- połączenie mojego imiona oraz 2 ostatnich cyfer z daty urodzenia
- 10 Marca 1990
- Żyrardów
- ciemny blond, niebieskie
- Liceum Ogólnokształcące im. Czesława Tańskiego w Puszczy Mariańskiej - profil Humanistyka
- spokojny, opanowany, pomocny
2. My i kolekcjonerstwo
- Już nie pamiętam
- Ponieważ kolekcja autografów jest związana z moim wielkim zainteresowaniem - Piłką Nożną
- mam wiele takich autografów, osobiśće uważam całą kolekcję za wyjątkową - może dlatego, że jestem sentymentalny i przywiązuję się dla rzeczy - ale moją perełką jest Ferenc Puskas - ze wzglądu na cenność oraz Raymond Kopa
- Johann Cruyff, Diego Armando Maradona i Helmut Schoen
- Z o wiele mniejszym zapałem przedmioty związane z II wojną światową tzn. nic nie skupuję - mam wykrywacz metalu i jak znajdę coś ciekawszego np. order to przynoszę do domu
- Mało mnie obchodzi czyjaś kolekcja, wolę nie wiedzieć kto ma jaki autograf żeby mu nie zazdrościć, choć szanuję każdą kolekcję
- Nie mam pojęcia - jest wiele możliwości np. sprzedaż kolekcji, ofiarowanie komuś z rodziny etc. Nie odbiegam tak daleko w przyszłość - w między czasie mogę przecież stracić kolekcję na różne sposoby np. ewentualny pożar
- Zaprzestanie kolekcjonerstwa na chwilę obecną nie wchodzi w grę
- Co do mojej kolekcji to jeśli o najbliższą rodzinę to mi to wytykają, że marnuję pieniądze na bzdety, z wyjątkiem braci. Najgorzej jest z matką która żałuje dać mi 3 zł na znaczek lub 2,50 na przelew
3.My i forum
- Nie mam pojęcia, na tym forum piszę okazyjnie podobnie jak na innych na których jestem zarejerstrowany
- Jak dla mnie pytanie to jest zbyt trudne, ponieważ nie znam czyjegoś punktu widzenia.
- Uchylam się od odpowiedzi na postawione mi pytanie
_________________ W sprawie adresów NIE PISAĆ!! bo i tak nie oddam
Bo kocham sport, szczególnie piłkę nożną, poza tym kiedyś już miałem z tym styczność dzięki forum PN
- perełka w twojej kolekcji
autografy Heurelho Gomesa i Pavla Nedveda oraz graf z dedykacją od Antoniego Piechniczka
- twoje marzenie kolekcjonerskie
Autografy Pelego, Maradony, Diego Ribasa da Cunhy, Thomasa Hitzlspergera i Ś.P. Ferenca Puskasa
- kolekcjonujesz coś jeszcze?
Kolejne numery tygodnika Piłka Nożna i miesięcznika Piłka Nożna Plus
- jaki masz stosunek do kolekcji innych osób?
Jeśli są nieduże, liczę że będą się powiększać, jeśli zbliżone do mojej, śledzę i porównuję postępy, jeśli większe - podziwiam i chcę dorównać
- co będzie z twoją kolekcją za 20-30 lat?
Dalej będę kolekcjonował, a w testamencie zapiszę synowi/wnukowi jeśli będą :-)
- czy myślisz, że mógłbyś kiedyś zaprzestać kolekcjonowania?
Raczej nie, bo nie umiałbym wytrzymać bez takiego hobby, które już tak mnie wciągnęło... Kocham to i to stało się częścią mojego życia!
- co mówi o twojej kolekcji rodzina, znajomi itp?
Twierdzą, że wkładam w to zbyt dużo kasy, ale wolą żebym "marnował" pieniądze na kolekcjonerstwo czegoś określonego niż na jakieś pierdoły czy dragi
3.My i forum
- dlaczego zdecydowałeś/łaś pisać na tym forum?
Bo spodobało mi się prowadzenie, a także zaczynałem przygodę z tym hobby
- który z użytkowników ma najbardziej zbliżony punkt widzenia do Twojego jeśli chodzi o pamiątki i piłkę nożną?
Chyba wyróżnię trzech:
Lukasek92 - bo codziennie potrafimy godzinami rozmawiać o wszystkim co związane z futbolem i kolekcjonerstwem i nigdy nas to nie nudzi
Misko07 - bo świetnie się z nim gada i ma naprawdę ciekawe spojrzenie na pamiątki i piłkę kopaną
Gelu - bo jest bardzo pomocny jeśli chodzi o zbieranie adresów i podobnie odbiera kolekcjonerstwo
Palladino - bo tak jak ja lubi Juve i fajnie się z nim gada o kolekcjonerstwie
- co Ci sie podoba na tym forum a czego nie tolerujesz
Podoba mi się sposób prowadzenia i ciekawe konkursy oraz tematy, a wkurzają mnie użytkownicy, którzy cały czas na nie narzekają, a i tak piszą i to dużo...
Ostatnio zmieniony przez szymonp1992 Wto Paź 16, 2007 15:30, w całości zmieniany 1 raz
Niedługo zaczynamy II część zabawy, ale potrzebujemy waszych propozycji pytań. Wysyłajcie mi jakieś na PW.
II część będzie bardziej luźna, będą pytanie dotyczące Was samych, np. ulubiony kolor itd
Liczę na was
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Macie jakieś propozycje pytań, które można zadać? Proszę na PW Niedługo zaczynamy II część
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Interesuje się sportem i towarzyszy mi to od dziecka
nie mam
ponad 100 odznak
Nie
Podobają mi sie,ja nie preferuje kolekcjonowania grafów (mam nawet ich sporo)ale jak patrze na niektórych kolekcjonerów na ich spisy kolekcji to sie moze w głowie zakręcić naprawde wysoki poziom:)
Pewnie bedzie miała dużą wartosc napewno nigdy nie wyrzuce tego na śmietnik
Pewnie gdy bede awkraczał w dorosłe życie...nie bede miał na to czasu,ale wróce do kolekcjonowania w późniejszych latach
Podoba im sie to,ode mnie niektórzy zarazili sie tym hobby
3.My i forum
Ma najwiecej użytkowników,jest tu wszytsko co potrzebne w kolekcjonowaniu
- który z użytkowników ma najbardziej zbliżony punkt widzenia do Twojego jeśli chodzi o pamiątki i piłkę nożną?
Nie wiem
- co Ci sie podoba na tym forum a czego nie tolerujesz.
Ogólnie forum naprawde bardzo dobre,niektórzy użytkownicy sa tzw.pasozytami ale kazdy jakos musi zaczynać
Trzeba ułożyć jakieś oryginalne pytania, a propozycji ze strony użytkowników brak...
spokojny, ambitny, jak już coś zamierzam robić to robię to jak najlepiej .
2. My i kolekcjonerstwo
[b]- od kiedy kolekcjonujesz pamiątki?
od grudnia 2005, z przerwami
- dlaczego akurat pamiątki sportowe?
Bo piłka nożna to moja ulubiona dyscyplina a poza tym na osiedlu swego czasu dużo ludzi zbierało więc i ja dołączyłem do tego grona
wszystkie grafy cenię jednakowo
Żeby na każdy list dostawać odpowiedzi, bo wkurr.. Mnie to ostatnio .
Ta, tygodnik ,,Piłka Nożna'' oraz odznaki sportowe (ale to mało już,mam około stu) a także rekreacyjnie bilety ..
nikomu nic nie zazdroszczę i cenię inne kolekcje .
pewnie oddam synom,a może dalej będę zbierał
na razie o tym nie myślę
w zasadzie to nic, czasem tak że trochę dużo kaski wydaję na listy, co jest nieprawdą ale mówią że dobrze, że chociaż wydaję na te autografy a nie na np. papierosy
3.My i forum
nie wiem
chyba Mat92, mamy podobne kolekcje, zna się na II lidze ..
- co Ci sie podoba na tym forum a czego nie tolerujesz.
Nie lubię odstawać ostrzeżeń za byle gówno, nie lubię jak ktoś pisze np. dziś paczka od pewniej reprezentacji w siatkówkę, a nawet nie napisze co to za repra. Zresztą gówno Mnie to obchodzi..A poza tym nie lubię jak administracja nadużywa władzy A co mi się na forum podoba ? Że jest dużo ludzi, chociaż utrzymuję kontakt tylko z niektórymi no ,że jest mało mailowców
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum