_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
To może ja coś napiszę. W dniu dzisiejszym odbyło się w Warszawie zloto-zbieranie autografów piłkarzy Arisu Saloniki. Umówionym miejscem spotkania były okolice Dworca Centralnego. Pierwsi uczestnicy zlotu - pulpet (w stolicy od szóstej rano), Michał, Mateusz znany jako Dźwiedź i Pycio przybyli punktualnie o ósmej. Wspólnie pojechaliśmy na lotnisko im. Fryderyka Chopina, znane też jako Okęcie. Tam zaczął kwitnąć handel. Sprzedawaliśmy, wymienialiśmy, kupowaliśmy (choć tak w zasadzie to tylko ja sprzedałem parę autografów). Po kilkunastu minutach i zobaczeniu na tablicy przylotów, że lot z Salonik będzie opóźniony o 35 minut dołączyli do nas MAT92, edzio-e2 i vb (przez cały czas myślałem, że to radekzamulacz, whatever) oraz kilku lokalnych kolekcjonerów. Łącznie 10 osób, napalonych na podpisy Arisu jak Artur (którego widziałem dziś na Centralnym, pozdrawiam) na Berenikę w "Pierwszej miłości". Po około godzinie czekania pierwsi gracze zaczęli pojawiać się na terminalu. Ofiarą łowców podpisów i fotek padli Edgaras Česnauskis, Ronaldinho aka Ronaldo Guiaro i Koke. Gracze poszli do sklepu, a my czekaliśmy nadal. Czekaliśmy, czekaliśmy i - to było łatwe do przewidzenia - reszta kopaczy z Grecji wyszła zwartą grupą. Mimo wszystko udało się zebrać większość pożądanych autografów, choćby dzięki mojemu sprintowi do Hectora Raula Cupera. Piłkarze wsiedli do autokaru, kierownik drużyny na nas pokrzyczał i wszyscy rozeszli się w swoją stronę (z Mateuszem aka Dźwiedziem spotkaliśmy jeszcze Cristiano Ronaldo i zebraliśmy autograf z dedykacją dla Sawika, ale to temat na inną historię). Do zobaczenia wkrótce!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum