co do zlotu jakby był w Łodzi to można zrobić go w dniach 3.09-5.09.4 września Polska Reprezentacja będzie grała mecz towarzyski na Widzewie w Łodzi z Ukrainą może wybrało by się tam na trening,pod hotel albo na mecz i pozbierało albo chociaż popróbowało zebrać grafy?? Nie przypominam sobie żeby był jeszcze zlot w woj.łódzkim więc stąd to moje zapytanie
Ostatnio zmieniony przez H7 Pon Sie 16, 2010 22:54, w całości zmieniany 1 raz
A taki minizlocik (o ile, ***, wspólne zbieranie autografów można nazwać zlotem) paru osób będzie, ale sorry, raczej nie będziesz na niego zaproszony. :-(
Spoko sam sobie autografy pozbieram.Pytałem się tylko czy ktoś byłby chętny na zbieranie grafów.Z tobą nie muszę zbierać przecież
Wiek: 19 Dołączył: 23 Sie 2008 Posty: 550 Skąd: ROW Rybnik
Wysłany: Sob Sie 21, 2010 10:33
Agresor napisał/a:
mój imienniku, ja bym reflektował na tydzień 30.8-3.9, jak już pisałem zresztą, bo w przyszłym jeszcze pracuje.
Maćku nieSzczęsny , zważ na to , że jeszcze się uczę i 1 września stawiam się w szkole , z tego tygodnia , o którym wspominasz pasuje mi tylko 30 sierpnia lecz nie wiadomo jak będzie wyglądał trening tego dnia , bo dzień wcześniej Górnik gra z chorzowskimi .
_________________ Nasz GÓRNIK znów będzie wielkim !
Maćku nieSzczęsny , zważ na to , że jeszcze się uczę i 1 września stawiam się w szkole , z tego tygodnia , o którym wspominasz pasuje mi tylko 30 sierpnia lecz nie wiadomo jak będzie wyglądał trening tego dnia , bo dzień wcześniej Górnik gra z chorzowskimi .
zawsze możesz się kiedyś w październiku zerwać jak wrócę z Grecji i wtedy można coś już na spokojnie ogarnąć.
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2828 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Czw Sie 26, 2010 10:03
Wstępnie w Zabrzu, jeśli będzie trening po godz. 12 (bo na wcześniej fotek nie załatwię) to w piątek z Maćkiem jestem umówiony na zbieranie.
Eidt: Jak coś to jutro trening o godz. 15:00. O 13:30 jest wspólna konferencja prasowa przedstawicieli Górnika i Ruchu, z strony Ruchu ma być Waldemar Fornalik, kapitan (Pilarz?), dyrektor ds sportowych (Mirosław Mosór?).
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
z aspektów kolekcjonerskich jaram się tym, że udał się zlot, na którym było bardzo przyjemnie, bo towarzystwo dopisało, naprawdę bardzo fajna sprawa, mam nadzieję, że w 2011 znowu coś siądzie, tym razem nie w Krakowie (już to rozpracowujemy właśnie z Rogerem, panowie!)
Coś więcej ?
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
o Pradze myśleliśmy, byłoby co do zbierania i bilet kolejowy w sumie strasznie drogi nie jest - z Krk podobno coś w okolicach 30 zł. a jakby nie wypaliło to może Wrocław lub Wuwua? :>
Pewnie bym się pisał pewnie A w te 3 dychy aż mi się nie chce wierzyć. Kumpel mówił, że jak jechał pociągiem z Cieszyna i tam mieli jakieś progresywne zniżki w zależności od ilości osób (zaczyna się od trzeciej), trzeba by to też ewentualnie rozkminić.
Polska też może być jak nie wypali. Wstępnie, to termin w okolicach tak jak ostatnio?
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum