Ja słucham muzyki electro, house, trance, najbardziej lubie muzyke z Tunnelu EC, Sensation White, Ibizy, Sunrise Festival i VIVA Beach Party...
Ja tam teSh lubie muzyke z przekazem. A, co do przekazu. Zdzichus, możesz mi powiedzieć o czym mówią te tracki, których słuchasz?
Pozwolę się wtrącić. Ja też wolę muzykę z przekazem, ale to nie znaczy, ze nie mogę sobie czasami potańczyć przy innej. To są gusta. Skoro ktoś słucha takiej a nie innej muzyki to znaczy, że mu się podoba. Po za tym nie wszystkie osoby chcą szukać przekazu i głębszego sensu każdej pojedynczej piosence. I ja proponuje zastanowić się głębiej nad jedną rzeczą - każdy człowiek na ziemi (ok 6 mld ) czuje inaczej!
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Ja też wolę muzykę z przekazem, ale to nie znaczy, ze nie mogę sobie czasami potańczyć przy innej.
Tańczysz w domu?
Cytat:
Skoro ktoś słucha takiej a nie innej muzyki to znaczy, że mu się podoba. Po za tym nie wszystkie osoby chcą szukać przekazu i głębszego sensu każdej pojedynczej piosence. I ja proponuje zastanowić się głębiej nad jedną rzeczą - każdy człowiek na ziemi (ok 6 mld ) czuje inaczej!
Wiem, są gusta i guściki. Ja tam nie wiem, jak można słuchać muzyki klubowej, albo techno w domu!
Skoro lubi się taką muzykę to nie można tańczyć? Zabronione? Może Ty chcesz mi zabronić? Zostanesz politykiem i wydasz ustawę która będzie zabraniała tańczyć w domu? Tylko dlatego,że Ci się to niepodoba? Trochę mniej frustracji proszę.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Ostatnio zmieniony przez Fler Czw Kwi 24, 2008 16:20, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum