...słowa/rzeczy, które kojarzą Ci się z naszym forum
kaftan bezpieczeństwa (bo trzeba by tych debili za przeproszeniem gdzieś wywieź, gdzie nie byłoby dostępu do internetu)
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2828 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Sro Sie 20, 2008 16:26
Cytat:
Mam pytanie czy posiada ktos adres na boisko treningowe Arsenalu Londyn , i w jaki spodsób można dostać orginalny autograf piłkarza Kononirów, bo za każdym razem wysyłając list do Arenalu dostaję książeczkę z ich historią + jezeli do piałkarza to list z podzikowaniem i karta z nadrukim i info o nim
Wiem, wiem. Nie dość, że jestem cham, to jeszcze psuję atmosferę, ale PODZIKOWANIE mnie rozwaliło (nadrukim, orginalny, spodsób, Kononirów i piałkarza już tak nie).
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Mam pytanie czy posiada ktos adres na boisko treningowe Arsenalu Londyn , i w jaki spodsób można dostać orginalny autograf piłkarza Kononirów, bo za każdym razem wysyłając list do Arenalu dostaję książeczkę z ich historią + jezeli do piałkarza to list z podzikowaniem i karta z nadrukim i info o nim
Profil: Autografy piłkarzy
Wysłany: Sro Sie 20, 2008 19:24
Cytat:
A ja to
Ostatnio zmieniony przez kietlik_11 Sro Sie 20, 2008 19:24, w całości zmieniany 1 raz
4 linijki tekstu - 7 bledow. Pogratulowac.
Ostatnio zmieniony przez Mateusz Sro Sie 20, 2008 19:26, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum