herdek, pochodzi z Barda, ma 10 lat, i otrzymał 3 ostrzeżenia (jeszcze jedno i BAN!). Tak w skrócie wszystkie te liczby charakteryzują Roberta. Tak, Roberta, bo właśnie tak ma na imię! W avatarze miga mu Henry, którego osobiście nie trawię, w podpisie demonstracja swojej miłości do Barcelony i Henryego. Kiedyś się nie lubiliśmy, ale teraz już się lubimy. Pisałem mu kiedyś wynik jakiegoś meczu sms, a on mi w zamian wysłał życzenia noworoczne. Fajnie? Wcale nie, ale co zrobić. Całkiem go lubię, nawet mimo tego, że jest fanem Barcelony i ma 10 lat. A, no i Alojzy pouczył go, żem, używa, za, często, przecinków. To by było na tyle. Plus!
zioomus - fajnie wiedzieć, że mnie nie lubiłeś. Ja od zawsze darzyłem Cię ogromną sympatią i pomimo tego nadal tak jest Co z tego, że kibicujesz Realowi i jesteś starszy o 6 lat i masz mniej postów - lubię Cię od zawsze Powiem Ci, że masz fajną kolekcję, przynajmniej mnie się podoba. Oprócz tego znakomity avatar i podpis, lecz martwi mnie tylko to, co napisałeś, oceniając mnie. Dam Ci plusa i idę sobie popłakać
herdek, wcale nie ma dziesięciu lat! To jest kłamstwo! Kłamstwem jest to, że Herdek poszedł wczoraj po napisaniu tego posta płakać! Normalnie nas oszukuje w biały dzień! A tak po za tym to wyżej wymieniony użytkownik zrobił dla mnie prezentację w pp, której i tak nie musiałem użyć, ale i tak dzięki. Ostatnio było jakoś za dużo Herdka na tym forum, pisał wszędzie gdzie się tylko dało, a nawet tam gdzie się nie dało to też pisał. Ogólnie w porządku gość.
śmietana. - Roger, który zmienił imię, bo oskarżano go o podteksty rasistowskie. a że śmietana jest biała, nikt już problemów nie robi. lubię go! ślązok, może nie z krwi, ale kości na pewno, bo jeździ na zloty na śląsk. czatowałem z nim ostatnio, w sumie nie tylko z nim. jest w porządku userem i myślę, że i takim człowiekiem. widziałem go na zdjęciach, więc jakbym miał jeszcze konto na n-k to pewnie mógłbym już go zaprosić. w dodatku jest moim rówieśnikiem. ma fajną kolekcję grafów BM. plus dla niego!
Tick !-Obecnie Student.Mieszka Sobie w Krakowie .Przekroczył ostatnio granicę 1000 autografów .Ostatnio cały czas mnie przeprasza na gg .Ale wybaczam mu .Wiele rozmów na gg.Fan O.S.T.R .Napisałbym coś jeszcze ale spadam na pocztę
Pulpet- prawdopodobnie spadł na pocztę, nie wiem, może jeszcze leci w każdym razie współczuję jej pracownikom No ale na poważnie to jest to spoko użytkownik który posiada w swojej kolekcji ciekawe, mało spotykane podpisy .Mieszka w Radomiu, jednakże nie często chodzi na mecze Radomiaka bądź Broni .Zbierał osobiście podpisy Polonii Wa-wa oraz Widzewa .Użytkownik na plus .
Ostatnio zmieniony przez Rodowity_Łomżanin Pon Sty 18, 2010 17:22, w całości zmieniany 1 raz
Rodowity_Łomżanin - ma na imię Adrian "Adzio", jest z Łomży i kibicuje tamtejszemu ŁKS-owi. Kolekcjonuje już długo, na forum trochę krócej. Ma świetną kolekcję, w której przekroczył już 1000 autografów, bo je zbiera. Ponadto pomocny i miły user. Przeprowadziliśmy jedną wymianę, z trzy rozmowy na GG. Ja tam go lubię, plós.
Ostatnio zmieniony przez Gall Pon Sty 18, 2010 19:08, w całości zmieniany 2 razy
Swierszczu, wszyscy mówią na niego Świerszczu, a on ma na to wy.., prawda? Pochodzi z Sanoka i ma 14 lat. Na tym mógłbym skończyć, ale co mi tam. Powiem jeszcze, że nie wie jaki ma profil swojej kolekcji, jest tutaj rok, ale to możecie wyczytać z jego profilu, a ja mam powiedzieć lub też napisać to czego nie wiecie. Ale skąd ja mam to k. wiedzieć?
śmietana. - kibic Gladbach, który ostatnio dostał czwórkę na studiach, z której był zadowolony. Nazywa się Karol, Karol Młot, tak właśnie, to on. Jest jedną z wielkich nadziei polskiego futbolu - doskonale sprawdza się na lewej stronie defensywy. Pomocnik także z niego ponoć niezły - ma chłopak potencjał i umiejętności, jednak jego podejście do sprawy - dramat. Kolekcjonuje od urodzenia, fajnie, jest prawie dwa razy starszy ode mnie i zastanawia się już tydzień czy oddać mi jakieś grafy Borussi, które z chęcią widziałbym w swojej kolekcji. Tymczasem idę już, więc starczy. Pa!
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1283 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Pon Sty 18, 2010 22:53
herdek, znany wszystkim herdek to kibic Barcelony. Ma w atavarze migającego Henrygiego, ale ten avek to tak szczerze mi się nie podoba. Zbiera bilety i autografy, ale chyba bardziej autografy, a mniej bilety. Dołączył tutaj w listopadzie AD. 2008. Jest spoko i online. A tak w ogóle to teraz sobie przypominam, że go oceniałem czyli chyba będę już kończył. No i wiadomo, że Robert to niezmordowany członek OFC GTW. Tak na prawdę to jego założyciel i jako jedyny płaci składki. Plus dla tego Pana.
Ostatnio zmieniony przez Jarzab93 Pon Sty 18, 2010 22:54, w całości zmieniany 3 razy
Jarzab93, moderator tego forum, z którym mam najmniejszy kontakt, chociaż ostatnio Fler też się na mnie wylał, ale co tam.. nieważne. Jest z Krakowa, gdzie może się spotkamy na giełdzie, bo mam w planach na taką przyjechać, nie wiem co z tego wyjdzie, no ale. Ogólnie to chyba raz rozmawialiśmy i to było na czacie, więc to nie była jakaś tam prywatna rozmowa, bo rozmów na komunikatorze sobie nie przypominam, wymian też nie. Jest tu krócej ode mnie, a postów ma napisaną dużo większą ilość, nabijacz jeden! Wybacz, ale więcej mi się nie chce pisać.
śmietana. - Kibic drużyny która od kilku kolejek notorycznie spada w dól tabeli. Jakby tego było mało mam przeczucie, ze w tej kolejne, beznadziejna Hertha ogra ich na własnym stadionie. Przed startem sezonu wróżył Borussi Dortmund miejsce w środku tabeli, a gdy mu odpisałem, ze BVB powalczy o LM to mnie wyśmiał. Teraz widać kto miał racje. Poza tym ma 19 lat, coś tam chyba studiuje i pochodzi z Kędzierzyna. Mial mi załatwić grafy siatkarzy ale zapomniał, a gdy mu się wspomniało nie bylem już zainteresowany. Mial się pojawić na meczu BVB -Real ale nie pamiętam co mu stanęło na przeszkodzie. Mieliśmy się jeszcze spotkać w Gladbach ale Roger znów zawalił sprawę i za późno mnie powiadomił o takiej możliwości.
Mimo wszytsko, na duzy plus. :p
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1283 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Wto Sty 19, 2010 22:59
Fler, No moderator forum, z którym rozmawiam chyba najmniej z całej GTW. Za nami jedna malutka wymiana. Na forum 2,5 roku. Kibic Borussi, troszkę zazdroszczę mu możliwości wybrania się na trening BVB. Lubi jeszcze Liverpool, który musi pożegnać się z Rafą Benitezem, bo inaczej zejdzie na dno. No ale Fler zyskał moją dużą sympatię za koszulkę na WOŚP, więc plusior.
Kolega po fachu ktory myli się co do Rafy Beniteza który nie jest największym problemem Liverpool´u, a nieudolni i skąpi właściciele. Z tego co zauważyłem to kibicuje Wiśle Kraków, dość często uczęszcza na treningi i zna osobiście gela, oraz resztę Krakowskiej ekipy. Ma ode mnie graf Kuby Błaszczykowskiego i chyba coś jeszcze, no ale nie pamiętam już dokładnie. Od jakiegoś czasu przyczepił się do niego szymon (no ale ja to przeżyłem, to przeżyje i on). Tak poza tym to nie wiem za dużo na jego temat chociaż ma już prawie 1000 postów na swoim koncie (co wazniejsze - nie nabitych). Mily, pomocny itd. :p
Na plus oczywiście.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Fler, fan LFC, co powinienem pominąć, ale w poście trzeba coś napisać, w avku ma jakiegoś sprzedawcę kebabów spod Dortmundu, ogólnie sympatyczny gość, zielony nick czyli albo jest z Greenpeacu albo jest modem, nie wiem, jestem nowy na forum. nasz Dojczland reprezentant na forum, userzy modlą się, by nie był autografowym Klosem albo Podolskim. na gadu dawno nie gadaliśmy, możesz więc Mirku napisać. aha, pamiętam, że chuligański piłkarze Górnika popisali mu koszulkę na treningu, skandal. fajna kolekcja jest w jego posiadaniu, zapomniałem dodać. pozdrowienia z Opola, synu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum