zioomus, niestety nie można mieć swastyki na koszulce. Zgodnie z prawem reklamowanie symboli nazistowskich i komunistycznych (vide. więzienie za koszulkę z Che, Swastyką) jest zabronione. :/
Swastyka to stary buddyjski symbol szczęścia. Jeśli nie jest czarna na białym tle z czerwoną obwódką to prawa raczej nie łamie.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
bardzo fajny projekt jednak nie śmiejmy się z kolegi
Jak mają coś do niego, to niech się śmieją. Ja do niego nic nie mam, bo nic mi nie zrobił, i nie wiem nawet o co poszło, chyba o to, że usunął tam jakieś tematy na forum, czy posty, bez zgody pozostałych zarządców serwisu. Ale mnie to nie obchodzi. Ja go szanuje tak samo jak wszystkich innych. A co do projektu, to napisałem tylko, że mi się podoba
_________________ POSIADAM ZNACZKI CZESKIE KAŻDĄ ILOŚĆ O KAŻDYM NOMINALE. PW LUB GG!
Byłby 1 projekt, część by kupiła. A nie teraz, każdemu coś nie pasuje (ja osobiście nie kupuję). Więcej nie chce mi się robić, również nic nie poprawiam.
1)
Zostaje 1.
_________________ "Będę musiał dziś odśnieżyć 300m2 globalnego ocieplenia."
Ostatnio zmieniony przez mleko Sro Sie 25, 2010 16:00, w całości zmieniany 3 razy
Krążą legendy, że to łamany angielski. Róbcie sobie sami. Chciałem wykonać gest dobrej woli. Osobiście nie uśmiecha mi się chodzić z adresem strony na klacie.
_________________ "Będę musiał dziś odśnieżyć 300m2 globalnego ocieplenia."
Ostatnio zmieniony przez mleko Sro Sie 25, 2010 16:01, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum