Temat raczej popularny, chyba każdy wie o co chodzi, jeśli nie to piszemy tutaj jakieś śmieszne cytaty userow z forum/SB.
Czekam na wpisy.
Pamiętajcie, że w tym temacie podajemy przede wszystkim śmieszne cytaty. Nie wyjaśniamy sobie tutaj sporów (takie coś na PW), nie żalimy się wszystkim kto i jak strasznie napisał jakieś zdanie! Tak więc ci którzy chcą zamieścić tutaj jakiś cytat niech się przed tym 2 razy zastanowią! Oraz nie tłumaczymy się z swoich słów! Nauczcie śmiać się z samych siebie!! Kaka już dostał 4 osta za głupotę i zobaczymy go dopiero za tydzień.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2829 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Nie Lut 03, 2008 20:52
Może ten temat zmobilizuje do bardziej przemyślanych wypowiedzi.
Super9 napisał/a:
Nie odpisuje PSV Einthowen(nie wiem czy dobrze napisalem)Hannover96,Premier League,Middlesborough,VFL Wolfsburg pisze zeby wyslac kase i jeszcze duzo klubow.Ostatnio wyslalem z 50 mali i zadna paczka,
To nawet śmieszne nie jest, to jest tragedia.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Ostatnio zmieniony przez Fler Sro Kwi 30, 2008 16:48, w całości zmieniany 2 razy
Pozwolę sobie przytoczyć kawałek rozmowy mojej z wojaskiem przez PW:
Michael napisał/a:
Ile masz autografów w swojej kolekcji? Nie chciałbyś zostać EKSPERTEM? ;D
Odpowiedź wojtaska:
wojtasek napisał/a:
Na pewno więcej niż ty, ost dla Ciebie, za obrażanie. Domagam się tego
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Ostatnio zmieniony przez Woland Wto Lut 26, 2008 21:50, w całości zmieniany 1 raz
Uspokój się. Suchary zgłaszasz. Żeby nie było, zgłaszam dwa teksty, moim zdaniem wyśmienite.
lukasek92 napisał/a:
Messi 3-4 Robinho.
Długo się zastanawialem nad tym, kogo obstawić w tej parze, ale myślę, że Robinho, bo jest bardziej dynamiczny i on ma chyba większy wplyw na swoją druzyne niż Messi. Poza tym Messi to troche szklanka, bo ciagle ma jakies kontuzje, a Brazylijczyk chyba nie jest az tak podatny
Rudy napisał/a:
Patricka często bierze agresja, w tamtym sezonie miał chyba 15 czerwonych kartek. Może się pomyliłem.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Co prawda nie jest to z forum, tylko z gg, ale rozmowa toczyła się o sprawach forum:
Cytat:
Michael900 20:18:58
quizy dajemy do tego działu czy nie?
Mani 20:19:12
jakie quizy?
Michael900 20:19:24
no jakie quizy?
Mani 20:19:45
no się pytam jakie quizy
Michael900 20:19:58
niewiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum