Ja na pewno wpadnę jak tylko wykombinuję jakiś transport
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Może rozważyłbym wpadnięcie , ale to jeden z niewielu terminów, jakie mi nie pasują Miłej zabawy, może w przyszłości uda nam się zorganizować coś większego.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Z godziną by było dobrze z rana. Ja z Lublińca mam pociąg do Katowic, potem pośpieszny do Zabrza gdzie też będę ok. 11.00. Następne pociągi mam niestety na okolice godziny 14.00.
A ogólnie to na którą jest taki trening i ile trwa, bo ja zielony w temacie?
Kiedy trening to ja się bede dowiadywał. Ale dopiero tak na dzien lub 2 przed zlotem. Wcześniej nie mam tam po co dzwonić bo zawodnicy będą w Austrii na obozie i nie wiadomo bedzie jeszcze o której ten trening jest
Na dzień przed zlotem uczestnicy mogą powiedzieć jak będą ubrani, żebyśmy się rozpoznali, nie zaszkodzi też dać jakieś foto
Myślę, że tej sprawie możemy też jeszcze pogadac na konferencji na gg
[ Dodano: Nie Cze 29, 2008 11:19 pm ]
Aha, no i sprawa ile czasu, będzie twał trening. No i chyba wiadome, że od razu po treningu się do domów nie rozchodzimy
Trening będzie pewnie trwał koło godziny do półtorej godziny. Grafy najlepiej zbierać przed i po treningu. Co do rozpoznania się to dogadamy się później na gg
Ok, to kto zabierze kolekcję, żeby się pochwalić ? Ja nie wiem, czy zabiorę, bo jaki ma sens taszczenie 2 prawie pełnych albumów przez miasto, poza tym trochę boję się, że zgubię dorobek mojego życia ... Chyba, że zostawimy ja w bezpiecznym miejscu Ale nie wiem czy to najlepszy pomysł z tymi kolekcjami...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum