A jak wg. Ciebie wyglądają inni ludzie ( nie kolekcjonerzy ) niczym się nie różnią..kolekcjonowanie nie jest dla mnie wartością najważniejszą w życiu lecz po prostu zwykłym hobby których mam więcej...czepiasz się mojego stylu...nie znasz go
Czepiasz się mojego ubrania...niby jakie miałem nosić - garnitur??
Ja nie dzielę ludzi jak Ty na stany czy kasty że przyznaję pewnym ludzią pewne stereotypy - dla mnie wszyscy są równi - może to taka marksistowska teoria ale tak myślę.
Zresztą jak wychodzisz do miasta np. na rynek i widzisz tam wielu ludzi moje pytanie brzmi: - Czy potrafisz sprecyzować kto jest kolekcjonerem po jego ubraniu bądź stylu życia??
_________________ W sprawie adresów NIE PISAĆ!! bo i tak nie oddam
A jak wg. Ciebie wyglądają inni ludzie ( nie kolekcjonerzy ) niczym się nie różnią..kolekcjonowanie nie jest dla mnie wartością najważniejszą w życiu lecz po prostu zwykłym hobby których mam więcej...czepiasz się mojego stylu...nie znasz go
Czepiasz się mojego ubrania...niby jakie miałem nosić - garnitur??
Ja nie dzielę ludzi jak Ty na stany czy kasty że przyznaję pewnym ludzią pewne stereotypy - dla mnie wszyscy są równi - może to taka marksistowska teoria ale tak myślę.
Zresztą jak wychodzisz do miasta np. na rynek i widzisz tam wielu ludzi moje pytanie brzmi: - Czy potrafisz sprecyzować kto jest kolekcjonerem po jego ubraniu bądź stylu życia??
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Ostatnio zmieniony przez Woland Pon Mar 24, 2008 00:26, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum