_________________ Amala!
Pazza Inter amala!
E' una gioia infinita
Che dura una vita
Pazza Inter amala!
Vivila!
Questa storia vivila
Puo durare una vita
O una sola partita
Pazza Inter amala!
Myślę że płyta całkiem nieźle się zapowiada, niestety będę ją mógł kupić dopiero za 2 lata, bo jak sama nazwa podaje "Tylko dla dorosłych", a ja na razie nie mam 18 lat
Tak samo jak w zeszłym roku? Jak tam, feta w Poznaniu z okazji trzeciego miejsca nadal trwa?
Jednak miałem racje
Ostatnio zmieniony przez michal1993a Wto Sty 19, 2010 9:16 pm, w całości zmieniany 1 raz
Adam Ostrowski znany także jako O.S.T.R. napisał/a:
"Pomysł na płytę dojrzewał przez ostatnie 6 lat. Pierwszy raz pisałem teksty według z góry obranego scenariusza. Nie mogłem sobie przez to pozwolić na jakikolwiek brak konsekwencji w pisaniu tekstów. Starałem się stworzyć album w konwencji jakiej wcześniej nie było. Ze względu na oryginalność projektu chcielibyśmy resztę szczegółów zachować w tajemnicy do samej premiery... By znaleźć odpowiednią ilość brzmień przekopałem około 1000 polskich i nie polskich płyt winylowych, co tylko utwierdziło mnie w przekonaniu, że dobre winyle są wśród nas na wyciągnięcie ręki."
Wiek: 26 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2212 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Wto Sty 19, 2010 11:16 pm
Gdyby wydał tylko instrumentale, to chętnie bym posłuchał, bo np. w powyższym kawałku podkład jest świetny, ale kufa, ja go nie mogę słuchać.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Należenie do mniejszości, nawet jednoosobowej, nie czyni nikogo szaleńcem. Istnieje prawda i istnieje fałsz, lecz dopóki ktoś upiera się przy prawdzie, nawet wbrew całemu światu, pozostaje normalny. Normalność nie jest kwestią statystyki.
Gdyby wydał tylko instrumentale, to chętnie bym posłuchał, bo np. w powyższym kawałku podkład jest świetny, ale kufa, ja go nie mogę słuchać.
Dokładnie, niechże ten Ostry zrobi sobie przerwę od rapu, a zajmie się tym w czym jest geniuszem czyt. masteringiem, bo skoro ktoś, kto uważa się za niekomercyjnego wydaje płyty częsciej niż Tede, w dodatku od Jazzurekcji praktycznie o tym samym, to jednak coś jest nie tak.
[ Dodano: Sro Sty 20, 2010 9:43 am ]
A swoją drogą, niedługo wychodzi też płyta Daba na bitach właśnie Ostrego i na tę produkcję czekam z niecierpliwością.
_________________ A jeśli ktoś spyta mnie, czym był dla mnie Widzew, z uśmiechem na ustach odpowiem: MOJĄ PIERWSZĄ WIELKĄ MIŁOŚCIĄ!
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 26 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2212 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Sro Sty 20, 2010 11:13 am
Tick napisał/a:
przecież tekst jest taki, że ja p.
To niech wyda instrumentale + książeczkę z tekstami do tego
A tak szczerze, to nie wiem kto mnie bardziej przeraża, Dab czy OSTR.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Należenie do mniejszości, nawet jednoosobowej, nie czyni nikogo szaleńcem. Istnieje prawda i istnieje fałsz, lecz dopóki ktoś upiera się przy prawdzie, nawet wbrew całemu światu, pozostaje normalny. Normalność nie jest kwestią statystyki.
kto uważa się za niekomercyjnego wydaje płyty częsciej niż Tede, w dodatku od Jazzurekcji praktycznie o tym samym, to jednak coś jest nie tak.
jeśli tylko z tego żyje (no i koncerty) to o co Ci chodzi? tylko tym zarabia na życie, więc czemu ma tego nie robić, skoro w dodatku zapotrzebowanie i zainteresowanie jego muzyką jest mega duże.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum