Ja wysyłam list na Canal+ ale nie wiem czy to dobry adres jak ktoś ma dobry adres do zidane to jeżeli byście mogli na PW lub gg.Bardzo mi na jego grafie zależy.
mkstecza
Kolekcjoner od: 2004
Wysłany: Pią Sie 24, 2007 18:19
Zbigniew Boniek mieszka we Włoszech aktualnie, więc Widzew nie wchodzi w grę.
Aberforth
Profil: autografy
Kolekcjoner od: koniec 2004 r.
Wysłany: Sob Sie 25, 2007 12:46
Ale raczej nie z tego powodu, że Boniek mieszka we Włoszech, bo przeciez jest udziałowcem Widzewa i bywa w Łodzi, tylko raczej dlatego, że w Widzewie jest chyba jakiś problem z przekazywaniem listów zawodnikom i trenerom etc. Przynajmniej ja nigdy nie dostałem odpowiedzi od nikogo z Widzewa, a próbowałem co najmniej kilka razy.
Ja swego czasu dostałem do Bońka odpis pisząc na PZPN.
Ja swego czasu dostałem do Bońka odpis pisząc na PZPN.
Ale to musiało być chyba jakiś czas temu, kiedy Boniek był najpierw jakimś prezesem w siedzibie PZPN, a potem trenerem Rep. Polski?
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum