Eldo jak to Eldo mistrzostwo poezji raptowej, tracki Dlaczego siedzisz do północy czy Warszawska jesień rozwaliły mnie, jaranie albumem trwa w najlepsze. Pozatym polecam mega album Eminema "Recovery" pozamiatał wszystkich
Mam wrażenie że w tracku "Puszczam z dymem" jest anegdota do p. Rutkowskiego.
"Brawo Rutkowski masz puchar weź się ocknij, zacznij w końcu słuchać, ułóż swoje klocki"
jak dla mnie to do Zeusa ewidentnie
"to nie jest o Zeusie! Dzisiaj Eldo wypowiadał się na ten temat w video-wywiadzie , i mówił właśnie że to nie jest o Zeusie tylko o detektywie Rutkowskim! "
a z muzyki to lubie Eldo, Pfk, Fenomen, Łona, Zeus SumaStyli (uważam, że jedna z bardziej niedocenionych grup hh), a nie wiem czego tyle nastolatkow jara sie jakas firma jak tam nawet przekazu nie ma, tylko cały czas jp
Cytat:
_________________ nie będzie niczego!
Ostatnio zmieniony przez Gall Czw Lip 08, 2010 09:26, w całości zmieniany 1 raz
Pycio napisał/a:
michal1993a napisał/a:
Mam wrażenie że w tracku "Puszczam z dymem" jest anegdota do p. Rutkowskiego.
"Brawo Rutkowski masz puchar weź się ocknij, zacznij w końcu słuchać, ułóż swoje klocki"
jak dla mnie to do Zeusa ewidentnie
"to nie jest o Zeusie! Dzisiaj Eldo wypowiadał się na ten temat w video-wywiadzie , i mówił właśnie że to nie jest o Zeusie tylko o detektywie Rutkowskim! "
mowic to sobie moze, ewidentny follow-up do "wracam tu bo nagrałem drugi album"
Jeżeli ktoś pamięta jak nazywała się ta piosenka z końcowej ustawki w filmie ,,Hooligans'' http://patrz.pl/mp3/green...oncowej-ustawki
to prosiłbym o tytuł, z góry dzięki !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum