Co do Pudziana to napisz na "Taniec z gwazdami" może sie uda.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Ostatnio zmieniony przez Fler Pon Kwi 07, 2008 17:41, w całości zmieniany 2 razy
Przeczytaj uważnie tą stronę (jak wejdziesz w link to na górze strony jest zakładka "autograf") to będziesz wszystko wiedział. Tam jest adres i można nawet sobie wybrać zdjęcie jakie się chce...
_________________ Zdzichu.Fotopic.Net Zapraszam do oglądania mojej kolekcjii autografów!!
WIELKIE ZAGŁĘBIE LUBIN!
Ostatnio zmieniony przez zdzichu Pon Kwi 07, 2008 17:39, w całości zmieniany 3 razy
I następnym razem nie wyręczaj sie innymi tylko sprobuj sam znaleźć, a jak sie nie uda to wtedy pisz...
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Ostatnio zmieniony przez Fler Pon Kwi 07, 2008 17:40, w całości zmieniany 1 raz
Nawet jeśli ktoś ma to raczej Ci nie poda adresu do Maradony. Jest on zbyt cenny i nie można go od tak sobie podawać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum