dwa dni: dwie genialne plyty. to co Eldo zrobil to mistrzostwo, brak mi slow, pierwsza jego solowa plyta ktora sie w 100% jaram. o bitach to nawet nie wspominam, bo wystarczy zobaczyc kto je zrobil.
Mimo iż zawsze w beefach byłem za Ryśkiem, czy to pomiędzy Peją a Eldo czy Tede, to nie podzieliłem sobie hip-hop, na zwolenników RPS'a i zwolenników Tedego. Przesłuchałem całą płytę Eldo i jestem pod wrażeniem tego co zrobił
Mam wrażenie że w tracku "Puszczam z dymem" jest anegdota do p. Rutkowskiego.
"Brawo Rutkowski masz puchar weź się ocknij, zacznij w końcu słuchać, ułóż swoje klocki"
tylko to coś mi podpadło. Ale co do płyty Tedego to nie chce się wypowiadać, ponieważ nie przepadam i nigdy nie przepadałem za jego rapem.
Mam wrażenie że w tracku "Puszczam z dymem" jest anegdota do p. Rutkowskiego.
"Brawo Rutkowski masz puchar weź się ocknij, zacznij w końcu słuchać, ułóż swoje klocki"
Kolejny "majstersztyk" Eldoki, świetne dobrane bity, jak zawsze teksty czysta poezja nic tylko się zachwycać, moje ulunione tracki to :
-Dlaczego siedzisz do północy
- Warszawska jesień
- Kieliszki
i Pamiętniku.
A co myślicie o wspólnym tracku Tedego i Pezeta pt. Muzyka Miejska
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2828 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Sob Cze 26, 2010 09:19
Eldo po 1 przesłuchaniu świetny, ale czym dalej go słucham tym bardziej mi się nie podoba, a Graniecki jak to on, wszystkie płyty i kawałki nieofensywne nagrywa słabiutkie (już nie piszę o płytoskicie Glam Rap bo dałem sobie po 6 trakach spokój). Padlina jednym słowem.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Wiek: 16 Dołączył: 11 Kwi 2008 Posty: 479 Skąd: Pe do eN z '
Wysłany: Sob Cze 26, 2010 10:35
Eldoki płytka - zajebista, wczoraj w nocy przesłuchałem, wszystkie kawałki mi podeszły, a najbardziej: Warszawska jesień.
Recovery Eminema kolejny majsterszyk, ta płyta to jest coś niesamowitego, przekonałem się w 100% do jego rapu.
z płytki Tedego sprawdziłem jak na razie tylko dwa kawałki: Inne getto - podoba mi się, oraz Muzyka miejska - dobra zwrota Pezeta na feacie, ogólnie przeciętny kawałek.
Wygenerował by mi ktoś link do ściągnięcia MP3 tej piosenki ??
Ida Corr vs Fedde Le Grand Let Me Think About It oczywiście w oryginale
chciałem sobie ściągnąć na jutrzejszy wylot.
A przez ten QuickTime sie nie pobiera u mnie na kompie wiec proszę o szybką odpowiedz
Teraz muszę się wsłuchać w Eldo, bo 1 wrażenie jest też bardzo dobre.
Ogólnie ostatnio dobre produkcje, Benzyna też niezła.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum