Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
FORUMOWE OSCARY - Edycja III 2008
Autor Wiadomość
gelu 

Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Pon Gru 22, 2008 11:25 am   

1. Ulubiony user - Kietlik_11 - głos jednomyślny, zdecydowany ;] . Mam z nim ostatnio (w sumie to już od jakiegoś czasu) najlepszy kontakt. Fajnie mi się z nim gada, zawsze pożartujemy, pochwalimy się ostatnio otrzymanymi autografami... Fajny gość ;] , szkoda, że nie mieszka w Krakowie :) .

2. User z największą wiedzą piłkarską - Mart_Poom - wykazuje się dużą wiedzą, uczestnik IFQ, dzięki swojej kolekcji pewnie też zebrał bardzo dużą wiedzę o tych, co ma autografy.

3. Najaktywniejszy user - Mani - przemawia za tym liczba postów i to, że prawie w każdym temacie brał udział w dyskusji :) . Ale trzeba też wyróżnić w tej kategorii Zdzichusa.

4. Użytkownik z największym poczuciem humoru - w sumie trudny wybór, ale oddam głos na Mart_Pooma - nieraz pośmieję się jak kpi z niewiedzy userów lub z ich niezbyt mądrych postów.

5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy - postawię na Maniego - wiele ciekawych tematów na forum.

6. Najlepszy kolekcjoner - Mart_Poom - bardzo dużo autografów zabranych osobiście. Wiele unikatów w kolekcji.

7. Najlepszy album - Fler - Podoba mi się jego logo w fotopicu, album wygląda przejrzyście, jest w kolorach L-poolu. Często dodawane nowe skany.

8. Najlepszy dyskutant - szczerze mówiąc nie wiem, ale oddam głos na Herdka, który ostatnio wykazuje się aktywnością, pisze mądrze, w miarę dużo w tematach "Piłka Nożna" ;] .

9. Najbardziej szanowany user - Alojzy - pewnie przez wiek :) , ale jakoś zawsze jak do niego pisałem, nawet na gg, to darzyłem do szacunem :P .

10. Najbardziej pomocny user - oddan głos na Hannibala - należy mu się za te wszystkie fotki, co na forum podrzucił userom będącym w potrzebie :) .

11. Ulubiony administrator - oczywiście Gelu - mam z nim najlepszy kontakt, dobrze mi się z nim gada ;] . A tak na serio to oddam głos na Maniego - myślę że mam z nim lepszy kontakt niż z Michaelem900, chociaż jego też bardzo cenię :) . Kibicujemy tym samym klubom, oboje lubimy emotkę ';]' xD . Można by było jeszcze dużo wymieniać.

12. Ulubiony moderator - Fler - pomocny, w miarę doświadczony moderator (na pewno bardziej doświadczony niż niejaki Karol91, ale w następnych Oscarach myślę, że będą toczyć wyrównany pojedynek :) ). Podobnie jak z Manim dobrze mi się z nim rozmawia ;] .

KLIKAJĄC W BANNEREK REKLAMOWY NAD SHOUTBOXEM WSPIERASZ FORUM NIC NIE PŁACĄC

Karol91 

Profil: Autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: 12.2007
Wysłany: Sob Gru 27, 2008 7:09 pm   

1. Ulubiony user - mani - nie uzględniając DarkaD z którym chodzę do klasy przez co mam z nim właśnie najlepszy kontakt to właśnie mani jest moim ulubionym userem, mamy wspólne zainteresowania ( ;) ) i często rozmawiamy,

2. User z największą wiedzą piłkarską - Mart_Poom - zdecydowanie według mnie ma największą wiedzę piłkarską na forum, często i mądrze wypowiada się w tematach o Piłce

3. Najaktywniejszy user - Rudy - jako że ma najwięcej postów ;]

4. Użytkownik z największym poczuciem humoru - DarekD - tutaj umieszczam mojego znajomego z "reala", mamy podobne poczucie humoru ;)

5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy - Michael900 - spojrzałem na 1 stronę z tematami w "Ogólnych" i znajduję się tam 5 tematów założonych przez kolegę z GTW - Majkela ;) więc weług mnie to właśnie On zakłada najciekawsze tematy

6. Najlepszy kolekcjoner - Mart_Poom - liczba 2000 autografów która niedawno przekroczył mówi sama za siebie

7. Najlepszy album - Fler - ciekawy album, fajne logo ;) miał mi tez zrobic ale coś chyba zapomniał ....

8. Najlepszy dyskutant - Alojzy - krótko -> bo pisze mądrze ;)

9. Najbardziej szanowany user - Alojzy - wierny kibic Górnika więc szanować go trzeba ;) no i z racji wieku może troche

10. Najbardziej pomocny user - Hannibal - za nieocenioną pomoc w temacie ze zdjęciami

11. Ulubiony administrator - mani - pkt 1

12. Ulubiony moderator - jako że za dużego wyboru nie mam, a właściwie to wyboru w ogóle nie mam to głos na Flera, kolega "po fachu" często mi pomaga w nowej roli na forum ;)

Ostatnio zmieniony przez Karol91 Sob Gru 27, 2008 7:10 pm, w całości zmieniany 1 raz  

DarekD 

Profil: Autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: luty 2008
Wysłany: Nie Gru 28, 2008 3:26 pm   

1. Ulubiony user - Karol91- argumentuje to tym, że mam z nim najlepszy kontakt, dużo mi pomógł na początku mojej przygody z kolekcjonerstwem, za co mu jestem ogromnie wdzięczny, a czego on nie wie. :razz: jest bardzo przyjazny, co mogę stwierdzić z racji tego, że znam go z "reala". Swój chłop ;)

2. User z największą wiedzą piłkarską - Mart_Poom- co tu dużo pisać, zna się na rzeczy.

3. Najaktywniejszy user - Rudy- świadczy o tym jego ilość postów przede wszystkim. Od pewnego czasu każda moja wizyta rozpoczyna się od czytania postów Jego autorstwa.

4. Użytkownik z największym poczuciem humoru - Mart Poom- często rozbawiają mnie jego teksty, mające na celu pouczenie i ukierunkowanie niedoświadczonych kolekcjonerów (tak bynajmniej myślę). Często Jego poczucie humoru można zobaczyć w podpisie lub avatarze. "Misiek", głos na Ciebie ^^

5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy - Michael900- dużo ciekawych, przydatnych tematów.

6. Najlepszy kolekcjoner - Mart_Poom- znów głos na Marta, ale Jego kolekcja mówi sama za siebie.

7. Najlepszy album - Fler- fajny album.

8. Najlepszy dyskutant - Tick- jak juz się włączy w dyskusje to potrafi dyskutować :o

9. Najbardziej szanowany user - Alojzy- mądre wypowiedzi no i wiek.

10. Najbardziej pomocny user - Hannibal- Patrz; Dla początkujących-> Pytania i porady-> Zdjęcia

11. Ulubiony administrator -Mani- Mam z nim zdecydowanie najlepszy kontakt spośród wszystkich administratorów.

12. Ulubiony moderator - Karol91- szybko się uczy, dobrze sprawuje się w nowej roli.

Mario 

Profil: Autografy
Kolekcjoner od: Marzec 08
Wysłany: Wto Gru 30, 2008 9:12 pm   

1. Ulubiony user - Palladino, bo najlepiej mi się z nim rozmawia, bo jest najrówniejszy, bo mi dużo pomógł ...

2. User z największą wiedzą piłkarską - Mart Poom, wystarczy spojrzeć na jego niektóre posty, pisze dużo o różnych pilkarzach, w swojej kolekcji ma dużo autografów piłkarzy, których ja pierwszy raz na oczy widzę ...

3. Najaktywniejszy user - Mani, ma dużo postów, pisze w prawie każdym dziale na 4um,

4. Użytkownik z największym poczuciem humoru - poraz kolejny Mart Poom, wiele razy śmiałem się z tego co napisał, potrafi mądrze zażartować i to mi się podoba.

5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy -

6. Najlepszy kolekcjoner - Palladino, ma dużą kolekcję , wiele wspaniałych autografów i dużą wiedzę o kolekcjowaniu,

7. Najlepszy album - Palladino, bo jak patrzę na jego galerię to zawsze wpadam na jakiś pomysł (do kogo wysłać,co i jak) , pozatym ma już bardzo dużą kolekcję,

8. Najlepszy dyskutant -

10. Najbardziej pomocny user - tu mam duży problem nie wymienię po raz kolejny nikogo konkretnego, bo na to miano zasługuje naprawdę wielu userów z tego 4um,

11. Ulubiony administrator -Mani, ponieważ dużo pisze i ma bardzo dobry kontakt z pozostałymi kolekcjonerami,

12. Ulubiony moderator - Karol91, ponieważ świetnie spisuje się w nowej roli.Powodzenia Karol..

;]

paolo 

Profil: autografy
Wysłany: Sro Gru 31, 2008 3:26 pm   

1. Ulubiony user - Rudy, bo tak jak ja jest fanem United i mam w wielu przypadkach podobne zdanie do jego.

2. User z największą wiedzą piłkarską - Mart_Poom, moim zdaniem naprawdę dużo wie o piłce nożnej, wystarczy spojrzeć na posty w tematach związanych z piłką

3. Najaktywniejszy user alojzy, może i nie ma najwięcej postów pod avatarem, ale nie to się liczy

4. Użytkownik z największym poczuciem humoru ronnie10, nie raz rozbawił mnie już do łez

5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy Michael900, jak dla mnie jego tematy w "Ogólne" są wręcz genialne! Zdobyłem dzięki nim dużo doświadczenia o kolekcjonerstwie. Dzięki!

6. Najlepszy kolekcjoner wojtasek1994, gość zrobił na mnie ogromne wrażenie. Życzę mu powodzenia w dalszym kolekcjonowaniu, naprawdę, wielkie uznanie.

7. Najlepszy album gelu, IMO super wykonanie i rozmieszczenie linków, top photo itd., ładny banner, nie boi się wstawić swoich fot, jak niektórzy ;] no i przede wszystkim SUPER GRAFY w tym albumie!

8. Najlepszy dyskutant herdek, ten człowiek potrafi wzbudzić zaufanie, przekonać do swojej racji, również uznanie!

9. Najbardziej szanowany user alojzy, jeden z bardziej doświadczonych ludzi na forum po prostu, ode mnie dodatkowy + za kibicowanie United <piwo>

10. Najbardziej pomocny user hannibal, myślę, że tłumaczenie zbędne ;) skąd on bierze te zdjęcia :P

11. Ulubiony administrator mani, chętnie wymienił się ze mną linkami, pomaga i choć nie chciałbym urazić żadnego z adminów ani żadnego wywyższać, to jednak mani ma te 1708 postów ;) Chyba się nie obrazicie (gelu i majkel) ;)

12. Ulubiony moderator Karol91, bo od rejestracji nie widziałem tutaj tego Flera...

Pycio 

Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Sro Gru 31, 2008 8:23 pm   

1. Ulubiony user - Matheush - jeden z użytkowników, których znam osobiście, wiele godzin spędzonych na rozmowach (i oczywiście napinkach) przez GG, kilkanaście wymian, może teraz kontakt nieco mniejszy, ale to nic. Innego kandydata na to miejsce nie ma. <3

2. User z największą wiedzą piłkarską - hannibal - na siebie głosować nie można ;) , a z racji tego, że z regularnie tu piszących mało kto gra w IFQ, głos na niego, chyba głównie ze względu na wiek.

3. Najaktywniejszy user - Rudy - gdzie by nie spojrzeć, to tylko ten Rudy i Rudy, co to w ogóle ma być.

4. Użytkownik z największym poczuciem humoru - mani - może trochę dziwny wybór, ale jak nasz Szanowny Administrator coś śmiesznego powie, to jest to wprost genialne. <miś>

5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy - mani - jak nie wiesz na kogo głosować, głosuj na administratora. A przecież mani założył temat o nazwie Regulamin, najważniejszy i najciekawszy na forum!

6. Najlepszy kolekcjoner - edzio-e2 - może trochę dziwny wybór, bo kolekcja niezbyt wielka, ale... jak Rafał dostanie już jakiś odpis, szczególnie z Afryki, to fantastyczny.

7. Najlepszy album - alojzy - ładny, przejrzysty album, czego chcieć więcej.

8. Najlepszy dyskutant - Matheush - na forum z nikim zażartych dyskusji nigdy nie prowadziłem, na GG i owszem, pozdro Mati. ;)

9. Najbardziej szanowany user - alojzy - no co tu dużo mówić, do alojzego to szacunek mieć trzeba.

10. Najbardziej pomocny user - hannibal - jednogłośnie, fantastyczne zdjęcia, to wystarczy.

11. Ulubiony administrator - gelu - obydwu panów Wiślaków lubię tak samo, jednak, żeby gelu nie poczuł się urażony, tym razem głos na niego.

12. Ulubiony moderator - Karol91 - z Flerem większej styczności nie mam, dlatego zdecydowanie Karol.

14. Największy pijus - mani - chyba nie trzeba tłumaczyć dlaczego! :o

Wojciu10 

Profil: Autografy sportowców
Kolekcjoner od: 2008-10
Wysłany: Sro Gru 31, 2008 8:51 pm   

1. Ulubiony user - Pulpet - użytkownik, z którym mam najlepszy kontakt, codziennie ze sobą rozmawiamy, nie tylko na tematy kolekcjonerskie. ;) Liczę na taki kontakt, przez całe moje kolekcjonerstwo. Mamy również wiele wspólnych cech. Pozdro Pulpet. ;)

2. User z największą wiedzą piłkarską - Mart_Poom - bierze udział w IFQ, myślę też że jego wiedzę bardzo pogłębiło kolekcjonerstwo. ;)

3. Najaktywniejszy user - Mani - pisze mądrze, na temat i w każdym temacie. Nie ma tematu, abym nie widział postu Maniego. ;]

4. Użytkownik z największym poczuciem humoru - Mart_Poom - jego podpisy pod postami i rozmowy z innymi użytkownikami mówią o wszystkim. :razz:

5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy - Michael900 - Mikey zakłada ciekawe tematy, bardzo pomocne. ;)

6. Najlepszy kolekcjoner - Mart_Poom - ma bardzo dużą kolekcję, bardzo wiele autografów zbiera osobiście.

7. Najlepszy album - Mani - album prosty, bez zbędnych bajerów. Co tu więcej mówić 8)

8. Najlepszy dyskutant - Herdek - dlaczego? Patrz dział "Piłka nożna." ;)

9. Najbardziej szanowany user - Alojzy - często pomaga, jednak mimo wszystko ze względu na wiek. Myślę, że szacunek należy się również, że człowiek który pracuje, w wolnych chwilach znajduje czas na kolekcjonerstwo. A przecież jeszcze niedawno był moderatorem.

10. Najbardziej pomocny user - Rudy - bardzo często trzeba niedługo czekać, na odpowiedź na zadane pytanie. Najczęściej pomaga Rudy. ;)

11. Ulubiony administrator - Mani - myślę, że najbardziej z administratorów w oczy rzuca się właśnie Mani. Bardzo go lubię też za mądre i pomocne wypowiedzi.

12. Ulubiony moderator - Fler - doświadczony moderator, bardzo aktywny. Nie mamy ze sobą kontaktu, jednak liczę że to się zmieni.

mani 
;]

Profil: Autografy Wisły Kraków
Kolekcjoner od: 2006-07
Wysłany: Czw Sty 01, 2009 8:00 pm   

No to pora na małe podsumowanko ;] Zakończyliśmy rok, trzeba także zakończyć nasz plebiscyt. Przez miesiąc mieliście okazję wybierać osoby, które najlepiej według was pasują w danej kategorii. Wszystkim głosującym dziękujemy i zapraszam do przeczytania podsumowania oraz komentowania rezultatów. Have fun.

1. Ulubiony user

1. Palladino 4

. mani 4

3. ToChybaJa? 3

. Karol91 3

. kietlik_11 3

W pierwszej kategorii mieliście wybrać swojego ulubionego użytkownika. Jak wiemy, mamy inne gusta, dlatego w tej kategorii ciężko o jakąś miażdżącą przewagę jednego użytkownika, gdyż po prostu jest ich za dużo i kazdy ma z kazdym inny kontakt. Tutaj, dwie osoby zdobyły po 4 głosy, a są to Palladino oraz mani. Na wyróżnienie zasługują również osoby, które zdobyły jeden głos mniej ;]

2. User z największą wiedzą piłkarską

1. Mart_Poom 29

2. Rudy 1

. alojzy 1

. DarekD 1

. herdek 1

. hannibal 1

Tutaj już większość forumowiczów miała podobne zdanie. Waszym zdaniem to własnie Mart_Poom posiada największą wiedzę dotyczącą futbolu. Za nim uplasowało się kilka osób, które zdobyły jeden głos.

3. Najaktywniejszy user

1. Rudy 25

2. mani 5

3. Mart_Poom 3

I także tutaj byliście zgodni i uznaliście Rudego za najaktywniejszego użytkownika. Dalej długo długo nic ;] Po kilka głosów dostali także mani i Mart_Poom.

4. Użytkownik z najwiekszym poczuciem humoru

1. Mart_Poom 11

2. kaka 10

3. mani 6

Zwycięstwo w tej jakże prestiżowej kategorii rzutem na taśmę idzie do Marta_Pooma. Niewiele gorzej powiodło się kace. Cenicie także poczucie humoru maniego.

5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy

1. Mart_Poom 5

2. Michael900 4

3. szymonp1992 3

. mani 3

Ponownie zwycięża Mart_Poom. Tym razem, zakłada on waszym zdaniem najciekawsze tematy. Lubicie także czytać tematy założone przez Michaela, maniego i Szymonap.

6. Najlepszy kolekcjoner

1. Mart_Poom 16

2. pirlo 5

3. Fler 4

No i przechodzimy do kategorii stricte kolekcjonerskich, bo w koncu taka tematyka forum. Najlepszym kolekcjonerem zostaje Mart_Poom ze sporą przewagą nad kolejnymi pirlo i Flerem.

7. Najlepszy album

1. Mart_Poom 11

2. Palladino 7

3. Fler 6

W tej kategorii mieliście podać, który użytkownik posiada najlepszy album, oceniając nie tylko jego zawartość, ale przejrzystość i inne walory estetyczne. Nie zgadniecie kto wygrał ;] Według was najlepsze albumy posiadają Mart_Poom, Palladino i Fler.

8. Najlepszy dyskutant

1. herdek 7

2. alojzy 5

3. Mart_Poom 3

. Matheush 3

Ważna kategoria, bo w końcu to forum dyskusyjne ;] Najlepszym dyskutantem okazał się herdek dyskutujący ostatnio ze wszystkimi w tematach piłkarskich. Za nim uplasowali się alojzy, Mart i Matheush.

9. Najbardziej szanowany user

1. alojzy 23

2. hannibal 5

3. annamc23 1

. Agresor 1

. Tick 1

. mani 1

Uzytkownicy naszego forum najbardziej szanują alojzego ze względu na wiek, doświadczenie i swoje wypowiedzi. Na wyróżnienie zasługuje także zdobywca 5 głosów - hannibal.

10. Najbardziej pomocny user

1. Rudy 14

2. hannibal 10

3. gelu 2

. mani 2

Za najbardziej pomocnego uważacie Rudego. Uzytkownicy docenili także znajdywanie fotek przez hannibala. Userom pomagają także gelu i mani.

11. Ulubiony administrator

1. mani 21

2. gelu 10

3. Michael900 3

Pora na kategorie przeznaczone tylko dla GTW. W głosowaniu na najlepszego administratora zwycięża mani, przed gelem i Michaelem.

12. Ulubiony moderator

1. Fler 18

2. Karol91 15

Tutaj wybór był ograniczony, bo do tytułu pretendowało zaledwie dwóch kandydatów. Przewagą trzech głosów wygrywa Fler nad Karolem.

13. Złotousty

1. Mart_Poom 23

2. Alojzy 13

3. Rudy 5

Według was w mijającym roku najśmieszniejszy cytat jest autorstwa Marta_Pooma. Otrzymał on 23 głosy, więc ponad połowę. Co ciekawe cała trójka z trzynastej kategorii jest w całości na podium Złotego forumowicza. Kolejność jest tylko nieco inna.

And last but not least. W dodatkowej, 14. kategorii, jednogłośnie zwyciężył mani. Może kategoria nie jest jakaś zaszczytna, ale pokonanie wszystkich rywali i zebranie 100% głosów powinno wzbudzić respekt wśród każdego. Czy wynik słuszny? Czytając ostatnie posty z tematu Sylwester można mieć wątpliwości. Może za rok wprowadzimy tę kategorię do głosowania, chociaż przydałoby się to kiedyś prawdziwie zweryfikować :P

Po zliczeniu wszystkich głosów w pierwszych dziesięciu kategoriach wyłoniliśmy Złotego, Srebrnego i Brązowego forumowicza. Miażdżące zwycięstwa w niektórych kategoriach pozwoliły im zebrać sporą ilość głosów. Oto i oni:

Złoty forumowicz: Mart_Poom - 80 głosów

Srebrny forumowicz: Rudy - 48 głosów

Brązowy forumowicz: alojzy - 31 głosów

Pozdrawiam ;]

Rudy 

Ostrzeżeń:
 1/4/4
Wysłany: Czw Sty 01, 2009 8:44 pm   

Dziękuję tym, którzy na mnie głosowali. Pozdrawiam.
Early grave, cha cha cha
Alright now, everybody - shoot me!

herdek 

Profil: Autografy, Bilety
Kolekcjoner od: sierpień 08'
Wysłany: Czw Sty 01, 2009 9:34 pm   

Dzięki wszystkim, którzy na mnie głosowali. Cieszę się, że mogłem zwyciężyć w jeden z 12 kategorii, mam nadzieję, że za rok będzie jeszcze większa frekwencja. Gratuluję takźe najlepszym - należało im się. Do zobaczenia za rok w tym temacie (?).

Www.Fcb24.Com -> najlepszy serwis w Polsce o FC Barcelona!

Jarzab93 

Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wysłany: Czw Sty 01, 2009 9:45 pm   

Ja także dziękuję wszystkim którzy na mnie głosowali i gratuluję zwycięzcom w poszczególnych kategoriach jak i trójce najbardziej lubianych, szanowanych i najlepszym w tych fachu użytkownikom.

Pomoc powodzianom
SMS o treści "POMAGAM" na numer 72052. Koszt 2,44 zł.

paolo 

Profil: autografy
Wysłany: Czw Sty 01, 2009 10:02 pm   

Ja szczególnie gratuluję Mart_Poom. 80 głosów, 5 złot i 2 brązy. <respect>

Również pozostałym wyróżnionym składam wyrazy uznania. <brawo>

Przez ten 2009 rok będę starał się, aby również na mnie w grudniu oddano parę głosów.

Palladino 

Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: 2007-08
Wysłany: Czw Sty 01, 2009 10:02 pm   

Gratuluję wszystkim zwycięzcom, i dziękuję za oddane głosy. Bardzo się cieszę że mnie tak lubicie ;] I że nawet wam się podoba mój album :)

Odpowiedz do tematu