustle in your hedgerow, don't be alarmed now,
It's just a spring clean for the May queen. Yes, there are two paths you can go by, but in the long run
There's still time to change the road you're on.
And it makes me wonder."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum