Ja też teraz czytam "Krzyżaków". Muszę skończyć do poniedziałku... Baaardzo fajna książka! Polecam!! Dalej książki, które lubię to: "Harry Potter" zwłaszcza 3 i 6 część. Książki autorki Agatha Christie i książki "Przygody Trzech Detektywów" też są fajne!! Nigdy nie wiadomo do końca kto okazał się przestępcom A tak poza tym lubię chyba wszystkie książki.
Moja ulubiona ksiazka to: "PELE autobiografia" ... ciekawa ksiązka o losach najlepszego piłkarza wszechczasów:)
Nie lubie czytać lektur... wole czytać ksiązki o czyms co lubie tzn. o piłce... wtedy czytanie to przyjemnosc, a nie przymus:/
A teraz jestem w trakcie czytania "Przepisów gry w piłke nożną" ... nie to, żebym sie nie znała.... ale musze sie troszke zagłębić w lekturze.... zeby zdać dobrze egzaminki:) Pzdr
_________________ "FOOTBALL.. miłość do powszechnego szaleństwa"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum