Rok Szkolny dobiega końca,jak tam średnie są paski:P!!
Ja chodzę do 6 klasy mam średnią 5,4,umnie oceny są wystawione od tygodnia!
Ten rok szkolny mogę zaliczyć do udanych pod względem nauki:)
Teraz do gimnazjum idę dochodzi trochę przedmiotów,ale myślę, że będzie ok! W zależności od klas będziecie mieli inne średnie,inny poziom trudności,pochwalcie się nimi:P
Moim zdaniem ten rok szkolny szybko dobiegł końca!!!!!!
Teraz wakacje,odpoczynek od nauki,ale trochę nudno będzie!
Srednia 5,4???? - to ty musisz byc niezly kujon. ja swiadecto z paskiem bede mial napewno. teraz tylko trzeba walczyc o jak najlepsza średnia, aby mnie przyjeli do dobrego liceum . dobrze ze mi w miare poszlo na egzaminach. a umnie konferencja jest dopiero w poniedzialek. ogolnie ten rok minol spoko - nic sie nie uczylem a i tak mam pasek
Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Czw Cze 14, 2007 19:40
Ja tam mam średnią 4.8 także pasek będzie!! Czwórkę mam z polaka (porąbany chłop od polskiego) i z matmy (miałem szansę na 5, ale trochę zawaliłem ostatni sprawdzian). Ogólnie nie jest źle
Powiem jeszcze, że w klasach 4-6 miałem średnie 5.0 (zawsze ), a w 1 gim. miałem 5.1 (szóstka z geografii)
Wysłany: Czw Cze 14, 2007 19:46
Ja będe miał 4.0 lub 4.1 (to zależy bo jutro odpowiadam z matmy żeby mieć 5). W klasach 4-6 zawsze miałem średnią pomiędzy 4.1 a 4.5.
Rok udany Bez większego wysiłku mam 5.35 Testy napisane nieźle, w sumie 164 pkt - będzie chyba ta klasa do której chciałem iść Ogólnie, to jestem zadowonony.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Ja tam mam średnią 4.8 także pasek będzie!! Czwórkę mam z polaka (porąbany chłop od polskiego) i z matmy (miałem szansę na 5, ale trochę zawaliłem ostatni sprawdzian). Ogólnie nie jest źle
Powiem jeszcze, że w klasach 4-6 miałem średnie 5.0 (zawsze ), a w 1 gim. miałem 5.1 (szóstka z geografii)
Też średnia coś koło tego teraz (też jestem w II gim )
4,76 albo 4,83 bodajże... Czyli ledwo, ale pasek...
Widzę, że ogólnie inteligentnych mamy userów
Ja w 4 i 5 klasie - 5,3 (nie śmiać się, 6 z MUZYKI :-) , z matmy - coś koło 20. miejsca w Kangurze - i z polaka - bo mnie nauczycielka lubiła i chodziłem bez powodzenia na jakieś durne konkursy )
W 6 - 5.4 (szóstki-MUZYKA, PRZYRODA, MATMA, POLSKI )
ten rok byl z pewnoscia dla pierwszoklasistow gimnazjow lekkim szokiem, ale mysle, ze calkiem niezle mi poszlo...koncowa srednia bede mial 5.0 choc mialem szanse na 5.1 :-) jest to gimnazjum znajdujace sie w pierwszej trojce najlepszych w Gliwicach, dlatego mam podwojna satysfakcje...a wspominajac podstawowke, 4-5 klasa: 5.0; 6 klasa: 5.2 mowcie jak chcecie, ale ja napewno nie jestem kujonem
ja koncze druga gimnazjum ze srednia taką samą jak w pierwszej czyli 4,3 i jestem nawet zadowolony, bo nie chcialem,zeby bylo gorzej:P co do podstawowki to w 4 klasie mialem 4,6 w piatej 4,7 , a w szostej 4,5 :p Jak widać do wielce uzdolnionych nie należę...
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2828 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Sob Cze 16, 2007 01:09
A ja mogę napisać ? Ja kończę X semestr informatyki ekonomicznej. Mam do napisania jeszcze elaborat z Transformacji Gospodarczej Polski i pracę na temat "Prognozy probitowe i logitowe w prognozowaniu". Czy w Waszym świecie podstawówek, gimnazji oraz ewentualnie liceów znajdzie się miejsce dla emeryta w branży, 24 letniego prawie magistra?
Znajdzie się znajdze. Witamy! /Michael900
BTW moje najlepsze lata przypadły na 2-4 rok liceum, czyli w dzisiejszych czasach LO. Panny były bardziej dostępne niż ładne, bardziej dostępne niż inteligentnę i w ogóle jeśli nie idziecie na studia z akademikiem, to korzystajcie z LO
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Dla większości osób tutaj średnia powyżej 4,75=kujon Ja jakoś żadnych problemem z uczeniem nie mam. Gdybym się postarał, mógłbym mieć lepsze oceny. Ale aktualnie, to co uzyskuję przy najmniejszym nakładzie pracy (czyt. uczeniu jedynie do sprawdzianów, czasem nawet rzadziej ) mam satysfakcjonujące oceny. Poza tym kujony też mogą mieć słabe oceny
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Ja jestem w 6 klasie. Mam średnią 5.0 w 5 klasie 4.9,a w 4 4.8. Jak widać moja wiedza co roku minimalnie wzrasta. Ile mieliście z testu po podstawówce ja 34.
By mani: Ja 37
Ja 38 /gigant
Za to ja miałem 36. Jest ktośkto miał 35? /Michael900
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum