Wysłany: Wto Sie 12, 2008 10:52 Poznajmy się bliżej - Część II
W końcu przyszła pora na drugą część naszej zabawy "Poznajmy się bliżej". Tym razem mamy do wypisania po 3 rzeczy z różnych kategorii. Od razu mówię, że szykuje się III część zabawy, ale ona dopiero za jakiś czas.
A więc:
Wymień po 3...
...ulubione sporty
...nielubiane sporty
...ulubieni sportowcy
...ulubione sportsmenki
...ulubieni aktorzy
...ulubione aktorki
...ulubione filmy
...ulubionych wykonawców muzycznych
...ulubione książki
...ulubione potrawy
...nielubiane potrawy
...ulubione napoje
...nielubiane napoje
...najważniejsze osoby
...ulubione kolory
...ulubione płyty muzyczne
...ulubione kanały TV/programy
...ulubione seriale
...ulubione gry
...ulubione czasopisma/gazety
...ulubione marki samochodów
...ulubione gadżety
...ulubione miejsca na ziemi
...ulubione kawały
...ulubione tematy na naszym forum
...słowa/rzeczy, które kojarzą Ci się z naszym forum
...największe osobiste sukcesy
...rzeczy, od których jesteś uzależniony
...rzeczy, które wziąłbyś na bezludną wyspę
...rzeczy, które chcesz zmienić w swoim życiu (jeśli takie są)
...rzeczy, które najbardziej denerwują Cię w dzisiejszych czasach
...rzeczy, dzięki którym się relaksujesz
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
...ulubione płyty muzyczne : Black Album, Meteora, Habitat
...ulubione kanały TV/programy : Canal+, TVN24, TVP Sport (w formie żartu napisane)
...ulubione seriale : Moda na Sukces, Dr. House, Liga Mistrzów
...ulubione gry : FM 2008, Ogame, Saper
...ulubione czasopisma/gazety : National Geographic, Śmigło, Angora
...ulubione marki samochodów : Aston Martin, Jaguar, Fiat 126p
...ulubione gadżety : ?,?,?
...ulubione miejsca na ziemi: Wyspa Achill w Irlandii, Disneyland w Paryżu, jezioro Titisee w Niemczech
...ulubione kawały : o blondynkach, żydach, i Polakach
...ulubione tematy na naszym forum : od kogo i co, co chcesz wiedzieć?, ?
...słowa/rzeczy, które kojarzą Ci się z naszym forum : kolekcja, pokemon, autograf
...największe osobiste sukcesy : laureat w Małopolsce z matematyki w 3 kl gimn, w 1 LO i finalista w 2 LO
...rzeczy, od których jesteś uzależniony : komputer, sport, wódka
...rzeczy, które wziąłbyś na bezludną wyspę : komputer, modem, wzmacniacz zasięgu do modemu, ładną laskę i abonament na codzienne dostawy żarcia i picia
...rzeczy, które chcesz zmienić w swoim życiu (jeśli takie są) : chcę powiększyć kolekcję, dostać się na UJ na matematykę
...rzeczy, które najbardziej denerwują Cię w dzisiejszych czasach : Ruscy, doping w sporcie
...rzeczy, dzięki którym się relaksujesz: muzyka, sport
_________________ 25061990
Poszukuję autografów zawodników i zawodniczek Wisły Kraków!
...ulubione miejsca na ziemi - Turyn, Hawaje, Żory
...ulubione kawały - może wypiszę:
Pani w szkole nakazała dzieciom napisać wypracowanie, które miało by się kończyć zdaniem: "Matka jest tylko jedna". Na drugi dzień pani pyta się dzieci.
- No dzieci przeczytajcie co napisaliście - może zaczniemy od Małgosi.
- Mama jest kochająca przytula nas, układa do snu. Matka jest tylko jedna.
- Gosiu 5 siadaj. Teraz Pawełek
- Mam wyprowadza nas na spacery kupuje nam rowery. Matka jest tylko jedna.
- Pawełku 5 siadaj.
Wreszcie Pani przepytała prawie całą klasę. Pozostał tylko Jasiu.
- Jasiu a ty, co napisałeś?
- W domu balanga, a wódka leje się litrami, goście rzygają na dywan.
Nagle wódka się skończyła, więc matka do mnie: Jasiek skocz do lodówki przynieś dwie wódki. Idę do kuchni, otwieram lodówkę i drę się z kuchni:
Matka! Jest tylko jedna!
- Zobacz, ja przynoszę pieniądze do domu, wiec jestem KAPITALISTA, Twoja mama rządzi tymi pieniędzmi, wiec jest RZĄDEM, dziadek uważa, żeby wszystko było na swoim miejscu, wiec jest ZWIĄZKIEM ZAWODOWYM, nasza pokojówka jest KLASA ROBOTNICZA, a wszyscy mamy jeden cel, aby sie Tobie lepiej wiodło! Ty jesteś LUDEM, a Twój młodszy brat, który leży jeszcze w pieluchach jest PRZYSZŁOŚCIĄ!!! Zrozumiałeś synku???
Chłopiec zastanawia sie i mówi, ze musi sie z tym wszystkim jeszcze przespać. W nocy budzi chłopca płacz mlodszego brata, który narobił w pieluchy i drze sie wniebogłosy. A, ze chłopiec nie wiedział co ma zrobić, poszedł do pokoju rodziców. W pokoju była tylko mama, ale spala tak mocno, ze nie mógł jej dobudzić, wiec poszedł do pokoju pokojówki, gdzie akurat zabawiał sie z nią ojciec, a dziadek podglądał ich przez okno. Wszyscy byli tak sobą zajęci, ze nie zauważyli, ze chłopiec jest w pokoju. Malec postanowił wiec, ze pójdzie spać i o wszystkim zapomni. Rano ojciec pyta go:
- Synku, możesz mi powiedzieć własnymi sowami co to jest POLITYKA??
- TAK!!! - odpowiada syn. - KAPITALIZM wykorzystuje KLASĘ ROBOTNICZA, ZWIĄZKI ZAWODOWE sie temu przyglądają, podczas gdy RZĄD śpi, LUD jest całkowicie ignorowany, a PRZYSZŁOŚĆ leży w gó*nie!!!
Pewien pan zapragnął kupić swojej ukochanej urodzinowy prezent a że byli ze sobą dopiero od niedawna po dokładnym zastanowieniu postanowił kupić jej parę rękawiczek - romantyczne i nie za osobiste. W towarzystwie młodszej siostry swojej ukochanej poszedł do sklepu i kupił rzeczone rękawiczki. Siostra natomiast w tym samym czasie kupiła sobie parę majtek. Podczas pakowania ekspedient zamienił te dwa zakupy tak że siostra dostała rękawiczki a ukochana majtki. Bez sprawdzania co jest gdzie wysłał prezent do swojej sympatii dołączając następujący list:
Kochanie ten prezent wybrałem dla Ciebie własnie taki ponieważ zauważyłem że nie nosisz żadnych kiedy wychodzimy wieczorem. Gdybym miał kupić dla Twojej siostry to wybrałbym długie z guziczkami ale ona już nosi takie krótkie i łatwe do zdejmowania. Te są w delikatnym odcieniu jednak ekspedientka która mi je sprzedała pokazała mi swoją parę którą nosi już trzy tygodnie i wcale nie były poplamione czy zabrudzone. Przymierzyłem na niej te dla Ciebie i wyglądała naprawdę elegancko. Chciałbym jako pierwszy je na Ciebie włożyć tak by żadne inne ręce nie dotykały ich przed tym jak się z Tobą zobaczę. Kiedy je będziesz zdejmować nie zapomnij je trochę nadmuchać przed odłożeniem albowiem całkiem naturalnie będą po noszeniu trochę wilgotne. I pomyśl tylko jak często będę je całować w tym roku. Mam nadzieję że będziesz je miała na sobie w piątkowy wieczór. Z całą moją miłością
PS. Ostatnio w modzie jest noszenie ich odrobinę wywinięte tak by widać było trochę futerka.
...ulubione tematy na naszym forum - Album by Palladino , Od Kogo i Co, Co chcecie wiedzieć ?
...słowa/rzeczy, które kojarzą Ci się z naszym forum - kolekcja, autograf, użytkownicy
...największe osobiste sukcesy - 6 świadectw z wyróżnieniem, 450 zebranych autografów, a reszta jeszcze przede mną
...rzeczy, od których jesteś uzależniony - obgryzanie paznokci, internet, Piłka nożna
...rzeczy, które wziąłbyś na bezludną wyspę - zapas żarcia, komp i tv...
...rzeczy, które chcesz zmienić w swoim życiu (jeśli takie są) - chciałbym mieszkać znów na osiedlu, mieć normalną rodzinę i chcę powiększyć kolekcję
...rzeczy, które najbardziej denerwują Cię w dzisiejszych czasach - Rosjanie, pseudo raperzy, Inter
...rzeczy, dzięki którym się relaksujesz - komputer, TV, książka, spotykanie się z ziomkami
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2829 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Wto Sie 12, 2008 11:51
...ulubione sporty
Piłka nożna, LA, tenis
...nielubiane sporty
Siatkówka
...ulubieni sportowcy
Lee Sharpe, Marko Bajić, Eric Cantona
...ulubione sportsmenki
Marion Jones, Magdalena Neuner, Ana Ivanović
...ulubieni aktorzy
Marlon Brando, Jack Nicholson, Kiefer Sutherland
...ulubione aktorki
Morena Baccarin, Claudia Black, Katee Sackhoff
...ulubione filmy
The Godfather, Scarface, How High
...wykonawców muzycznych
Psy 4 de la Rime, Fonky Family, W.E.N.A.
...ulubione książki
Ojciec Chrzestny, Saga o wiedźminie, wszystkie książki z cyklu Świat Dysku
...ulubione potrawy
wiadomo, że rolada, kluski i modro kapusta
...nielubiane potrawy
może nie tyle potrawy, ale maggi z winiar, ketchup z hortexu i salceson
...ulubione napoje
soki warzywne, krwawa merry, mleko
...nielubiane napoje
coca-cola light (czy jak to się teraz zwie), wódka "z czerwoną kartką", piwa w zielonych butelkach
...najważniejsze osoby
me, myself and I
...ulubione kolory
żółty, niebieski, czarny
...ulubione płyty muzyczne
"Block Party" P4DLR, "W strefie jarania i w strefie rymowania" Dinal, "Jusqua La Mort" Mafia K1 Fry
...ulubione kanały TV/programy
Kuchnia TV (ale już nie mam ), Eurosport, Discovery Civilization (obecnie World)
...ulubione seriale
Firefly, 24, Battlestar Galactica
...ulubione gry
FM/CM, SWOS, Saper
...ulubione czasopisma/gazety
Polityka, Agora, Sport
...ulubione marki samochodów
-
...ulubione gadżety
player mp3, pilot do TV
...ulubione miejsca na ziemi
Górny Śląsk, Gdynia, Marsylia
...ulubione kawały
dobrze opowiedziane
...ulubione tematy na naszym forum
Zbanowani użytkownicy, Co chcecie wiedzieć (pewnie znalazły by się głupsze tematy o takiej popularności w internecie, ale szukać mi się nie chce), Album alojzy
...słowa/rzeczy, które kojarzą Ci się z naszym forum
piaskownica (bo dzieciaki się tu często zachowują jak u mnie za blokiem w piaskownicy przedszkolaki), kaftan bezpieczeństwa (bo trzeba by tych debili za przeproszeniem gdzieś wywieź, gdzie nie byłoby dostępu do internetu), al jazzera po arabsku (bo przez wałkowanie 100 razy tych samych tematów wyciągnąć jakąś przydatną informację jest bardzo ciężko)
...największe osobiste sukcesy
ostatnio "grając" w siatkówkę plażową, jeszcze przed odbiciem pierwszej piłki miałem prawie połamaną nogę; jeszcze żyję, a to sukces; na siłę obrona pracy magisterskiej
...rzeczy, od których jesteś uzależniony
internet, maggi, piłka nożna
...rzeczy, które wziąłbyś na bezludną wyspę
ponton, nóż, w ostateczności lina żeby się powiesić
...rzeczy, które chcesz zmienić w swoim życiu (jeśli takie są)
pracę, z rzeczy raczej niemożliwych, to chciałbym, żeby mi się zmniejszyła tolerancja na działanie alkoholu (na pewno byłbym bogatszy)
...rzeczy, które najbardziej denerwują Cię w dzisiejszych czasach
ogólna tępota młodzieży, którą widać m.in. na tym forum; nacjonaliści; sprzęt w starciach kibiców (czy tam pseudokibiców)
...rzeczy, dzięki którym się relaksujesz
muzyka, alko, C21H30O2
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Ostatnio zmieniony przez gollaz Wto Sie 12, 2008 12:01, w całości zmieniany 1 raz
...ulubione seriale - Miodowe Lata, Świat wg Bundych,
...ulubione gry - FIFA, CS, NBA
...ulubione czasopisma/gazety - Piłka nożna (od czasu do czasu)
...ulubione marki samochodów - Lamborghini
...ulubione gadżety - My phone
...ulubione miejsca na ziemi - Głuchołazy, Łomża , Londyn
...ulubione kawały - O blondynce, teściowej i oczywiście o Jasiu
...ulubione tematy na naszym forum - Co chcecie wiedzieć ? , Od kogo i co, NASZE FOTO
...słowa/rzeczy, które kojarzą Ci się z naszym forum - autograf, Pyciuch (tak Marta_Pooma nazywa zawsze brat Adzia , SZEWA )
...największe osobiste sukcesy - 3 klasy podstawówki z czerwonym paskiem i graf Kopy
...rzeczy, od których jesteś uzależniony - komputer, KOSZYKÓWKA
...rzeczy, które wziąłbyś na bezludną wyspę - Komputer z internetem 8MB i drukarke i oczywiscie laski w bikini ( a jak by starczylo miejsca to mr.answera, Kemotka,Palladina,Gela, Adzia, Karola, Rudego, Zdzichusa [kolejność przypadkowa])
...rzeczy, które chcesz zmienić w swoim życiu (jeśli takie są) - nie myślałem o tym , ale raczej to żeby częściej po sobie sprzątać
...rzeczy, które najbardziej denerwują Cię w dzisiejszych czasach - PZPN ! , korupcja , i czasami Adzio
...rzeczy, dzięki którym się relaksujesz - dobra murzyńska muza
...ulubione seriale : Kiepscy, Skazany na Śmierć ,Miodowe Lata ..
...ulubione gry :COUNTER STRIKE 1.6, GTA VICE CITY, FIFA 2005
...ulubione czasopisma/gazety : PN
...ulubione marki samochodów : Porsche, BMW, Opel ..
...ulubione gadżety : dużo .
...ulubione miejsca na ziemi : Ł-O-M-Ż-A
...ulubione kawały : na dole napisałem
...ulubione tematy na naszym forum : podforum ,,O nas'' bo tamatów trochę jest
...słowa/rzeczy, które kojarzą Ci się z naszym forum : ban, pomarańczowy ..
...największe osobiste sukcesy : trochę jest
...rzeczy, od których jesteś uzależniony : przebywanie na ,,świeżym powietrzu'',w małym stopniu od CS-a i od chodzenia na mecze ŁKS-u
...rzeczy, które wziąłbyś na bezludną wyspę : całą chatę :D:D:D
...rzeczy, które chcesz zmienić w swoim życiu (jeśli takie są) : kilka jest .
...rzeczy, które najbardziej denerwują Cię w dzisiejszych czasach : że dużo ludzi dla szpanu pali szlugi, wódę chla i że mają komórki niezależnie od wieku
...rzeczy, dzięki którym się relaksujesz : dużo jest
W pociągu jedzie Niemiec, Rusek i Polak. Kłócą sie, który z państw najlepiej kradnie.
1. Niemiec wstał i mówi do Ruska:
- Tyyy Rusek wstań, zgaś światło i szybko je zapal.
Rusek:
- no dobra.
Zgasił i szybko zapalił światło. Patrzy i nie ma sznurówek. Rusek mówi do Niemca:
- aaa tam wy nie umiecie kraść.
2. Rusek mówi do Polaka:
- Tyyyy Polak, zgaś i zapal szybko światło.
Polak na to:
- no dobra.
Zgasił i szybko zapalił. Patrzy i nie ma krawatu.
Polak na to:
- aaa tam wy nie umiecie kraść.
3. Polak mówi do Niemca:
- zgaś i zapal szybko światło.
Niemiec zgasił i zapalił światło. Patrzy wszystko ma na sobie. I zaczynają się śmiać z Polaka, że w Polsce nie potrafią kraść.
Zaraz wpada konduktor i mówi:
- Panowie!! Panowie!! Ewakuacja, ktoś nam tory podpier.....!
...ulubieni sportowcy: Marcel Ndjeng, Vaclav Sverkos, Marko Marin
...ulubione sportsmenki: brak
...ulubieni aktorzy: brak
...ulubione aktorki: brak
...ulubione filmy: Gothica, Święci z Bostonu, Next
...ulubionych wykonawców muzycznych: Papa Roach, Simple Plan, Linkin Park
...ulubione książki: Lance Armstrong: "Nie tylko o kolarstwie", Lance Armstrong: "Liczy się każda sekunda", Pierre Ballester i David Walsh: "Co ukrywa LA?".
...ulubione miejsca na ziemi: M'gladbach, Barcelona, Kraków
...ulubione kawały: sporo
...ulubione tematy na naszym forum: Brak
...słowa/rzeczy, które kojarzą Ci się z naszym forum: Raczej nic.
...największe osobiste sukcesy: Mistrzostwo Polski w siatkówce z kadrą województwa Opolskiego, 15 miejsce w Mistrzostwach Świata Szkół Gimnazjalnych w siatkówce,
...rzeczy, od których jesteś uzależniony: Telefon, Mp4, Sport
...rzeczy, które wziąłbyś na bezludną wyspę: Nic.
...rzeczy, które chcesz zmienić w swoim życiu (jeśli takie są): Brak.
...rzeczy, które najbardziej denerwują Cię w dzisiejszych czasach: Za dużo tego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum