Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2828 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Nie Sie 29, 2010 10:03
Edit: OK, wytłumaczę Ci to słowami.
Hahaha ale mnie śmieszy, że nawet koszulek forumowych z których największa by była XS, nie potraficie zorganizować.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Ostatnio zmieniony przez gollaz Nie Sie 29, 2010 10:59, w całości zmieniany 2 razy
mateqi - zrób orientacyjny projekt w paincie, a ja pozniej spróbuje to zrobić w photoshopie.
ja się tym zajmować nie będę .. ja nie wpadłem na pomysł z robieniem koszulek owszem czekam na jakiś projekt który zadowoli nas wszystkich ale nie będę się do tego dotykał najlepszą chęć ma Michael900
ja się tym zajmować nie będę .. ja nie wpadłem na pomysł z robieniem koszulek owszem czekam na jakiś projekt który zadowoli nas wszystkich ale nie będę się do tego dotykał najlepszą chęć ma Michael900
racja
banalny projekt. może jakiś grafik zrobi coś więcej.
Normalnie powiedziałbym: chcesz? To sam organizuj.
Ale czy jest sens?
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum