Wysłany: Nie Gru 30, 2007 17:27 Forumowicz od A do Z - dyskusja
Proponuję Wam kolejną zabawę forumową. Jest ona zaczerpnięta z innego forum. Zasady:
Najpierw ustalamy "zawartość" ankiety. W ankiecie umieszczeni zostaną czterej użytkownicy naszego forum, na których oddajemy swoje głosy. Kto otrzyma najwięcej głosów przez tydzień, ten zostanie zobowiązany do napisania swojego "alfabetu" w odpowiednim temacie. W "alfabecie" chodzi o to, że do każdej literki abecadła przypasowujemy jakiś wyraz i rozszerzamy swoją myśl np. "A-alkohol - Alkohol to moje całe życie. Piję codzień..." "C-cynizm- Największa wada jaką widzę u ludzi. Kiedyś mój kolega...". Wymagane jest co najmniej kilka zdań rozwinięcia. Dwie osoby które zgłoszą się jako pierwsze do ankiety zostaną w niej umieszczone. Pozostałe dwie wybiorę ja sam. Później, w kolejnych ankietach, znajdować się będą 2 osoby, które zajęły miejsca 2 i 3 w poprzedniej ankiecie, jedna, która się zgłosi sama i jedna którą wybiorę ja. Wszelkie pytania i zażalenia co do regulaminu zabawy proszę kierować w tym temacie.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Ok. Bardzo mi miło, że wszystko idzie szybko i sprawnie Do ankiety wybieram... Mart_Poom'a i Gela głosujemy przez tydzień, do niedzieli (ok 11 godz)
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Pierwsza ankieta kończy się jutro o 12. Do następnej wybieram nba13-93 i potrzebujemy jeszcze jedna osobę. Zgłaszać się!
Beitar
Profil: autografy
Kolekcjoner od: 2007-11
Wiek: 19 Dołączył: 20 Sie 2007 Posty: 1756 Skąd: Warszawa
A będziesz miał wielki problem żeby napisać kilka zdań? Tak mało ambicji?
No i co? Po całym tygodniu remis - Flinston i Mart_Poom po 10 głosów. Czekamy do tego momonentu, aż ktoś jeszcze zagłosuje na któregoś z nich
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum