Głosowanie trwa do niedzieli, 30.12.2007 do godziny 20.00. Postaram sie wyniki podać jeszcze w tym roku. Przypominam, że wśród głosujących będzie rozlosowana nagroda niespodzianka.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2828 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Pią Gru 28, 2007 17:52
1. Ulubiony user - Michael900. Mimo często innych poglądów na różne tematy umie kulturalnie argumentować swoje zdanie.
2. User z największą wiedzą piłkarską -?, konkurs pokazał, że wiedza nie była za duża, wygrał Roger_kk więc dla niego punkt.
3. Najaktywniejszy user - mani.
4. Użytkownik z najwiekszym poczuciem humoru - Flinston. Taki zabawny jest, no może nie on, bo go nie znam, ale jego posty na pewno.
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy - mało nowych ciekawych tematów, brak nominacji.
6. User zakładający najgłupsze tematy - debilne tematy czasami się zdarzają, ale jakiegoś wyróżniającego się usera nie ma, który by je zakładał.
7. Najlepszy kolekcjoner - Mart_Poom. Zawsze pisałem, że kolekcjonerem jest świetnym...
8. Najlepszy album ?
9. Najbardziej agresywny user - bo ja wiem, Flinston się rzuca jak żyd po pustym sklepie do wszystkich, więc niech będzie, choć raczej mnie on śmieszy.
10. Najlepszy Dyskutant - tych kategorii narobili, nie wiem.
11. Najbardziej szanowany user - Michael900. Patrz punkt. 1.
12. Najbardziej kontrowersyjny user - ? Trzeba by sędziego Ryszkę "trzecie oko", to by powiedział coś o kontrowersjach, ja się nie znam.
13. Najbardziej pomocny user - ja tam raczej pomocy nie potrzebuję od nikogo, więc nie korzystam.
14. Ulubiony administrator - żeby wszystkiego Michael nie zgarnął to mani.
15. Ulubiony moderator - szymon1992. Niech ma chłopaczyna, za Górnik!
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Beitar
Profil: autografy
Kolekcjoner od: 2007-11
Wiek: 19 Dołączył: 20 Sie 2007 Posty: 1756 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie Gru 30, 2007 15:44
1. Ulubiony user-Fler<za wszystko>
2. User z największą wiedzą piłkarską-Roger_kk<wygrał konkurs na ten temat>
I za nami kolejne Oscary, tym razem podsumowujące 2007 rok. W tych wybieraliście najlepiej w waszym odczuciu userów pasujących do jednej z 15 kategorii. Konkurs przebiegł bez żadnych większych problemów. Niektórzy nie byli łaskawi przeczytać regulaminu i dodać komentarzy, ale po przypomnieniu, poprawiali się Zapraszam do przeczytania mojej relacji, nad którą spędziłem ostatnią godzinę. No więc pora zobaczyć oficjalne wyniki FORUMOWYCH OSCARÓW 2007
1. Ulubiony user
To chyba najciekawsza kategoria. Wybieraliscie swojego ulubionego forumowicza. W poprzednich oscarach kategorię tą wygrał Gelu? Jak było tym razem:
1. Mani - 3 głosy
. Fler - 3 głosy
3. Michael900 - 2 głosy
W tej kategorii trudno było o zgodność, gdyż każdy lubi kogoś innego. Pierwsze trzy miejsca zajęli przedstawiciele GTW.
2. User z największą wiedzą piłkarską
Większość kolekcjonuje pamiątki osób powiązanych z futbolem. A wypadałoby także coś o tej dyscyplinie sportu wiedzieć. Kto waszym zdaniem zna się najlepiej na piłce?
1. Mart_Poom - 8 głosów
2. roger_kk - 5 głosów
3. alojzy - 2 głosy
Zwycięzca konkursu dotyczącego wiedzy o piłce na drugiej pozycji, zwycięża natomiast osoba posiadająca w swojej kolekcji wielu piłkarzy, o której z chęcią by nam opowiedziała dużo, gdyby byłą taka okazja i potrzeba.
3. Najaktywniejszy user
Kto pisze dużo ciekawych postów? Kogo widać wszędzie? Jednym słowem, kto na naszym forum jest osobą najaktywniejszą, która najczęściej raczy nas swoimi postami?
1. Szymonp1992 - 13 głosów
2. lukasek92 - 2 głosy
3. gelu - 1 głos
. Mart_Poom - 1 głos
. Rudy - 1 głos
. Mani - 1 głos
Zdecydowanie wygrywa Szymon, który wygrał tą kategorię także poprzednio. Byliście jednogłośni co do tego. Drugą pozycję zajmuje kolega Szymona, lukasek. Reszta, co dostała 1 głos, na 3 pozycji.
4. Użytkownik z najwiekszym poczuciem humoru
Poczucie humoru to ważna cecha charakteru i warto byłoby ją posiadać. Kto waszym zdaniem posiada poczucie umoru najbardziej zbliżone do waszego i czyje żarty śmieszą was najbardziej?
1. Flinston - 3 głosy
2. Mani - 2 głosy
3. Mart_Poom - 1 głos
. lukasek92 - 1 głos
Zwyciężył prześmiewca, stały bywalec loży szyderców - Flinston. Drugie miejsce dla maniego. Tutaj rzadko oddawaliście głosy, więc ostatnie miejsce na podium znowu dzielą osoby, które otrzymały po 1 głosie - Mart_Poom i lukasek.
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy
Czyje tematy czytacie z największym zaciekawieniem. Czy jest taki user, na którego nowy temat czekacie z niecierpliwością? Postanowiliśmy to sprawdzić.
1. Mani - 7 głosów
2. Szymonp1992 - 2 głosy
3. Michael900 - 1 głos
. Robak - 1 głos
Urzekły was moje historie w działach o piłce nożnej Lubicie także odpowiadać w tematach Szymona, ale gdy Michael lub robak stworzą temat, to też nie będziecie gardzić odpowiedzią
6. User zakładający najgłupsze tematy
A teraz pierwsza negatywna kategoria. Czyje tematy irytują was i nie lubicie ich czytać?
1. nba13-93 - 1 głos
Byliście w tej kategorii bardzo jednogłośni i to dosłownie. Chyba ta kategoria zniknie z przyszłorocznej edycji
7. Najlepszy kolekcjoner
Przyszedł czas na kategorie ważne na naszym forum, ze względu na jego tematykę. Kto w tym roku zasłużył w waszej opinii na miano najlepszego kolekcjonera?
1. Mart_Poom - 17 głosów
2. Wojtasek1994 - 1 głos
. Matheush - 1 głos
Zdecydowanie wygrał Mart_Poom, jego kolekcja jest najlepsza w waszym odczuciu. Tuż za nim, Matheush z również sporą kolekcją oraz Wojtasek, który pomimo niskiego stażu, dogania powoli starszych i bardziej doświadczonych kolegów.
8. Najlepszy album
Czyj album pamiątek podobał się wam najbardziej? Co zaważyło na takim wyborze?
1. Mart_Poom - 15 głosów
2. Wojtasek1994 - 1 głos
. Silverthomas - 1 głos
Tu mamy podobny rozkład sił jak w najlepszym kolekcjonerze. Głównie zaważyła kolekcja, a nie np. wygląd albumu, który pomimo wszystko u powyższych userów jest bardzo przyzwoity.
9. Najbardziej agresywny user
Kto waszym zdaniem najczęściej atakował userów forum i zwracał się do nich nie tak, jak być powinno. Czyje zachowanie wzbudza najwięcej kontrowersji?
1. Flinston - 8 głosów
2. Szymas - 2 głosy
3. Mart_Poom
Zwyciężył Flinston - osoba, która w historii forum miała chyba najwięcej banów. Chyba za to go doceniliście. Daleko w tyle szymas wraz z naszym najlepszym kolekcjonerem.
10. Najlepszy Dyskutant
Kto waszym zdaniem jest najlepszym dyskutantem. Czyje zdolności do prowadzenia kulturalnej dyskusji doceniliście najbardziej?
1. Mart_Poom - 5 głosów
2. Mani - 4 głosy
3.Michael900 - 1 głos
.Szymonp1992 - 1 głos
.lukasek92 - 1 głos
Uważacie, ze to właśnie Mart_Poom potrafi na całym forum prowadzić najlepszą dyskusję. Lubicie także rozmawiać z Manim, Michaelem, Szymonem i Lukaskiem.
11. Najbardziej szanowany user
Kogo na forum obdarzacie największym szacunkiem?
1. Michael900 - 4 głosy
2. Mart_Poom - 3 głosy
. Mani - 3 głosy
Waszym zdaniem, to właśnie admin 2 adminów cieszy sie największym szacunkiem wśród was. To dobrze wróży w naszej przyszłej współpracy. Szanujecie także bardzo Marta_Pooma, najlepszego kolekcjonera.
12. Najbardziej kontrowersyjny user
Kto najbardziej szokuje i wzbudza kontrowersje wśród was? Wyniki przedstawiają sie następująco:
1. Flinston - 5 głosów
2. Mart_Poom - 4 głosy
Waszym zdaniem tylko 2 osoby są kontrowersyjne - wybrany najbardziej agresywny Flinston i wiecznie sarkastyczny Mart_Poom.
13. Najbardziej pomocny user
Kto najczęściej pomaga wam na forum? Do kogo chętnie zwracacie się po pomoc, gdy jej potrzebujecie?
1. Mani - 4 głosy
2. Gelu - 3 głosy
. Fler - 3 głosy
. Szymonp1992 - 3 głosy
Uważacie właśnie mnie za najbardziej pomocną osobę na forum. Jak mam czas, mogę go poświecić na tłumaczenia czy usuwanie napisów ze zdjęć Wszyscy wyróżnieni w tej kategorii to przedstawiciele GTW
14. Ulubiony administrator
Przechodzimy do kategorii dotyczących władzy. Kto jest waszym ulubionym administratorem? Kto zarządza Kolekcją najlepiej? Przekonajmy się:
1. Mani - 11 głosów
2. Michael900 - 8 głosów
3. Robak - 1 głos
Najlepszym administratorem zostałem ja. Michałowi głosy odebrała pewnie mała nieobecność ostatnimi czasy. 1 głos otrzymał tez robak, który zrezygnował z pełnienia tej funkcji. Niedawno do grona administratorów dołączył gelu, więc walka w przyszłości będzie jeszcze ciekawsza.
15. Ulubiony moderator
Skoro już jesteśmy przy władzy, pora przejść do moderatorów? Kto stawia ostrzeżenia tylko zasłużone i sprawuje swoją funkcje waszym zdaniem najlepiej? Check this out:
1. Gelu - 8 głosów
2. Szymonp1992 - 7 głosów
3. Alojzy - 2 głosy
. Fler - 2 głosy
Po poszerzeniu grona moderatorów, gelu znowu wygrywa, ale tym razem minimalnie. Swoją ciężką pracą zasłużył na awans. Druga pozycja dla Szymona.
Przejdźmy teraz do ogólnej klasyfikacji:
Zloty forumowicz - Mart_Poom 50 głosów
Srebrny forumowicz - mani 24 głosy
Brązowy forumowicz - Szymonp1992 20 głosów
Zwycięzcą został Mart_Poom. Zawdziecza to głównie swojemu dorobkowi kolekcjonerskiemu, jak i umiejętnością dyskusji oraz wiedzy o futbolu. Na dalszych miejscach na podium zostali sklasyfikowani z dużą stratą Mani i Syzmon.
Wśród głosujących zostaną rozlosowane nagrody niespodzianki. Na losowanie zapraszam już dziś na godzinę 21 na czat KOLEKCJA.net.pl [link nad buttonami].
Dla zwycięzców przygotowaliśmy też okazjonalne sygnaturki. O ich odbiór proszę jednak dopiero w nowym roku.
Ode mnie tyle w podsumowaniu forumowego roku 2007. Mam nadzieję, ze w przyszłym roku zagłosuje jeszcze więcej osób. Wygranym gratuluję, uczestnikom także. Zapraszamy do komentowania wyników. Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez mani Nie Gru 30, 2007 22:48, w całości zmieniany 2 razy
I nagrody rozlosowane. Niespodziankami w konkursie były 3 grafy ze specjalnymi dedykacjami dla naszych forumowiczów.
Wygrali:
Palladino
MAT92
Roger_kk
Na czacie było dostępnych tylko 2 panów (Palladino i roger) wiec oni wybrali, jakie grafy chcieliby otrzymać. Do Palladina pójdzie Orest LENCZYK, roger otrzyma autograf Patryka MAŁECKIEGO, a MAT dołoży do swojej kolekcji graf Tomasa JIRSAKA. Gratulujemy i zapraszamy do komentowania wyników Oscarów.
Nie wygrałem w żadnej kategorii, ale nie dziwię się, bo nie mam ani jakiejś świetnej kolekcji ( ), ani się specjalnie nie udzielam, ani nie jestem agresywny. Ale niezmiernie się cieszę z wygranego autografu Bardzo fajny pomysł i bardzo fajna, oryginalna nagroda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum