[Dzisiaj 19:09] Sawik: KTO WYGRA RPA? BRAZYLIA! KTO? BRAZYLIA!!!
[Dzisiaj 19:21] Pycio: szkoda ze na ŁKSie tak nie dopingujesz
[Dzisiaj 19:34] Jarzab93: Trudno na ŁKSie krzyczeć Brazylia
_________________ "Będę musiał dziś odśnieżyć 300m2 globalnego ocieplenia."
Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Pon Sie 09, 2010 14:49
ferrari22 w temacie "Oceń Poprzednika" napisał/a:
Rodowity_Łomżanin- Hmm z jego nicku wynika, że jest łódzkim patriotą i urodził się w Łodzi. Jest fanem ŁKS. Lubi się rozpisywac. Ma 17 lat i kolekcjonuje od 2005 roku. Praktycznie od 2006. Ma duży staż na forum, bo już ponad 3 lata. Nie ma ostrzeżeń czyli sprawuje się dobrze. Kolekcjonuje autografy piłkarzy nożnych. Ogólnie neutral, ale z lekkim plusem, bo udało im się zdobyc bramkę z lechem , jako Łódź ;D To jest wyczyn
[Dzisiaj 11:52] Nicolas: Po ile wywolujecie foty?? I na necie? czy w jakims salonie??
[Dzisiaj 11:57] Pycio: na necie, k...
[Dzisiaj 11:58] Nicolas: Dzięki ku.. Takie coś Cie dowartościowuje? ;p
[Dzisiaj 12:03] Pycio: nie, chodzi mi o to, ze napisales "na necie"
[Dzisiaj 12:04] Nicolas: Wiem, to I wkradło sie przez przypadek ..
Nie ma to jak poprawiać w trzech słowach to, które akurat jest OK
Ostatnio zmieniony przez herdek Pon Sie 30, 2010 14:55, w całości zmieniany 2 razy
Podoba mi się twoje tło.Sam robiłeś czy ktoś ci pomagał ? albo z neta ściągnąłeś ?.Popracuj trochę nad tłem bo słabo to wygląda.Autografów mało ale to dopiero początek.Kilka fajnych autografów np Scholes
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum