_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Widzę, że ktoś dobrej muzyki słucha. Szkoda, że Bas wydaje swoją płytę już pół roku, a koncertuje to praktycznie tylko na Śląsku.
Ta płyta w końcu już chyba wychodzi 18 września. A koncertuje narazie na Śląsku i Zagłębiu, bo jest z Dąbrowy Górniczej
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Ostatnio zmieniony przez Woland Pią Wrz 10, 2010 14:06, w całości zmieniany 1 raz
Widzę, że ktoś dobrej muzyki słucha. Szkoda, że Bas wydaje swoją płytę już pół roku, a koncertuje to praktycznie tylko na Śląsku.
Ta płyta w końcu już chyba wychodzi 18 września. A koncertuje narazie na Śląsku i Zagłębiu, bo jest z Dąbrowy Górniczej
Wiem, kiedy wychodzi i wiem skąd pochodzi Bas, ale nie tworzy muzyki kilka miesięcy, tylko już kilka lat i mógłby się ruszyć poza Śląsk.:)
Po tej płycie powinien A mi chodziło tylko o rozróżnienie Śląska od Zagłębia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum