Palladino ja wakacje spędzę w Raciborzu ale nie ukrywam że Zabrze by mi bardzo pasowało, może na jakiś trening czy coś takiego by sie w trakcie tego "zlotu" wpadło?
Jeśli śląsk to będę na 95%.
PS przed chwilą nie chcący usunąłem ten post to wysyłam jeszcze raz.
[ Dodano: Sob Maj 10, 2008 9:39 pm ]
Karol najpierw trzeba miejsce, termin itd ustalić... oby sie na deklaracjach nie skończyło
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Ostatnio zmieniony przez Fler Sob Maj 10, 2008 20:38, w całości zmieniany 1 raz
ja nie wiem po co zakładacie ten temat i po co tyle dyskusji, jak i tak to nie wypali... tu sobie możecie byle gówno napisać, a jak przyjdzie co do czego to będzie: "ulotki rozdaję", "do babci jadę", "nie mam czasu", itp, itd... dobrze ktoś tu zauważył, że na forum przeważają 14-15-latkowie i oni chcąc nie chcąc daleko nie pojadą.
Gliwice, Pszów, Racibórz, Ruda Śląska, Zabrze, Żory, Wodzisław (stąd pochodzi dużo userów) -> od 15 do 30 minut jazdy pociągiem, miejscowości bardzo blisko siebie- > wg mnie może w tym lub w następnym roku przypuszczając że większość będzie miała 15-17 lat zlot może wypalić,
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Ostatnio zmieniony przez Fler Sob Maj 10, 2008 21:26, w całości zmieniany 1 raz
ja nie wiem po co zakładacie ten temat i po co tyle dyskusji, jak i tak to nie wypali... tu sobie możecie byle gówno napisać, a jak przyjdzie co do czego to będzie: "ulotki rozdaję", "do babci jadę", "nie mam czasu", itp, itd... dobrze ktoś tu zauważył, że na forum przeważają 14-15-latkowie i oni chcąc nie chcąc daleko nie pojadą.
Możliwe, że tak będzie, ja jednak postaram się być Zobaczymy.
[ Komentarz dodany przez: mani: Sob Maj 10, 2008 9:43 pm ]
Warszawa chyba nie jest na Śląsku
...raczej
Stolicy śląskiego...
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
W którymś z dni 18-22.07 odbędzie się zlot w Zabrzu Nie jest zamknięty. Godzina jeszcze do ustalenia. Spotykamy się na dworcu. W planach jest zbieranie grafów na treningu Górnika. Kto chce jeszcze przyjść może pisać Można zabrać swoje kolekcje(żeby się polansować ) i zdjęcia do podpisu dla graczy Górnika.
Na razie spotykamy się w takim składzie:
- ja
- Fler
- Karol91
- Michael900
- Agersor (być może)
Na dzień przed zlotem uczestnicy mogą powiedzieć jak będą ubrani, żebyśmy się rozpoznali, nie zaszkodzi też dać jakieś foto
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum