Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Sob Maj 17, 2008 17:24
Francuz w swoim podpisie napisał/a:
Posiadam do wymiany e-maile do: Reprezentacji Czech, Jerzego Engela, Olivera Kahna, Ipswich Town. Mam ich więcej lecz dopiero jak dostanę paczkę od danej osoby/klubu to go tu dopisze.
Uśmiałem się, jak dzisiaj to zobaczyłem
Przecież wiadomo, że jak ktoś napisze sprawdzone po mailach reprezentacje/kluby/osoby, to każdy głupi znajdzie sobie ten mail w necie, a nie będzie się wymieniał
Bez obrazy Francuz
[ Komentarz dodany przez: mani: Sob Maj 17, 2008 6:34 pm ]
Gelowi chodził oto, że jeśli masz napisane w podpisie, że masz na wymianę sprawdzony adres e-mail (czyli 100% pewne że po mailu dostaniesz odpowiedź), to każdy sobie wejdzie w google i znajdzie taki adres, a nie będzie się z Tobą wymieniał, bo jak wiadomo, adresy e-mail są bardzo łatwo dostępne w internecie
[ Komentarz dodany przez: gelu: Sob Maj 17, 2008 8:07 pm ]
Z resztą Mart_Poom i tak ma trochę racji, bo wiadomo, że nie sprawdzonymi mailami nikt się nie wymienia .
_________________ Zdzichu.Fotopic.Net Zapraszam do oglądania mojej kolekcjii autografów!!
Jestem początkujący i narazie nie wysyłam tradycyjnych listów tylko mail'e. Wysłałem już do wszystkich klubów z najważniejszych lig europejskich(Hiszpania, Anglia, Francja, Włochy, Niemcy, Belgia, Holandia, Polska, Rosja, Szkocja, Portugalia, Grecja,Irlandia) Prawie wszystkich federacji europejskich. Do wszystkich teamów F1, do wszystkich prawie zespołów z MLS (Amerykańska Liga Piłki Nożnej) Gdzie mam jeszcze wysyłać bo już nie wiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum