jestem tutaj nowy ale byłem na innych forach i tam podawano e maile aby się upewnić o adres klubu lub ewentualnie coś dostać.ja dziś dostałem od leverkusen i od arsenalu po e mailach.dziś pisałem do borussi i podali mi adres
_________________ Mam możliwość zdobycia znaczków z Wysp Kanaryjskich i Bośni i Hercegowiny.Zainteresowani pisać pw
Szukam adresu do Werderu Brema, Hamburga i Beyeru Leverkusen
wpisalem w szukajcie ale wyskoczylo mase tematow a jak w ktorych wchodze nie przekierowuje mnie do strony na ktorej sie pisze na ten temat tylko do 1 strony tematu
Dzięki za pomoc!
Ok sory jestem nowy powoli ogaraniam to forum .....Pisałem ze szukalem w szukajce wiec leniwy nie jestem , ale gdzie wchodzilem wyswietlala sie 1 strona, teraz juz wiem jak szukac i znajduje to co czego szukam, dzieki za pomoc
Ostatnio zmieniony przez D4N1L Sro Sie 25, 2010 16:39, w całości zmieniany 2 razy
Ja jak szukam czegoś w szukajce to zaznaczam taką magiczną opcję jak "pokaż wyniki jako POSTY", plus do tego wyszczególniam sobie dział, w którym temat jest z adresami, w tym wypadku jest to " Listy i adresy" i wszystko czego szukam bez problemów znajduję. Naprawdę, to nie boli...
Ja jak szukam czegoś w szukajce to zaznaczam taką magiczną opcję jak "pokaż wyniki jako POSTY", plus do tego wyszczególniam sobie dział, w którym temat jest z adresami, w tym wypadku jest to " Listy i adresy" i wszystko czego szukam bez problemów znajduję. Naprawdę, to nie boli...
Ja robię dokładnie tak samo. D4N1L to na prawdę da się zrobić, to nie jest aż takie trudne..Wszystko się wyszuka bez problemu, potrzebne są tylko chęci...To, że jesteś tu nowy to Cię nie usprawiedliwia z lenistwa. Pozdrawiam.
_________________ POSIADAM ZNACZKI CZESKIE KAŻDĄ ILOŚĆ O KAŻDYM NOMINALE. PW LUB GG!
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum