Wysłany: Sro Sie 26, 2009 22:44 Oceń swojego poprzednika
A więc bawimy się w to dalej.
Zabawa polega, jak sama nazwa wskazuje, na ocenie osoby, która napisała poprzedniego posta. Oceniamy w formie pisemnej. Musi być to ocena rozbudowana, bogata w szczegóły (im więcej tym lepiej). Czyli nie wystarczy przepisać informacji z profilu! W momencie kiedy dwie osoby w zbliżonym czasie, ocenią tego samego użytkownika, kolejna osoba ocenia pierwszego z nich. Nie stosowanie się do powyższych zasad nagradzane będzie ostrzeżeniem. Miłej zabawy!
luki - spoko ziomek, kilka rozmów za nami na GG, zawsze pozytywne wrażenie, dobrze wywiązuje się z danego mu zadania na forum. Z tego co pamiętam przeprowadziliśmy jedną wymianę też bez zastrzeżeń. Ogólnie na sporego plusa.
Mario-Spoko Chłopak kilkanaście rozmów na gg nie tylko o kolekcjonerstwie .Za nami jedna wymiana .No i jest za Legalizacją Marichuany ;D.No i słucha Hip Hopu.Dyskutowaliśmy nawet raz własnie o Hip-Hopie.Miły Chłopak.
Ostatnio zmieniony przez pulpet Czw Sie 27, 2009 08:47, w całości zmieniany 1 raz
Profil: Autografy piłkarskie
Kolekcjoner od: autografów od sierpnia \'08
Wysłany: Czw Sie 27, 2009 09:32
mateqi kolekcjoner z Sieradza.Ma 13 lat. Zbiera autografy. Niby wielkich okazow w kolekcji nie ma bo nie ustalil sobie jeszcze profilu.Zbiera różne autografy nie tylko sportowe i dlatego niezbyt podoba mi sie jego kolekcja bo jest dużo autografów ale żadnego ciekawego.Mam nadzieję że zdecyduje sie jakie autografy chce zbierac wtedy kolekcja będzie znacznie lepsza.Nie gadalem na gg i nie wymienialem się.Ogólnie raczej na +
_________________ ''Polska-naród wspaniały, tylko ludzie k*#@^!''
Handluje adresami i kupi znaczki.Jest "kibicem" F.C Barcelony.ma małą kolekcje,która mi sie nie podoba.kiedys zbierał znaczki.nie gadalem z nim nigdy wiec nic wiecej nie powiem.
kaka, Dzieciak ze Szczecina. Dzisiaj zbiera autografy, jutro znaczki, a w przyszłym tygodniu bilety. Bardzo zakompleksony dzieciak, a przy tym potrafi naciągnąć podczas wymiany. Jednak jego teksty są powalające. Powiada, że Szczecin był zawsze Polski oraz że słowo "plebs" to gwara krakowska. Muśli, że jeśli chodzi do 2 gimnazjum należy do niego mówić "Pan".
_________________ AVE! AVE! AVE!
Ostatnio zmieniony przez Jackson Czw Sie 27, 2009 12:41, w całości zmieniany 2 razy
Jackson, Dla niego uczeń 2 klasy gimnazjum to dzieciak.Ma kompleksy,ponieważ na kzdym kroku pisze,ze jest nie zadowolony z wymiany ze mna.Jego teksty na GG czasem doprowadzaly mnie do lez,poniewaz mysli,ze jest najbogatszy,najlepszy,ze jak powie ze byl we wloszech na wakacjah to jest kozak.mowie ze jestem "plebs" i idiota,a mnie nie zna.Obserwuje wiare w szatana.
kibicuje Wiśle i Cracovii,mowi ze Szczecin jest niemiecki.Szanuje Pogoń za Grosickiego.
Kolekcjoner od: 12.01.2009
Wiek: 16 Dołączył: 27 Wrz 2008 Posty: 1816 Skąd: Camp Nou
Wysłany: Czw Sie 27, 2009 13:00
kaka, Jest spoko kolekcjonerem ze Szczecina,mówi mi na GG że jest dobrym sportowcem odnosi sukcesy tego gratuluję .Nie zamieniam się z nim autografami bo słyszałem że przysyła obcięte vlepki itp.Lubię go.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
kibic Pogoni .Najpierw zbierał grafy pózniej bilety a terasz szaliki.Najbardziej znana osoba na forum z każdym się kłuci i mało kto ma do niego szacunek.Ostatnio przestał zbierac grafy.Przeważnie każdy się z niego nabija.Miał zebrac mi grafy Pogoni ale nie zebrał
pulpet, - użytkownik z Radomia, który w ostatnim czasie jeździł do Łodzi, gdzie zbierał autografy piłkarzy Widzewa. Jemu zawdzięczam autograf Ukaha. Kilka razy gadałem na gg. Trochę o nim słyszałem. Ogólnie użytkownik którego polecam jeśli chodzi o wymiany. Na forum pisze raczej dużo. Ma dobrą kolekcję, którą ciągle powiększa. Na plus.
luki- z mojego rocznika, nigdy nie rozmawiałem z nim na gadu gadu, jest moderatorem forum i dobrze wywiązuje się z nadanej mu funkcji .Ponadto prowadzi wywiady z kolekcjonerami .Nic do niego nie mam więc raczej na plus .
Adzio-Miły Użytkownik ,Fajnie Się z nim gada na gg,Zbierał ostatnio grafy Jagi .Jest Kibicem ŁKS Łomża .Za nami tak jak pisałem kilka rozmów na gg chyba jedna wymiana kiedyś.Chociaż większe kontakty utrzymuje z jego bratem Szewą to mam nadzieję że poprawie te z Adziem ;D,Duży Plus
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum