Agresor, ostatnio poznał mojego kolegę ze szkolnej ławy, co ciekawe było to u Maćka w mieszkaniu, hmmm.. . Pewnie się dogadali, bo trudno się nie dogadać z Agresorem. Widzę, że znalazł internet w Opolu, pewnie odwiedził jakąś kawiarenkę internetową bądź też jakiegoś kolegę, który ten internet posiada. Z tego co widzę to nie rozmawiał dawno z Mirkiem na gadu, ze mną też, ale on i tak nie napisze pierwszy, czeka aż to zrobią inni, ale może się rozczarować! A po za tym to Maciek wybiera się w lutym do Bytomia!
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1283 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Sro Sty 20, 2010 21:37
śmietana., a mogę ja, czy też nie? Śmietanę znam głównie z czata, na który byłem zaproszony (?). Straszy mnie, że wpadnie do Krakowa na giełdę, ale nie uwierzę, dopóki nie zobaczę. Nie wymieniałem się z nim. Wydaje mi się, że dodaje kolorytu temu forum, a takich użytkowników jest jak na lekarstwo. A no i Śmietana lubi zbierać sobie grafy np. Górnika Zabrze z gollazem i innymi kolegami ze Śląska. Pozdrawiam go, przy okazji zostawiając plusa.
Jarząb- Ostatnio mi się na gg żalił o FM jaka to zła gra .Robił mi też karty z Zawodnikami Sri Lanki i Antigua i Bermudy .Ogólnie Jarząbek to spoko typ który zbiera grafy wiślaków oraz ligowców .Zna osobiście innego Admina Gela.Mam nadzieję że go kiedyś poznam osobiście .Może na zlocie w Krakowie o ile taki będzie ?
pulpet - dobry chłopak z Radomia, pisze w bardzo ciekawe zakątki świata za co plus, ostatnio chciał ode mnie graf Espinozy, ale ostatecznie powędruje on do vb. Kibicuje HSV, niezłemu klubowi z Niemiec, napisał prawie 1500 postów i ma 15 lat. Ogólnie człowiek, którego darzę sympatią, bo jest ogarnięty, a to się ceni tu.
śmietana, proszę, tylko Ty!
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1283 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Sro Sty 20, 2010 22:43
pulpet, ostatnio żaliłem mu się na gg o FM, jaka to zła gra, a teraz on to wykorzystuje przeciwko mnie. Robiłem mu też karty z zawodnikami z Sri Lanki i Antigua i Bermudy(?). Pulpet od samego początku był spoko i pewnie spoko pozostanie. Nie wiem czy wie, ale ten Pan w avku nie gra ostatnio dobrze, zresztą jak cały Lyon, choć kiedyś próbował sił nawet w reprezentacji. Na forum trafił z nudów, kiedy już całkowicie nie miał co robić, w przerwie między jednym wyjazdem, a drugim, było już tak gorąco, że nie mógł wytrzymać na polu/dworze (jak wolicie) i zarejestrował się tutaj.
P.S. Jak ktoś wyrazi chęć to będzie
herdek, bardzo mnie lubi, nie mam pojęcia czemu..jest kłamcą, oszustem i wszystko co najgorsze, bo przecież za coś musi mieć te ostrzeżenia. Zastanawiam się po co był na forum od 2006 roku jak zaczął zbierać w 2008.. no ale idiota ze mnie i nie wszystko rozumiem. cześć.
śmietana. - haha, osiągnąłem swój cel i mogę Cię wreszcie ocenić po raz kolejny. Tym razem negatywnie będzie. Użytkownik odnoszący się do niektórych z wielką pogardą, z tym do mnie, nie lubi mnie i traktuje jak zło konieczne, robi mnie w uja i poza tym wyśmiewa mnie. Ostatnio jednak jak czegoś potrzebował to byłem dobry, ale później, jak złapał Pana Boga za nogi to się znowu odwrócił. Jedno ostrzeżenie spowodowane tym, że nie jest mądry.
PS: Zacząłem od 2008 roku, bo od 2006 do 2008 nie miałem profilu, wow.
Tylko nie śmietana.
herdek -Najlepiej zostawiłbym to bez komentarza ale cóż jak trzeba to trzeba.
Jak powiedział prezydent Walesa "Nie chce ale muszę"
Po pierwsze nie znam człowieka ale.....ma w avatarze Henry'ego a to wielki oszust i gówno teraz gra.
Pozdrawiam!!
Mam nadzieje ze to twoja jedyna wada
_________________ Mam możliwość załatwienia znaczków holenderskich pisać na GG 1635246 lub na e-maila suchykuba1@interia.pl
Najlepiej zostawiłbym to bez komentarza ale cóż jak trzeba to trzeba.
rzeczywiście, lepiej byłoby gdybyś jednak nie zostawił tutaj swojego śladu, a po za tym nic nie trzeba, nikt cię do niczego nie zmuszał, no chyba, że ktoś na prawdę przystawił ci nóż do gardła i kazał tutaj coś napisać.
suchy1994 napisał/a:
Nie chce ale muszę
'nie chcem, ale muszem', tak jak już wcześniej napisałem, nic nie musisz!
suchy1994 napisał/a:
Po pierwsze
skoro już piszesz 'po pierwsze', to gdzie jest 'po drugie', 'po trzecie' itd. ?
suchy1994 napisał/a:
nie znam człowieka
ja wychodzę z założenia: nie znam nie mam jak ocenić i nic nie piszę.
suchy1994 napisał/a:
ma w avatarze Henry'ego a to wielki oszust
owszem ma, owszem wielki, ale czy oszust?
suchy1994 napisał/a:
gówno teraz gra
jak można grać gówno? wytłumacz mi, bo chyba jestem za mało inteligentny.
suchy1994, jest tutaj dosyć krótko i do tej pory praktycznie nic nie napisał, ale tej nocy troszkę popisał w mało znaczących tematach i jest ok. Jego podpis jest dłuższy od posta, ale co tam, to nie moja sprawa, nie ja wyznaczam standardy, a co do obrazka, to House jest ok. Cześć.
śmietana., wielki fan Gladbach, które raz po raz mi psuje kupon wygrywając z klasowymi zespołami bądź przegrywając z amatorami. Wróćmy jednak do oceny powyższeo użytkownika. Chodzą legendy, że śmietana. jest potomkiem sławnego Karola Młota i w najbliższych latach ma zamiar przejąć władzę we Francji. Ma mnie w znajomych na fejsbuku i chyba nawet na naszej-klasie - można powiedzieć, że jesteśmy prawie przyjaciółmi! Miał mi załatwić autografy piłkarzy Gladbach, ale coś się nie odzywa i chyba już nie załatwi. Trenuje jakichś tam gimbusów w jakimś tam klubie czy jakiejś tam szkole. Plus, panie Karolu!
Pycio - kojarzy mi się z dość kontrowersyjnym człowiekiem, lecz słyszałem że w rzeczywistości to zwykły normalny chłopak. Posiada dość sporą liczbę autografów, która imponuje nie jednemu kolekcjonerowi. Pycio dobrze zna się na futbolu. Pomagał mi w wyboru konta bankowego, lecz do dziś go nie mam, ale raczej to kwestia czasu. Czasami denerwują mnie jego uwagi dotyczącej moich wypowiedzi, i myślę sobie że jest na końcu listy osób które mogłyby mnie poprawiać. Mam wrażenie że od czasu do czasu, wywyższa się nad innymi. Ani razu nie pisaliśmy na gadu-gadu, gdyż nie jestem do niego w 100% przekonany. Nie wymienialiśmy się, pewnie dla tego że rzadko daję coś na wymianę, a jak już daję, to coś czego jest duuużo na forum. Myślę że jest użytkownikiem na +, tylko dlatego że dobrze zna się na kolekcjonerstwie, i na piłce nożnej.
Ostatnio zmieniony przez Tentego Wto Mar 09, 2010 18:03, w całości zmieniany 2 razy
michal1993a, jako osoba wchodząca czasem na to forum kojarzę z pewnością tego usera. z tego co pamiętam pisze czasem w tematach związanych z hip-hopem. teraz zauważyłem, że kolekcjonuje też autografy. to się wbiłem na jego album. i jest tam ciekawych okazów kilka, bądź kilkanaście, musiałbym się przyjrzeć uważnie. w avatarze ma nieudaną flagę Japonii, podpis kojarzy mi się z pumą, jest tam też jakiś cytat, też fajnie. jakby mi ów user czymś podpadł, to bym o tym napisał, ale mi nie podpadł, to ma plusa. pozdrowienia Michale, bo zapewne tak masz na imię!
Agresor, ma 19 lat i mieszka w Lublincu.Całkiem porządny user. Ciekawa kolekcja. Na forumowym blogu kiedyś napisał ciekawy artykuł o profilach kolekcji. Ma fajne poczucie humoru które można zauważyć w postach i na blogu. W awatarze ma Davida Beckhama. Można w ten sposób zauważyć że jest jego fanem(nic nadzwyczajnego, to bardzo dobry piłkarz). Chyba raz czy dwa razy z nim gadałem na gg. Ogólnie user na +
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum