_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Ostatnio zmieniony przez Woland Sob Sie 28, 2010 13:10, w całości zmieniany 4 razy
Pisałem już o tym wcześniej. Nie będzie ankiety, żeby ludzie niezainteresowani koszulką nie oddawali głosów.
mateqi napisał/a:
Michael miałeś wstawić moją przeróbke ale bez autografu Maradony ...
Ja?? Z jakiej racji ja? Nic ze mną nie ustalałeś. Ja się tylko zajmuję zorganizowaniem tego wszystkiego, a nie wzorami.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Ostatnio zmieniony przez Woland Czw Sie 26, 2010 16:40, w całości zmieniany 1 raz
wiecie co? zróbcie do któregoś dnia zgłoszenia i ankietę w oddzielnym temacie. bo tu już jest fatalnie. a to taki wolny pomysł: koszulki dla zwycięzcy Autografu roku albo miesiąca tak dodatkowo.
Głosujcie na swój wzór koszulki, albo piszcie, że rezygnujecie, bo stoimy w miejscu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum