Profil: Autografy piłkarskie
Kolekcjoner od: autografów od sierpnia \'08
Wysłany: Sob Sie 22, 2009 09:55
Do tych z Gdańska i okolic.
Proponuję zlot jutro o godz.11:00 na meczu oldbojów Lechii Gdańsk. Warto by bylo zebrac po meczu jakies autografy. Grac będzie min. 2 uczestników I rundy Pucharów Zdobywców Pucharów-Roman Józefowicz oraz Zbigniew Kowalski.
Wlasnie myslalem o tym, zeby isc w sumie. Fot zadnych nie bede mial, ale chociaz na kartkach by sie cos moze zebralo. Smiesznie, bo w przeciwnej druzynie graja moi koledzy z osiedla . Kilku z tego skladu juz mam, chetnie bym zgarnal cala reszte, tylko nie wiem, ilu bym byl w stanie w ogole rozpoznac... Niech sie inni wypowiedza, ja jestem wstepnie chetny.
Z Olem wczesniej rozmawialem jakos przypadkiem na ten temat i wykazywal wieksze zainteresowanie, niz ja . Jak tutaj sie nie wypowiedza, to sie z nimi jakos skontaktuje. O ktorej na Lechii / przy Operze jak cos?
może i nie o zlot mi chodzi, ale może przeszedłby się ktoś na trening Wisły Kraków zebrać grafy tak za tydzień, dwa? bo się wybieram. jak ktoś chętny niech pisze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum