Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Pon Gru 22, 2008 11:25 am
1. Ulubiony user - Kietlik_11 - głos jednomyślny, zdecydowany . Mam z nim ostatnio (w sumie to już od jakiegoś czasu) najlepszy kontakt. Fajnie mi się z nim gada, zawsze pożartujemy, pochwalimy się ostatnio otrzymanymi autografami... Fajny gość , szkoda, że nie mieszka w Krakowie .
2. User z największą wiedzą piłkarską - Mart_Poom - wykazuje się dużą wiedzą, uczestnik IFQ, dzięki swojej kolekcji pewnie też zebrał bardzo dużą wiedzę o tych, co ma autografy.
3. Najaktywniejszy user - Mani - przemawia za tym liczba postów i to, że prawie w każdym temacie brał udział w dyskusji . Ale trzeba też wyróżnić w tej kategorii Zdzichusa.
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru - w sumie trudny wybór, ale oddam głos na Mart_Pooma - nieraz pośmieję się jak kpi z niewiedzy userów lub z ich niezbyt mądrych postów.
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy - postawię na Maniego - wiele ciekawych tematów na forum.
6. Najlepszy kolekcjoner - Mart_Poom - bardzo dużo autografów zabranych osobiście. Wiele unikatów w kolekcji.
7. Najlepszy album - Fler - Podoba mi się jego logo w fotopicu, album wygląda przejrzyście, jest w kolorach L-poolu. Często dodawane nowe skany.
8. Najlepszy dyskutant - szczerze mówiąc nie wiem, ale oddam głos na Herdka, który ostatnio wykazuje się aktywnością, pisze mądrze, w miarę dużo w tematach "Piłka Nożna" .
9. Najbardziej szanowany user - Alojzy - pewnie przez wiek , ale jakoś zawsze jak do niego pisałem, nawet na gg, to darzyłem do szacunem .
10. Najbardziej pomocny user - oddan głos na Hannibala - należy mu się za te wszystkie fotki, co na forum podrzucił userom będącym w potrzebie .
11. Ulubiony administrator - oczywiście Gelu - mam z nim najlepszy kontakt, dobrze mi się z nim gada . A tak na serio to oddam głos na Maniego - myślę że mam z nim lepszy kontakt niż z Michaelem900, chociaż jego też bardzo cenię . Kibicujemy tym samym klubom, oboje lubimy emotkę ';]' . Można by było jeszcze dużo wymieniać.
12. Ulubiony moderator - Fler - pomocny, w miarę doświadczony moderator (na pewno bardziej doświadczony niż niejaki Karol91, ale w następnych Oscarach myślę, że będą toczyć wyrównany pojedynek ). Podobnie jak z Manim dobrze mi się z nim rozmawia .
_________________ KLIKAJĄC W BANNEREK REKLAMOWY NAD SHOUTBOXEM WSPIERASZ FORUM NIC NIE PŁACĄC
1. Ulubiony user - mani - nie uzględniając DarkaD z którym chodzę do klasy przez co mam z nim właśnie najlepszy kontakt to właśnie mani jest moim ulubionym userem, mamy wspólne zainteresowania ( ) i często rozmawiamy,
2. User z największą wiedzą piłkarską - Mart_Poom - zdecydowanie według mnie ma największą wiedzę piłkarską na forum, często i mądrze wypowiada się w tematach o Piłce
3. Najaktywniejszy user - Rudy - jako że ma najwięcej postów
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru - DarekD - tutaj umieszczam mojego znajomego z "reala", mamy podobne poczucie humoru
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy - Michael900 - spojrzałem na 1 stronę z tematami w "Ogólnych" i znajduję się tam 5 tematów założonych przez kolegę z GTW - Majkela więc weług mnie to właśnie On zakłada najciekawsze tematy
6. Najlepszy kolekcjoner - Mart_Poom - liczba 2000 autografów która niedawno przekroczył mówi sama za siebie
7. Najlepszy album - Fler - ciekawy album, fajne logo miał mi tez zrobic ale coś chyba zapomniał ....
8. Najlepszy dyskutant - Alojzy - krótko -> bo pisze mądrze
9. Najbardziej szanowany user - Alojzy - wierny kibic Górnika więc szanować go trzeba no i z racji wieku może troche
10. Najbardziej pomocny user - Hannibal - za nieocenioną pomoc w temacie ze zdjęciami
11. Ulubiony administrator - mani - pkt 1
12. Ulubiony moderator - jako że za dużego wyboru nie mam, a właściwie to wyboru w ogóle nie mam to głos na Flera, kolega "po fachu" często mi pomaga w nowej roli na forum
Ostatnio zmieniony przez Karol91 Sob Gru 27, 2008 7:10 pm, w całości zmieniany 1 raz
1. Ulubiony user - Karol91- argumentuje to tym, że mam z nim najlepszy kontakt, dużo mi pomógł na początku mojej przygody z kolekcjonerstwem, za co mu jestem ogromnie wdzięczny, a czego on nie wie. jest bardzo przyjazny, co mogę stwierdzić z racji tego, że znam go z "reala". Swój chłop
2. User z największą wiedzą piłkarską - Mart_Poom- co tu dużo pisać, zna się na rzeczy.
3. Najaktywniejszy user - Rudy- świadczy o tym jego ilość postów przede wszystkim. Od pewnego czasu każda moja wizyta rozpoczyna się od czytania postów Jego autorstwa.
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru - Mart Poom- często rozbawiają mnie jego teksty, mające na celu pouczenie i ukierunkowanie niedoświadczonych kolekcjonerów (tak bynajmniej myślę). Często Jego poczucie humoru można zobaczyć w podpisie lub avatarze. "Misiek", głos na Ciebie
1. Ulubiony user - Palladino, bo najlepiej mi się z nim rozmawia, bo jest najrówniejszy, bo mi dużo pomógł ...
2. User z największą wiedzą piłkarską - Mart Poom, wystarczy spojrzeć na jego niektóre posty, pisze dużo o różnych pilkarzach, w swojej kolekcji ma dużo autografów piłkarzy, których ja pierwszy raz na oczy widzę ...
3. Najaktywniejszy user - Mani, ma dużo postów, pisze w prawie każdym dziale na 4um,
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru - poraz kolejny Mart Poom, wiele razy śmiałem się z tego co napisał, potrafi mądrze zażartować i to mi się podoba.
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy -
6. Najlepszy kolekcjoner - Palladino, ma dużą kolekcję , wiele wspaniałych autografów i dużą wiedzę o kolekcjowaniu,
7. Najlepszy album - Palladino, bo jak patrzę na jego galerię to zawsze wpadam na jakiś pomysł (do kogo wysłać,co i jak) , pozatym ma już bardzo dużą kolekcję,
8. Najlepszy dyskutant -
10. Najbardziej pomocny user - tu mam duży problem nie wymienię po raz kolejny nikogo konkretnego, bo na to miano zasługuje naprawdę wielu userów z tego 4um,
11. Ulubiony administrator -Mani, ponieważ dużo pisze i ma bardzo dobry kontakt z pozostałymi kolekcjonerami,
12. Ulubiony moderator - Karol91, ponieważ świetnie spisuje się w nowej roli.Powodzenia Karol..
1. Ulubiony user - Rudy, bo tak jak ja jest fanem United i mam w wielu przypadkach podobne zdanie do jego.
2. User z największą wiedzą piłkarską - Mart_Poom, moim zdaniem naprawdę dużo wie o piłce nożnej, wystarczy spojrzeć na posty w tematach związanych z piłką
3. Najaktywniejszy user alojzy, może i nie ma najwięcej postów pod avatarem, ale nie to się liczy
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru ronnie10, nie raz rozbawił mnie już do łez
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy Michael900, jak dla mnie jego tematy w "Ogólne" są wręcz genialne! Zdobyłem dzięki nim dużo doświadczenia o kolekcjonerstwie. Dzięki!
6. Najlepszy kolekcjoner wojtasek1994, gość zrobił na mnie ogromne wrażenie. Życzę mu powodzenia w dalszym kolekcjonowaniu, naprawdę, wielkie uznanie.
7. Najlepszy album gelu, IMO super wykonanie i rozmieszczenie linków, top photo itd., ładny banner, nie boi się wstawić swoich fot, jak niektórzy no i przede wszystkim SUPER GRAFY w tym albumie!
8. Najlepszy dyskutant herdek, ten człowiek potrafi wzbudzić zaufanie, przekonać do swojej racji, również uznanie!
9. Najbardziej szanowany user alojzy, jeden z bardziej doświadczonych ludzi na forum po prostu, ode mnie dodatkowy + za kibicowanie United
10. Najbardziej pomocny user hannibal, myślę, że tłumaczenie zbędne skąd on bierze te zdjęcia
11. Ulubiony administrator mani, chętnie wymienił się ze mną linkami, pomaga i choć nie chciałbym urazić żadnego z adminów ani żadnego wywyższać, to jednak mani ma te 1708 postów Chyba się nie obrazicie (gelu i majkel)
12. Ulubiony moderator Karol91, bo od rejestracji nie widziałem tutaj tego Flera...
1. Ulubiony user - Matheush - jeden z użytkowników, których znam osobiście, wiele godzin spędzonych na rozmowach (i oczywiście napinkach) przez GG, kilkanaście wymian, może teraz kontakt nieco mniejszy, ale to nic. Innego kandydata na to miejsce nie ma.
2. User z największą wiedzą piłkarską - hannibal - na siebie głosować nie można , a z racji tego, że z regularnie tu piszących mało kto gra w IFQ, głos na niego, chyba głównie ze względu na wiek.
3. Najaktywniejszy user - Rudy - gdzie by nie spojrzeć, to tylko ten Rudy i Rudy, co to w ogóle ma być.
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru - mani - może trochę dziwny wybór, ale jak nasz Szanowny Administrator coś śmiesznego powie, to jest to wprost genialne. <miś>
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy - mani - jak nie wiesz na kogo głosować, głosuj na administratora. A przecież mani założył temat o nazwie Regulamin, najważniejszy i najciekawszy na forum!
6. Najlepszy kolekcjoner - edzio-e2 - może trochę dziwny wybór, bo kolekcja niezbyt wielka, ale... jak Rafał dostanie już jakiś odpis, szczególnie z Afryki, to fantastyczny.
7. Najlepszy album - alojzy - ładny, przejrzysty album, czego chcieć więcej.
8. Najlepszy dyskutant - Matheush - na forum z nikim zażartych dyskusji nigdy nie prowadziłem, na GG i owszem, pozdro Mati.
9. Najbardziej szanowany user - alojzy - no co tu dużo mówić, do alojzego to szacunek mieć trzeba.
10. Najbardziej pomocny user - hannibal - jednogłośnie, fantastyczne zdjęcia, to wystarczy.
11. Ulubiony administrator - gelu - obydwu panów Wiślaków lubię tak samo, jednak, żeby gelu nie poczuł się urażony, tym razem głos na niego.
12. Ulubiony moderator - Karol91 - z Flerem większej styczności nie mam, dlatego zdecydowanie Karol.
14. Największy pijus - mani - chyba nie trzeba tłumaczyć dlaczego!
_________________ A jeśli ktoś spyta mnie, czym był dla mnie Widzew, z uśmiechem na ustach odpowiem: MOJĄ PIERWSZĄ WIELKĄ MIŁOŚCIĄ!
1. Ulubiony user - Pulpet - użytkownik, z którym mam najlepszy kontakt, codziennie ze sobą rozmawiamy, nie tylko na tematy kolekcjonerskie. Liczę na taki kontakt, przez całe moje kolekcjonerstwo. Mamy również wiele wspólnych cech. Pozdro Pulpet.
2. User z największą wiedzą piłkarską - Mart_Poom - bierze udział w IFQ, myślę też że jego wiedzę bardzo pogłębiło kolekcjonerstwo.
3. Najaktywniejszy user - Mani - pisze mądrze, na temat i w każdym temacie. Nie ma tematu, abym nie widział postu Maniego.
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru - Mart_Poom - jego podpisy pod postami i rozmowy z innymi użytkownikami mówią o wszystkim.
6. Najlepszy kolekcjoner - Mart_Poom - ma bardzo dużą kolekcję, bardzo wiele autografów zbiera osobiście.
7. Najlepszy album - Mani - album prosty, bez zbędnych bajerów. Co tu więcej mówić
8. Najlepszy dyskutant - Herdek - dlaczego? Patrz dział "Piłka nożna."
9. Najbardziej szanowany user - Alojzy - często pomaga, jednak mimo wszystko ze względu na wiek. Myślę, że szacunek należy się również, że człowiek który pracuje, w wolnych chwilach znajduje czas na kolekcjonerstwo. A przecież jeszcze niedawno był moderatorem.
10. Najbardziej pomocny user - Rudy - bardzo często trzeba niedługo czekać, na odpowiedź na zadane pytanie. Najczęściej pomaga Rudy.
11. Ulubiony administrator - Mani - myślę, że najbardziej z administratorów w oczy rzuca się właśnie Mani. Bardzo go lubię też za mądre i pomocne wypowiedzi.
12. Ulubiony moderator - Fler - doświadczony moderator, bardzo aktywny. Nie mamy ze sobą kontaktu, jednak liczę że to się zmieni.
No to pora na małe podsumowanko Zakończyliśmy rok, trzeba także zakończyć nasz plebiscyt. Przez miesiąc mieliście okazję wybierać osoby, które najlepiej według was pasują w danej kategorii. Wszystkim głosującym dziękujemy i zapraszam do przeczytania podsumowania oraz komentowania rezultatów. Have fun.
1. Ulubiony user
1. Palladino 4
. mani 4
3. ToChybaJa? 3
. Karol91 3
. kietlik_11 3
W pierwszej kategorii mieliście wybrać swojego ulubionego użytkownika. Jak wiemy, mamy inne gusta, dlatego w tej kategorii ciężko o jakąś miażdżącą przewagę jednego użytkownika, gdyż po prostu jest ich za dużo i kazdy ma z kazdym inny kontakt. Tutaj, dwie osoby zdobyły po 4 głosy, a są to Palladino oraz mani. Na wyróżnienie zasługują również osoby, które zdobyły jeden głos mniej
2. User z największą wiedzą piłkarską
1. Mart_Poom 29
2. Rudy 1
. alojzy 1
. DarekD 1
. herdek 1
. hannibal 1
Tutaj już większość forumowiczów miała podobne zdanie. Waszym zdaniem to własnie Mart_Poom posiada największą wiedzę dotyczącą futbolu. Za nim uplasowało się kilka osób, które zdobyły jeden głos.
3. Najaktywniejszy user
1. Rudy 25
2. mani 5
3. Mart_Poom 3
I także tutaj byliście zgodni i uznaliście Rudego za najaktywniejszego użytkownika. Dalej długo długo nic Po kilka głosów dostali także mani i Mart_Poom.
4. Użytkownik z najwiekszym poczuciem humoru
1. Mart_Poom 11
2. kaka 10
3. mani 6
Zwycięstwo w tej jakże prestiżowej kategorii rzutem na taśmę idzie do Marta_Pooma. Niewiele gorzej powiodło się kace. Cenicie także poczucie humoru maniego.
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy
1. Mart_Poom 5
2. Michael900 4
3. szymonp1992 3
. mani 3
Ponownie zwycięża Mart_Poom. Tym razem, zakłada on waszym zdaniem najciekawsze tematy. Lubicie także czytać tematy założone przez Michaela, maniego i Szymonap.
6. Najlepszy kolekcjoner
1. Mart_Poom 16
2. pirlo 5
3. Fler 4
No i przechodzimy do kategorii stricte kolekcjonerskich, bo w koncu taka tematyka forum. Najlepszym kolekcjonerem zostaje Mart_Poom ze sporą przewagą nad kolejnymi pirlo i Flerem.
7. Najlepszy album
1. Mart_Poom 11
2. Palladino 7
3. Fler 6
W tej kategorii mieliście podać, który użytkownik posiada najlepszy album, oceniając nie tylko jego zawartość, ale przejrzystość i inne walory estetyczne. Nie zgadniecie kto wygrał Według was najlepsze albumy posiadają Mart_Poom, Palladino i Fler.
8. Najlepszy dyskutant
1. herdek 7
2. alojzy 5
3. Mart_Poom 3
. Matheush 3
Ważna kategoria, bo w końcu to forum dyskusyjne Najlepszym dyskutantem okazał się herdek dyskutujący ostatnio ze wszystkimi w tematach piłkarskich. Za nim uplasowali się alojzy, Mart i Matheush.
9. Najbardziej szanowany user
1. alojzy 23
2. hannibal 5
3. annamc23 1
. Agresor 1
. Tick 1
. mani 1
Uzytkownicy naszego forum najbardziej szanują alojzego ze względu na wiek, doświadczenie i swoje wypowiedzi. Na wyróżnienie zasługuje także zdobywca 5 głosów - hannibal.
10. Najbardziej pomocny user
1. Rudy 14
2. hannibal 10
3. gelu 2
. mani 2
Za najbardziej pomocnego uważacie Rudego. Uzytkownicy docenili także znajdywanie fotek przez hannibala. Userom pomagają także gelu i mani.
11. Ulubiony administrator
1. mani 21
2. gelu 10
3. Michael900 3
Pora na kategorie przeznaczone tylko dla GTW. W głosowaniu na najlepszego administratora zwycięża mani, przed gelem i Michaelem.
12. Ulubiony moderator
1. Fler 18
2. Karol91 15
Tutaj wybór był ograniczony, bo do tytułu pretendowało zaledwie dwóch kandydatów. Przewagą trzech głosów wygrywa Fler nad Karolem.
13. Złotousty
1. Mart_Poom 23
2. Alojzy 13
3. Rudy 5
Według was w mijającym roku najśmieszniejszy cytat jest autorstwa Marta_Pooma. Otrzymał on 23 głosy, więc ponad połowę. Co ciekawe cała trójka z trzynastej kategorii jest w całości na podium Złotego forumowicza. Kolejność jest tylko nieco inna.
And last but not least. W dodatkowej, 14. kategorii, jednogłośnie zwyciężył mani. Może kategoria nie jest jakaś zaszczytna, ale pokonanie wszystkich rywali i zebranie 100% głosów powinno wzbudzić respekt wśród każdego. Czy wynik słuszny? Czytając ostatnie posty z tematu Sylwester można mieć wątpliwości. Może za rok wprowadzimy tę kategorię do głosowania, chociaż przydałoby się to kiedyś prawdziwie zweryfikować
Po zliczeniu wszystkich głosów w pierwszych dziesięciu kategoriach wyłoniliśmy Złotego, Srebrnego i Brązowego forumowicza. Miażdżące zwycięstwa w niektórych kategoriach pozwoliły im zebrać sporą ilość głosów. Oto i oni:
Złoty forumowicz: Mart_Poom - 80 głosów
Srebrny forumowicz: Rudy - 48 głosów
Brązowy forumowicz: alojzy - 31 głosów
Pozdrawiam
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Dziękuję tym, którzy na mnie głosowali. Pozdrawiam.
_________________ Oh man we're broke, cha cha cha
Everybody flat broke, cha cha cha
Living in the gutter, cha cha cha
Early grave, cha cha cha
Alright now, everybody - shoot me!
Dzięki wszystkim, którzy na mnie głosowali. Cieszę się, że mogłem zwyciężyć w jeden z 12 kategorii, mam nadzieję, że za rok będzie jeszcze większa frekwencja. Gratuluję takźe najlepszym - należało im się. Do zobaczenia za rok w tym temacie (?).
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 16 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1126 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Czw Sty 01, 2009 9:45 pm
Ja także dziękuję wszystkim którzy na mnie głosowali i gratuluję zwycięzcom w poszczególnych kategoriach jak i trójce najbardziej lubianych, szanowanych i najlepszym w tych fachu użytkownikom.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum