Może w końcu zorganizujemy zlot? Najlepszym czasem są oczywiście wakacje. Moglibyśmy spotkać się gdzieś, pójść do jakiegoś baru porozmawiać na tematy kolekcjonerski, może nawet zorganizujemy mini giełdę kolekcjonerską? Najlepiej jest zorganizować zlot w miejscu gdzie jest najwięcej chętnych. Są może jakieś propozycje?
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Ostatnio zmieniony przez Woland Pon Gru 08, 2008 17:39, w całości zmieniany 2 razy
No jak tak bardzo chcesz Możemy też iść do Pubu, albo na ławkę w parku...
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Ja proponuje na szczycie Giewontu Wedlug mnie nie ma takiego miejsca w Polsce, w ktorym wieksza czesc forum moglaby sie spotkac... Zawsze komus cos nie bedzie pasowalo...
_________________ Real Madrid Campeones de la Liga 2007/2008!!!
WKS Śląsk & RKS Motor Lublin & Chełmianka
Ostatnio zmieniony przez Chenio8 Pią Maj 09, 2008 15:27, w całości zmieniany 1 raz
Ja proponuje na szczycie Giewontu Wedlug mnie nie ma takiego miejsca w Polsce, w ktorym wieksza czesc forum moglaby sie spotkac... Zawsze komus cos nie bedzie pasowalo...
Zawsze może być Piątek - środek Polski. Tylko powiedzmy sobie szczerze - czy 14-15 latkowie - a w takim wieku jest 80% użytkowników tego forum - będą jeździli pół Polski, żeby się spotkać z kimś na dobrą sprawę tylko w celu pogadania? Ja może się nawet pojawię - jeśli zlot odbędzie się w Warszawie, w Łodzi albo gdzieś blisko Łodzi.
_________________ Gdyby los dał Ci podpowiedź, pewnie byś się śmiał,
nie uwierzyłbyś, że zginiesz pod kołami aut.
Ja też bym był za Śląskiem jak co ale wiadomo, że każdemu odpowiada teren w którym mieszka lub jest w pobliżu ( przede wszystkim chodzi tu o tych 14-15 latków)
Z tego co widzę, wielu z forum jest ze Śląska, chętnie przybędę na zlot jeśli będzie w granicach tego województwa, dalej raczej mnie mama nie puści Ale wtedy gorzej z manim jak dla mnie, powinno być zorganizowanych 2 lub więcej zlotów, każdy kierowany przez admina, ew. moda z danego regionu. Np. Śląsk prowadziłby Michael900
Jakby co to ja się piszę na zjazd na Śląsku, powiedzcie tylko gdzie i kiedy
Logiczne jest, że nigdy się wszystkim nie dogodzi. Ale zlot zorganizuje się tam, gdzie będzie najwięcej chętnych. Jeśli będą chęci, żeby zorganizować zrobić 2 zlot w tym samym czasie, tylko na drugim końcu to przecież czemu nie?
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Ostatnio zmieniony przez Fler Sob Maj 10, 2008 15:27, w całości zmieniany 1 raz
Fajnie, mam nadzieję, że zlot nie wypadnie w tym samym czasie co jakiś mój wyjazd... Choć na razie nie wiem czy gdziekolwiek pojade, czy może bedę siedział w Żorach i roznosił ulotki
Fler się poświęci i z Niemiec wpadnie Czy może Ty Fler całe wakacje w Raciborzu ?
Co do kilku zwrotów, to nie ja decyduje Zrobicie jak chcecie ale faktycznie Śląsk jest najlepszy. Tyko które miasto... Gliwice, Katowice ?
[ Komentarz dodany przez: mani: Sob Maj 10, 2008 9:43 pm ]
Warszawa chyba nie jest na Śląsku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum