Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 26 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2212 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Sro Sty 20, 2010 4:48 pm
Widzę podejście do radia prawie tak jak moje. Na ostatnim stażu myślałem, że ogłupieję, pierwszy dzień leci RMF, radia nie słucham więc jest w miarę ok, drugi dzień RMF, hhh, 3 dzień RMF i tak mi się wydaje, że te wszystkie pioseneczki już leciały, nawet w tej samej kolejności. I tak przez pół roku. Do teraz mam traume.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Należenie do mniejszości, nawet jednoosobowej, nie czyni nikogo szaleńcem. Istnieje prawda i istnieje fałsz, lecz dopóki ktoś upiera się przy prawdzie, nawet wbrew całemu światu, pozostaje normalny. Normalność nie jest kwestią statystyki.
jeśli tylko z tego żyje (no i koncerty) to o co Ci chodzi? tylko tym zarabia na życie, więc czemu ma tego nie robić, skoro w dodatku zapotrzebowanie i zainteresowanie jego muzyką jest mega duże.
Według mnie po prostu jego jest za dużo. Kiedy jeszcze w czasach wczesnogimnazjalnych wyszła "7" i jej słuchałem, to 90% osób nie miało pojęcia kim jest OSTR, a teraz jego cytaty widzę w opisach lasek, których nie posądziłbym o znajomość innego gatunku muzycznego niż techno. Odbiór jego muzyki się skomercjalizował i to bardzo niedobrze, dlatego też wolałbym żeby zrobił sobie jakąś przerwę od rapu, zajął się tylko masteringiem, żeby szum wokół niego minął. I żeby dał szansę też innym na wybicie. (bo jak widzę, że cena kapitalnej płyty 247 z powodu braku popytu obniżana jest na 7 zł, to nóż w kieszeni się otwiera)
_________________ A jeśli ktoś spyta mnie, czym był dla mnie Widzew, z uśmiechem na ustach odpowiem: MOJĄ PIERWSZĄ WIELKĄ MIŁOŚCIĄ!
wyszła "7" i jej słuchałem, to 90% osób nie miało pojęcia kim jest OSTR, a teraz jego cytaty widzę w opisach lasek, których nie posądziłbym o znajomość innego gatunku muzycznego niż techno.
z tym się zgodzę i śmieszne to jest pod tym względem, że widać, że duża część tych, którzy tego słuchają totalnie nie wie i nie rozumie o czym OSTR śpiewa. widać to też na koncertach, gdy np na free jedzie na nastoletnie szmatki to wtedy najbardziej piszczą naje... pijane, szmatowate blond gimnazjalistki...
http://www.lastfm.pl/user/RogerBMG
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 26 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2212 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Czw Lut 11, 2010 11:38 am
Pycio napisał/a:
"Spaleni innym słońcem" 2cztery7
Propsy! (...nie no żartuję ). Świetna płyta i genialna zwrotka Elda w ostatnim kawałku.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Należenie do mniejszości, nawet jednoosobowej, nie czyni nikogo szaleńcem. Istnieje prawda i istnieje fałsz, lecz dopóki ktoś upiera się przy prawdzie, nawet wbrew całemu światu, pozostaje normalny. Normalność nie jest kwestią statystyki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum