_________________ Making history, not reliving it. Chelsea! "Mam tak samo jak ty, miasto moje, a w nim- najpięknieszy mój świat, najpiękniejsze dni..."
Ostatnio zmieniony przez Kotinho_07 Sob Wrz 11, 2010 12:35, w całości zmieniany 1 raz
Ehh, Ty jak coś dowalisz. Gdyby miał te adresy, to by na pewno na nie wysłał, ale jak się pyta, to oznacza to, że nie posiada takich.
spidy napisał/a:
gdzie pisać do Josefa Masopusta, Mario Kempesa i Rogera Milli??
Mogłeś szybciej mówić jeszcze jak trwały Mistrzostwa Świata w RPA, to byś mógł wysłać na Soccer City na studio Eurosportu, gdzie Roger Milla był ekspertem w programie Soccer City Live. Podobno ktoś wysłał tam po graf Rogera Milli i otrzymał takowy. Ale może to tylko plotka, nie wiem...
_________________ POSIADAM ZNACZKI CZESKIE KAŻDĄ ILOŚĆ O KAŻDYM NOMINALE. PW LUB GG!
Ja ostatnio słyszałem, że ktoś wysłał list do Lwa Jaszyna, zaadresował tak: Lew Jaszyn, Niebo, Rosja i kurde, nie zgadniesz, dostał odpowiedź! Ale może to tylko plotka, nie wiem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum