Poprzedni temat «» Następny temat
Forumowicz od A do Z - alfabety
Autor Wiadomość
edzio-e2 

Wysłany: Pon Sie 25, 2008 22:57   

A: Autografy- moje hobby a może nawet bardzo ważna część mojego życia. Staram się dużo jeździć na mecze, pod hotele, na turnieje itp. Żeby pozbierać autografy. Zbierał autografy tylko Piłkarzy i Trenerów, moja kolekcja liczy w tej chwili ponad 400 sztuk.

B: Blog- prowadzę mojego skromnego bloga o mojej kolekcji autografów gdzie opisuje dokładniej niż na forum autografy zdobyte osobisćie(międzyinnymi podróż i inne pierdoły których nie pisze na forum) ale ostatnio trochę go zaniedbałem.

C: Cygan-moje nazwisko, tak wszyscy na mnie mówią edzio to tylko z neta

D:Dom- całe życie mieszkałem w domku, najpierw w Piastowie z dziadkami(bardzo ich lubię), teraz w Komorowie tylko z rodzicami(nie mam rodzeństwa)

E:edzio-e2 - dlaczego właśnie edzio i dlaczego -e2? Kiedy dostąłem neta nigdzie się nie rejestrowałem a pierwszy raz na allegro. Wtedy chcałem sie zarejestrować jako edzio(tak nazywal się mój patyczak) ale ta opcja była już zajęta próbowałem jakieś inne ale też zajęte i wybrałem jedną z wolnych opcji które mi wyskoczyły mianowicie edzio-e2

F: Formuła 1(nie wiedziałem co napisać)- nie przepadam za tym sportem tak jak i ogólnie za sportami motorowymi z których najbardziej lubię żużel.

G:Ghana(Reprezentacja w Piłke Nożną)- Moja ulubiona reprezentacja Afrykańska, zawsze trzymam za nich kciuki tak jak na PNA2008.

H: Hip-Hop – słucham tylko HH, głównie O.S.T.R., Eldo i oczywiście klasyka Paktofonika i trochę Kaliber 44

I: Internet- wynalazek bez którego nie wyobrażam sobie życia. Nie to że jestem uzależniony ale nawet do samego hobby adresy,zdjęcia, rozkłady jazdy pociagów i WKD, netowe mapy(wszystko to było mi potrzebne np. do sobotniej wycieczki do Otwocka)

J: Januszewski Artur- pierwszy piłkarz który poprosił mnie o załatwienie zdjęć

K:Kontuzja- w klubie gram bardzo twardo, nie boję się wstawic nogi czy wykoczyć do głowy ale mimo to nigdy nie zszedłem z boisko lub nie przyszedłem an trening z powodu kontuzji.

L: Listy- nie wysyłam ich za dużo, dużo więc nie dostaje ale staram się systematycznie pisać od 2-5 listów tygodniowo.

M: MAT92-Mój najlepszy kolega, prawie zawsze razem jeździmy po autografy. Poznaliśmy się w czerwcu 2005(to już 3 lata dopiero teraz to sobie uświadomiłem) kiedy jeszcze mieszkałem w Piastowie.

N:Nauka- coś czego nie lubię ale wiem że jest bardzo ważna w życiu i dla tego staram się do niej poprzykładać

O: O.S.T.R-świenty raper mogę go słuchać godzinami, 2 jego dwie ostatnie płytki

P: Piast Piastów- klub w którym trenuję oczywiscie Piłkę Nożną. Gram w Piaście od marca 2007(kiedyś jeszcze w 2006 grałem 3 miesiące ale potem miałem przerwę), obecnie mamy problemy kadrowe i przystępujemy do sezonu trochę na siłę :( (

R:Rafał-moje imię które bardzo lubię

S: Szkoła- chodzę do Gimnazjum nr.1 w Piastowie teraz do trzeciej gimnazjum. Wcześniej chodziłem do gimnazjum w Nowej Wsi ale po pół roku zmieniałem na Piastów i teraz za nic nie chciałbym chodzić do szkoły

T:Telewizja-mało oglądam, jak już ogladam to mecz, mazgazyn Liga+ i Liga+extra na Canal+, ostatnio trochę olimpiady.

U:Ulubione autografy- Chris Katongo, Matthew Amoah(on i Eric Akoto to moje pierwsze odpisy od Afrykanów),Euzebiusz Smolarek, Laryea Kingston, Wojciech Kowalewski, John Mensah, Pablo Thiam, Austin Ejide i jeszcze kilku bym znalazł bo ta lista robiona na szybko.

W: Warszawa- bardzo się cieszę że mieszkam w okolicy Warszawy dzięki czemu mam bardzo dobre połączenia(autobus,SKM,WKD i pociągi) i mogę spokojnie pojechać na jakiś mecz

Y: Gilles Yapi Yapo- piłkarz z Wybrzeża Kosći Słoniowej którego posiadam autograf.

Z: Znicz Pruszków- mój ukochany klub, pierwszy raz byłem na Zniczu na meczu PP z Dyskobolią kiedy to padł rekord frekwencji(około 4000 widzów) i od tego czasu staram się chodzić na każdym mecz. Mecz opuszczam tylko wtedy kiedy mam swój mecz Piasta. Po meczach Znicza zbieram autografy

kemotek 

Profil: Autografy
Kolekcjoner od: kwiecień 2007r.
Wysłany: Pon Gru 08, 2008 18:54   

A – Autografy czyli rzecz dzięki której jestem na tym forum. Marzy mi się taka kolekcja jaką ma np. Kamil P. Czasem jak dostanę jakiś podpis, na którym bardzo mi zależało to nie śpię po nocach. Jednak poza dobrymi stronami hobby te jest szalenie uzależniające. Kiedy przychodziłem tylko ze szkoły od razu pierwszą moją czynnością było włączenie komputera…. Właśnie przez autografy zacząłem tak naprawdę używać tego urządzenia :P

Gry mnie nie pociągają także przedtem w ogóle nie siedziałem przed kompem.

Ja jednak cieszę się że mogłem poznać tak świetnych ludzi i atmosferę w światku kolekcjonerskim i nie żałuję tego że zacząłem zbierać.

B – Borowczyk Andrzej – komentator dzięki któremu zacząłem oglądać Roberta i pozostałych jego rywali w F1. Wcześniej w ogóle mnie to nie interesowało. Mój ulubiony 

C – Cisza – bardzo lubię ciszę, nienawidzę jak ktoś mi w trakcie wejdzie i zacznie coś …..

D – Dom – miejsce w którym śpię, myję się, wiadomo o co chodzi. Tutaj zawsze mogę się uspokoić, pomyśleć o ważnych sprawach.

E – Edukacja – jest bardzo dla mnie ważna, nie zawsze mi się chcę uczyć, ale zawsze dążę do jak najlepszych ocen.

F- Football Manager – jedyna gra, w którą jeszcze mogę grać, szalenie uzależniająca. Jak dla mnie najlepsza gra na PC ;]

G- Gadu Gadu – jest to komunikator, którego najczęściej używam.

H- Hip Hop – niegdyś mój ulubiony rodzaj muzyki, teraz tego słuchać nie mogę….

I – Internet – rzecz dzięki której jestem na tym forum i chwała mu za to 

J-Jackson – artysta, który kiedyś był czarny, teraz jest biały 

K – kemotek13 – mój nick; kemot=Tomek, ek-dodałem, 13-wiek kiedy założyłem ten nick 

L- liga polska – liga, którą najbardziej lubię oglądać..

M-Muzyka – ostatnio reggae, folk a także inne które wpadną mi w ucho

N-Nike-moja ulubiona firma, jak dla mnie robią najlepsze ciuchy itp.

O-Onet- portal internetowy gdzie czytam najświeższe informacje

P-Polska-kraj gdzie się urodziłem i kraj którego nie opuszczę do końca życia ;]

R-Rodzina- jest dla mnie najważniejsza i choćby nie wiem co to nikt i nic tego nie zmieni

S-Seriale-oglądam wiele np. Na wspólnej i inne tego typu 

T-Tenis stołowy-obok piłki moja druga pasja

U-Ulubione

Ulubiony kolor: żółty

Ulubiona drużyna: Real i Wisła

Ulubiony sport: Piłka nożna i tenis stołowy

Ulubiony piłkarz: Zidane, Kalou

Ulubiona gra: FM

Ulubiony film: American Pie

Ulubione rozgrywki: MŚ i ME

Ulubiony tel. komórkowy: Nokia

Ulubiona stacja telewizyjna: TVP 1 i TVP 2

Ulubione danie: Frytki i schab

Ulubiony portal: onet.pl

Ulubione imię: Tomek

Ulubione miasto: Opalenica

Ulubiony przedmiot w szkole: WF, Geografia

Ulubiony numer: 10

W-Wisła-klub,który najbardziej sobie cenię z polskich zespołów

Y-Yeti-stwór,który ponoć gdzieś istnieje w Himalajach

Z-Zakończenie alfabetu – to już koniec mojego jakże wyczerpującego alfabetu. Mam nadzieję, że się podoba :P

elvis 

Profil: Autografy i Figurki
Kolekcjoner od: luty 1997
Wysłany: Nie Gru 14, 2008 23:36   

No to teraz ja:

A - Ania. Moja narzeczona osoba, która popiera moje zapędy kolekcjonerskie. Ogólnie to stała się dla mnie najważniejszą osobą w momencie kiedy ją poznałem. Takie trochę bajkowe ale prawdziwe.

B - Bergkamp Dennis. Jeden z najwybitniejszych jak nie najwybitniejszy piłkarz jakiego widziałem. W cieniu innych gwiazdorów przez swoje uosobienie. Jednak to był prawdziwy wirtuoz footballu.

C - do klasy "c" chodziłem w gimnazjum. zdecydowanie najlepsza paczka do jakiej mogłem trafić. wiele wspomnień i zachowań, których bym już dziś nie powtórzył.

D - Dolny Śląsk. Mój region w Polsce. Obszar obfitujący w zamki i góry ogólnie jest na co popatrzeć i co porobić.

E -Elvis. mój pseudonim z gimnazjum. wziął się od tego, że jako jedyny słuchałem rockowej muzyki w klasie.

F - Football. Moje życie. Z piłką wiążę plany na przyszłość.

G - Górnik Wałbrzych. Swego czasu byłem regularnie na meczach. Przez ostatnie 1,5 roku niestety nie miałem czasu ani raz się wybrać na stadion. Po za tym swoją przygodę z piłką zaczynałem właśnie w Górniku u Włodzimierza Ciołka.

H - Heavy Metal - mój ulubiony gatunek muzyczny.

I - Iron Maiden. Zespół, który "wprowadził mnie" w świat muzyki metalowej. Miałem przyjemność usłyszeć ich na żywo. Niesamowite przeżycie.

J - Japonia. Jeden z fascynujących mnie krajów.

K - Konsola. Posiadam Play Station, Play Station2. W najbliższym czasie chce sobie kupić PSP oraz PS3. Jedna z moich ulubionych form spędzania wolnego czasu. Dobra gra na Play Station.

L - Listy. Do klubów wysyłam od 1997 roku. Zacząłem od wysyłania do Arsenalu. Ostatnio sprzedałem na allegro wszystkie materiały, które dostałem z tego klubu.

M - McCoist Ally. Jeden z moich ulubionych piłkarzy. Niesamowity instynkt strzelecki i lojalność klubowi. Po prostu Super Ally

N - Nacjonalizm. W sumie mam zapędy nacjonalistyczne, znam ludzi z dolnośląskiego okręgu NOP. Sam się za nacjonalistę nie uważam, aczkolwiek wiele z poglądów nacjonalistycznych pasuje do moich.

O - Oscypek. Najlepszy ser jaki jadłem, szczególnie ten kupiony na Krupówkach.

P - Polska. Moja ojczyzna. Jestem dumny, że jestem Polakiem. Nad moim łóżkiem wisi flaga narodowa. Wyznaję zasadę Krew- Honor- Ojczyzna

R - Rangers FC. Mój ulubiony klub. W Polsce ogólnie jest nagonka na ten klub ze względu na fascynację Borucem. Jednakoż zlewa mnie to. Rangers till I die.

S - Szkocja. kraj w którym znajduje się mój ulubiony klub. Ziemia obiecana. nie mogę się doczekać dnia aż postawię na szkockiej ziemi moją nogę.

T - Tomek. Moje imię za którym nie przepadam. Dla Szkotów na szczęście jestem Tom brzmi lepiej :mrgreen:

U - urazy, ostatnio miałem poważny uraz kolana, który mało nie posadził mnie na wózku. Od kilku tygodni wracam do normalnego funkcjonowania.

W - Wałbrzych, moje miasto mam nadzieję, że już nie długo.

Y - ---

Z - Zakopane. Najpiękniejsze miejsce w Polsce.

Rodowity_Łomżanin 

Profil: autografy- PN, odznaki sportowe
Kolekcjoner od: grudzień 2005
Wysłany: Pon Gru 15, 2008 13:46   

A - Adzio - mój nick internetowy oraz szkolny (a podwórkowy innym mam, chociaż bardzo podobny do tego- Adek .Tą ksywką nawet moja mama się posługuje :) )

B - Bójka .Za czasów podstawówki w mojej klasie dzień bez bójki był dniem straconym .

C - Counter Strike, jedna z gier multiplayer w którą lubię grać najbardziej :)

D - Dom .Lubię oczywiście w nim przebywać, ale nie przesadnie .Jak np.jestem u rodziny i akurat nocuję to od razu tęsknię do mojego łóżka w Łomży :)

E -

F - Football. Piłeczka kopana, moja najbardziej umiłowana ...

G - GTA .Bardzo lubię tego rodzaju gry .Nie grałem jeszcze w SA, ale za to na VC i III spędziło się trochę godzin ..

H - Humor, lubię ludzi z dobrym poczuciem humoru, ale bez pikantności .

I - Internet, przebywam na nim 2 h dziennie tak na oko.Czytam fora, newsy, przeglądam galerie i rzeczy mi potrzebne .

J - Jagiellonia, klub z którym nie przepadam .

K - Kibel .Sram tylko w swoim domowym kibelku-raz dziennie, bo w szkolnym jebie i nie ma papieru toaletowego .

L - Lodowisko .Lubię jeździć na łyżwach, w najbliższym czasie chcę namówić wyche by poszła z klasą .

Ł- Łomża, ŁKS Łomża -wiadome o co chodzi, to kocham :)

M - Mleko .Mój ulubiony napój :) Wczoraj wypiłem chyba z 5 szklanek .

N - Nic nie robienie .Ćwiczę to prawie zawsze po szkole, położę się na łóżku i leżę z 20 minut .A potem obiadek, do sklepu, na ławkę z kumplami porozkminiać, czy tam przykarać w CSa albo poprzeglądać internet albo jakiś ciekawy sensacyjny film obejrzeć .Na koniec jakieś pompki, przysiady, brzuszki, prysznic i spać ...

O - Opera, jakaś przeglądarka internetowa .Nie korzystałem jeszcze z niej ...

P - Polska. No moja ojczyzna, bardzo ją kocham i jestem z niej dumny .

R - Robota .No żeby mieć kaskę to trzeba to robić, chyba że ktoś ma inne sposoby :P

S - Szkoła .No dojeżdżam do niej rowerkiem, czasem się spóźniam .Nie za bardzo lubię do niej chodzić, ale mus to mus .Dobrze że jeszcze tylko 4 dni ...

T -Twente .Mój ulubiony klub zagraniczny .Chciałbym mieć autografy tejże drużyny .

U - urazy, ostatnio miałem poważny uraz kolana, który mało nie posadził mnie na wózku. Od kilku tygodni wracam do normalnego funkcjonowania.

W - Wyznanie .Jestem Katolikiem, chodzę co niedziela do Kościoła, tylko żę wczoraj nie byłem ... W ramach rekompensaty idę dziś :D

Y - Yyerdon Sport .Jakiś tam szwajcarski klub, w którym kiedyś Citko grał .

Z - Zima, lubię zimowy klimat ale dużej piździawy już nie .Ale do -10 jest zajebiście :)

Z- Zima, lubię klimat zimowy ale piździawy już nie .-10 jeszcze przebolę ...

Wiem że niektóre rzeczy na pałę pisałem ale to z pośpiechu .

Ostatnio zmieniony przez Rodowity_Łomżanin Pon Gru 15, 2008 13:47, w całości zmieniany 1 raz  

Woland 

Wysłany: Wto Gru 16, 2008 15:44   

z całym szacunkiem ale czy wygraliście ankietę?
"Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."

Rodowity_Łomżanin 

Profil: autografy- PN, odznaki sportowe
Kolekcjoner od: grudzień 2005
Wysłany: Czw Gru 18, 2008 01:10   

Myślałem że każdy kto ma ochotę to może wypełnić ten alfabet .

No ale już jarzę o co biega, więc możecie usunąć tego posta z moim alfabetem.

Odpowiedz do tematu