Poprzedni temat «» Następny temat
Oceń swojego poprzednika
Autor Wiadomość
herdek 

Profil: Autografy, Bilety
Kolekcjoner od: sierpień 08'
Wysłany: Pon Sty 04, 2010 20:52   

pulpet - czasem gadamy, ostatnimi czasy piszę w miejsca nieznane, do piłkarzy nieznanych, ale w pełni popieram go i ostatnio także właśnie słałem do takich miejsc. Użytkownik sympatyzujący z HSV, napisał już prawie 1500 postów..ogólnie plus.

Www.Fcb24.Com -> najlepszy serwis w Polsce o FC Barcelona!

Maciek 19G48 

Profil: Autografy
Kolekcjoner od: Kwietnia 2008
Wysłany: Nie Sty 17, 2010 14:17   

herdziu - chłopak z Bardna , kibic Barcelony . Ostatnio napisał coś na blogu , a ja to nawet przczytałem ! Nigdy bym go nie posądzał o to że napisze coś tak mądrego ;) . Jego kolekcja rozwija się dosyć dynamicznie , już teraz ma trochę ciekawych podpisów . Ostatnio śledzi poczynania Borussii ( To Pan śmietana ma na niego taki wpływ ! ) . Wiele razy pisaliśmy , wiele też wymian poszło , + .

grzegorz14 

Profil: Autografy sportowe
Kolekcjoner od: 14.07.2006
Wysłany: Nie Sty 17, 2010 14:34   

Maciek 19G48, 17-sto latek z Rybnika. Fan Górnika Zabrze i ROW Rybnik(Ale tego drugiego pewnie z powodu zamieszkania, choć nie wiem). Posiada bardzo dużą kolekcję grafów, szybko się rozrastającą. Użytkownik bardzo aktywny. Nigdy nie gadaliśmy. +

Maciek 19G48 

Wysłany: Nie Sty 17, 2010 14:51   

grzegorz14 - 14-sto latek ^^ . W sumie tu już można by było skończyć , ale nie , no więc : chłopak zbiera podpisy wszystkich , których tylko się da . Chce zorganizować wystawe swoich podpisow , nie wiem jak to ma wyglądać , ale chetnie bym to zobaczył . Kibic FC Barcelony " ( pewnie z powodu zamieszkania, choć nie wiem ) " .

Gall 

Kolekcjoner od: 2oo9
Wysłany: Nie Sty 17, 2010 15:10   

to ja może pozwolę sobie skomentować Maćka.

Maciek 19G48 - fan klubu ROW Rybnik. Jest fanem Górnika Zabrze, pomimo tego, że spadł do I ligi. Ma świetną kolekcję, która z dnia na dzień powiększa mu się o nowe podpisy typu Kluivert czy Laudrup.

Z tego co się orientuję, to lubi też żużel.

Jarzab93 

Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wysłany: Nie Sty 17, 2010 15:27   

Swierszczu, W sumie to go nie znam za dobrze, ale coś o nim słyszałem, chyba się też z nim nie wymieniałem, albo jeśli już to jeden raz. Nie wie do końca jaki ma profil, dlatego przy pytaniu o niego, zająknął się. Pochodzi z Sanoka, miasta gdzie swoje mecze rozgrywa Stal. Ma 14 lat, jest młodszy i przez rok napisał jakieś 250 postów. +

I like to see when you dance. It's amazing for show. I like to feel when your legs make me losing control.

H7 

Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Nie Sty 17, 2010 15:32   

Jarzab93, gdyby nie to, że kilkanaście pikseli pod nickiem mam cyfrę 3, to napisałbym coś innego. Zbiera autografy Wisły Kraków, prowadzi jakieś denne forum na którym zapewne mało kto się udziela. W IFQ dał się poznać jako [wstaw to co uważasz] i członek RzG Army, tu aż tak bardzo się w oczy nie rzuca. Nie wiem dlaczego został wybrany na moderatora, bo znalazłbym kilkaset osób bardziej nadających się na to stanowisko. Minus jak stąd do Los Angeles.

herdek 

Wysłany: Nie Sty 17, 2010 15:45   

Pycio - Jest jednym z niewielu na tym forum, którzy mają tyle postów, z czego praktycznie wszystkie wnosiły coś do dyskusji, przynajmniej te, które w jego wykonaniu widziałem. Nie ogarniam co ma w avatarku, więc na ten temat nie będę się wypowiadał. Na forum ponad dwa lata, na swoim koncie zgromadził już mnóstwo banów, niektóre oczywiście niezasłużone, no ale to już swoją drogą. Co do kolekcji to jedna z lepszych na tym forum, mnóstwo ciekawych podpisów, wiele niespotykanych autografów - jednym słowem cudo. Użytkownik mieszkający w Łodzi, za nami o ile się nie mylę dwie wymiany i trochę rozmów na GG. Gdy go poprosiłem informował mnie o wynikach, gdy tylko mógł i choć przez wielu na forum jest nielubiany, to jak dla mnie, mimo iż czasem troszkę przesadza jest użytkownikiem, który zawyża poziom w tym miejscu. Zdecydowany +, pozdrawiam.

Jarzab93 

Wysłany: Nie Sty 17, 2010 15:54   

herdek, chciałem ocenić użytkownika Pycio, ale mnie ubiegł : :oops: Często z nim gadam, za nami chyba dwa wymiany, za niedługo trzecia. Pochodzi z małej miejscowości Bardo. Zbiera podpisy zawodników Barcelony, ma ich 18. Ale mi imponuje kolekcją piłkarzy reprezentantów Polski z RFN '74. Trzymam kciuki, aby ta kolekcja się powiększała, bo na pewno jest ciekawa. Kibic Barcelony, zbiera już 1,5 roku czyli prawie tak jak ja. Oczywiście +

I like to see when you dance. It's amazing for show. I like to feel when your legs make me losing control.

grzegorz14 

Profil: Autografy sportowe
Kolekcjoner od: 14.07.2006
Wysłany: Nie Sty 17, 2010 16:10   

Jarzab93, Moderator, 16-sto latek. Kolekcjonuje autografy graczów głównie z polskiej ligi, w tym głównie Wisły Kraków. Fan Białej Gwiazdy. Jedna lub dwie rozmowy na GG. Bardzo miły gość, chociaż Pycio troche za nim nie przepada. Ja osobiście lubie Jarząba i daje mu +

pulpet 

Kolekcjoner od: 2008
Wysłany: Nie Sty 17, 2010 16:24   

grzegorz14.Ma przeprowadzic wystawę autografów .Chociaż ja osobiście nie widzę żadnego fajnego autografu w jego kolekcji .Wyciułał od kogoś adres Maradonny i dostał odpis .Wymienia się adresami .Fan Barcy.

Jarzab93 

Wysłany: Nie Sty 17, 2010 16:28   

pulpet, Lubi zaczynać rozmowę na gg, aby za chwilę ją przerwać. Wymieniałem się z nim kilka razy, może ze dwa. Pisze dużo, pisze mądrze. Zbiera ciekawe autografy, a przynajmniej autografy ciekawych zawodników. Plus.

Tentego 

Wysłany: Nie Sty 17, 2010 21:23   

Jarzab93 - 16 letni fan Wisły Kraków z SektorFana.pl, mamy za sobą parę rozmów na gg, z tego co pamiętam dotyczyło one serialu Zagubieni, nie mamy za sobą żadnych wymian, czasami drażnią mnie jego opisy na gg, w których wulgarnie wyraża się w stosunku co do mojego ulubionego klubu, ale przeżyje to. Zbiera głównie autografy krakowskiej Wisły, lecz ma też w kolekcji inne cenne autografy, obecnie poszukuje pieniędzy. Jest tu moderatorem. Oceniam na plus.
Ostatnio zmieniony przez Tentego Nie Sty 17, 2010 21:25, w całości zmieniany 2 razy  

Maciek 19G48 

Wysłany: Nie Sty 17, 2010 21:34   

michal1993a - chłopak z Puszczykowa , o ile się nie mylę jest to jakiś FC Kolejorza . Kibicuje poznańskiemu Lechowi . Pamiętam że bywał na jakiś tam galach , gdzie robił sobie zdjęcia z piłkarzami . W avatarze ma jakąś uroczą panią , niestety nie wiem kto to . Zbiera podpisy szanowanych przez niego sportowców , myślę że to dobry profil , choć opcja " zbieram wszystko byle było i to dużo " też na pewno jest kusząca . Chyba pisaliśmy ze sobą , ogarnięta osoba , plus .

herdek 

Wysłany: Nie Sty 17, 2010 21:35   

michal1993a - użytkownik jakoś mnie nie przekonuje do siebie, ale nic złego mi nie zrobił, może dlatego, że ma jakiś taki dziwny nick, nie wiem, mniejsza. Mimo jednak to, pisze dość mądrze. Fan poznańskiego Lecha, kolekcjoner od praktycznie półtorej roku. Pochodzi z Puszczykowa - miejscowości znajdującej się najprawdopodobniej nieopodal poznania. Ma fajny podpis, ale lipny avatar. Ogólnie użytkownik na plus, ale jak mówię, nie przekonuje mnie.

[ Dodano: Nie Sty 17, 2010 9:39 pm ]

Maciek 19G48 - pochodzi z Rybnika, kibicuje Górnikowi i jego zgodom za co duży plus, bo jeśli mam wybierać to z Górnego Śląska wolę Ruch i GieKSę, aniżeli Ruch i jego zgody. Ponadto niegdyś wiele rozmów na GG, teraz trochę mniej, ale mimo jednak to, miło wspominam konwersacje z tym chłopakiem. Ostatnio opowiadał mi, że w szkole pozamiatał typka, także strzeżcie się! Kolekcja bardzo fajna, kilka ciekawych podpisów, ba, nawet kilkanaście! Ogólnie na duży plus.

Odpowiedz do tematu